Şimdi Ara

300-450 tl telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon babam için. öğretmen bir adam için yani. Telefonla daha mesaj yazdığını görmedim:) Orta-iyi kalite bir kamera, Wi-fi, ve 3g birinci öncelikler. Dokunmatik olup olmaması önemli değil. Kısacası pratik ve kullanışlı şarj süresi 3+ gün olan, ve yukarıdaki özelliklere saip olan bir telefon önerebilir misiniz?
    Çok şey mi istedim

• wi fi yokmuş ama bunda (nokiada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karn-ı bahar -- 12 Kasım 2010; 20:57:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karn-ı bahar

wi fi yokmuş ama bunda (nokiada)

Farkettim monteyi ekledim.O paraya ancak bu kadar.öğretmenmiş. Ama C5 tam öğretmen telefonu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getta -- 12 Kasım 2010; 11:59:01 >
  • En azından wi-fi olsun istiyorum samsung star wi-fi nasıldır bileniniz var mı? Yorumlar için teşekkürler..
  • c5 kesinlikle her yönüyle harika tam bi orta yaşlı ve yaşlı sınıfa hitap eden bir telefon. wifi o yüzden koymamışlar. samsung star wifi tavsiye etmem rahat kullanamazsınız rezistif dokunmatik var.

monte iyi bir tercih olabilir.
    lg km555 olabilir
    e63 kullanıcısıyım harika bir telefon bakmanızı tavsiye ederim
  • sony ericsson w715. wifi, gps, 3g, hareket sensörü.. her türlü şey mevcut.. hatta ben de paraya sıkıştım satıyorum 2 aylık telefon. vodafone kampanyasıyla aldım. 300tl bırakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.