Şimdi Ara

300-400 Lira bütçe ekran kartı tavsiyesi lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni ekran kartı almayı planlıyorum. Fiyat aralığı 300-400 TL arası. Ekran kartı alma sebebim Battlefield 3 Multiplayer'ı 15-20 fps ile oynamam. En azından Battlefield 3'ü Orta ayarlarda oynayabilmem başka oyunlarda gözüm yok.Şu anda bilgisayar toplamaya yeticek kadar bütçem yok. O yüzden ekran kartıyla kurtarabilir diyorsanız sıfır bir ekran kartı almayı planlıyorum . Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Sistem:
    Anakart : Biostar N68SB-M2S DDR2
    İşlemci : Amd Athlon II X2 250
    Ram : 4 GB
    Ekran Kartı : Ati HD 4600 Series 1gb

• Inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=6981
  • 750 ti kesinlikle ikinci eli 330 larda birde powerinin gucunu hesap et yeni ekran karti icin 750ti 60w tuktiyor max ekstra power girisi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alecomy -- 11 Mart 2015; 5:51:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ikinci el 750 Ti aramaya başlıyorum.
  • O islemci 750 ti yi kaldirmayacagi gibi duzgun bf3 multi oynatmaz 5000 liralik kart bile taksan.amd r7 250 olur hatta o bile tam olmuyor ben kuzene alip denedim ayni islemci.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 11 Mart 2015; 10:26:19 >
  • benim bulduğum bu aralıktaki en iyi karthttp://www.hizlial.com/sapphire-r7-260x-2gb-gddr5-128bit-dx112-amd-radeon-ekran-karti-11222-17-20g/10605356?gclid=CM7GvfGdm8QCFeHItAodiwgAIQ

gibi. ancak bende amd x4 640 vardı. darboğaz sorunu yaşadım. yani o işlemciye uygun bir kart almazsan işlemci değiştirmen powersupply değiştirmen gerekir. derken kaş yaparken göz cıkar. ben darboğaz konsuna pek hakim değilim anak. sistemde hizi en yavaş olan donanım belirler.
  • 750 Tİ la ekrankartını halledersinde o işlemci hemde multide? işin zor gibi geldi bana pek multi oynamam ama.
    multiplayer oyunda işlemciyede epeyi yük biniyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım Amd x2 260, 550 ti ve 4gb ram ile çok rahat mediumda oynuyor multi tabi diğer bileşenlerde önemlidir ama sanki bi ekran kartı takviyesiyle oynarım gibime geliyordu ben yinede ekran kartı alıp şansımi deniyeyim diyorum olmadı komple sistemi değiştiririm artık. Teşekkürler yardımlarınız için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.