Şimdi Ara

300 BİN TL Nakitle Yatırım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mesele paranın miktarı değil. Sen ne iş yapabiliyorsun asıl mesele o. Yoksa 300 değil 30 bine kuracağın işle bile ev geçindirilir. 5 bin sermaye ile iş kurup bir kaç sene sonra milyonluk cirolar gören tanıdıklarım var. O yüzden burada 300 bin para değil diyenleri hiç kafana takma. Asıl kafana takman gereken sen ne yapabilirsin?
  • güvenlik sistemleri satış ve kurulumu işi yapan dükkan aç.
    artık her yeni açılan iş yeri mecburen güvenlik kamerası,hırsız aranmı falan taktırıyor. hatta bizim burada köylerdeki evlere bile kamera taktıranlar çok.
  • Vadeli hesaba yatır.Getirisi iyi olur o paranın.Taksi plkası da mantıklı fakat para bankada durursa batma riski olmaz.Olursa da taksininki kadar olmaz yani.

Taksiyi verdiğin kişiyle uğraşmak kolay bir iş değil.Bağımlı veya başka bir şey olabilir.Cezası, vergisi fln derken bir hayli masraflı olur.Bankada böyle riskler yok.Hepsini gez, dolaş en yüksek faizi kim veriyorsa oraya yatır.
  • taksi işini bilmem bilmediğim işe girmem davulun sesi uzaktan hoş gelir plaka kiralayarak çok pişman olanlarda var para buharlaşabilir, ticaret esnaflık bu devirde bitti artık hangi işe girsen çok büyük sermaye olmadıktan sonra yüksek kiraya ve dekorasyona gider paralar buharlaşır dımdızlak kalırsın ortada, biraz dikkat ederek gözlemle görmüyormusun caddeler avm ler kapanan dükkanlarla dolu !

300 binliram olsa küçük bir ilçede yaşamayı tercih ederim şahsen , mesela egede yada marmarada bir ilçede yaşarım

küçük ilçede evler daha ucuz oluyor çarşı pazar daha ucuz oluyor geçim nispeten daha kolay oluyor ulaşım masrafı vs. olmuyor bunlar çok önemli, kelepir 10 - 15 yaşında bakımlı bir evi ilçede 130 bin liraya çok rahat alırım önce ev sorunumu hallederim amaç kira vermemek, bu devirde kira adamın belini büküyor zaten

kalan 170 binliranın 20 binlirasıyla alırım bir lpg li hyundai accent altımda arabam olur kalan 150 binlirayı en yüksek mevduat faizi veren bankaya koyarım her ay düzenli olarak en azından bir bağkur emekli maaşı kadar garanti para alır ayağımı yorganıma göre uzatır çayımı demlerim açarım tv yi uzatırım ayaklarımı kurarım sıcacık sobamı atarım maşanın üstüne kızarmış ekmekleri paşa paşa geçinirim fazla gıpraşmaya gelmez

300 binlira nakiti bu devirde hiçbir işten kazanamazsın risk her devirde her şartta alınmaz para uçar gider var bir bildiğimiz çünki çok uzun yıllardır ticaretin içindeyiz deneyimliyiz artık emekliliğimizi beklediğimiz için dostlar iş başımda görsün babında açık tutuyoruz işimizi yoksa artık taşınabilir gibi değil bu yük,

senin zaten hazır 300 binliran var bunu kazandığını düşün, neden gidip bir daha ticarete yatırıyosunki şu zamanda bu kahramanlıklar pahalıya patlar bilesin

o parayı çok sıkı tut 40 kere düşün derim hayatta böyle bir fırsat bir defa gelir, akıllı davranır gaza gelmezsen o para seni mütevazi bir emekli gibi yaşatır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vomitory -- 10 Aralık 2019; 16:43:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Çok gördüm duydum bunları

Tai ASELSAN THY bas en son bir tanıdığımın 6 dairesi gitti şu an kirada aldığı maaşda gidiyor şimdi.

Alıntıları Göster
    Ben senin duyduklarına benzemem. Ben kısa vadeli yatırım yaparım. (Günlük al sat). Geçimimi borsadan sağlıyorum. Seneye bu zamanlarda (belki yaza) etiketlerim farkı görürüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-69F3BB092

Ben senin duyduklarına benzemem. Ben kısa vadeli yatırım yaparım. (Günlük al sat). Geçimimi borsadan sağlıyorum. Seneye bu zamanlarda (belki yaza) etiketlerim farkı görürüz.

Alıntıları Göster
    O abimizde aynısını demişti :)
    Allah rahmet eylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.