hepsini pavyonda, mekanda, pubd vesayri kadınlarla yerim. |
300 bin TL niz var ne yaparsınız (3. sayfa)
-
-
Hocam öyle zevklerin varsa sen hiç para biriktiremezdin ki ;((
-
tarımla uğraşıyoruz hocam çok miras kalıyor ailemden ileriki çocuklarıma yetecek kadar bile
sadece günü birlik yaşamayı düşünüyorum bundan sonra.
-
Hocam her gününüzü anlatırsanız ufkumuz genişletebilir
Yani sonsuza kadar yetecek parası olan biri nasıl yaşar acaba
-
şuan çok gencim aileme yardım ediyorum işi öğreniyorum bu iş bitmeyecek bir iş hemde şöyle ki bu iş mahsül almasak bile.
yaşadığımız bölge de topraklar çok değerli 1 dönümü bile çok muazzam fiyatlara satılıyor kafam rahat para sıkıntım yok insanların işinde çalışmadan geçinebilirim.
evlilik hayatını isterim çünkü ailem bir gün beni bırakıp gidecek ölüm tabi bilemeyiz bu kadar malı mülkü de ben yiyemem. ama olur'da çoluk çocuğa karışamazsam daima para yiyip satarım ölümlü dünya kafasıyla.
-
Anladım hocam iyi hayatlar dilerim
Biraz canım sıkıldı durumunuza
Asla çalışmanın ve para kazanmanın gerçek değerini sıfırdan nasıl başlanır bilemeyeceksiniz :(
-
Birader var da noluyo bu devirde çok yüksek bi para değil 98 model Şahin alırsın işte -
Pp n öyle diyorl -
Yarısını altın yap,yarısını da hisse senedi. Şu an borsa endeksi düşük alım yapılacak zaman. -
-
Arsa tamam da, neden özellikle Kars'ta?
-
Geçen tam 178 bine ilan vardı ondan öyle dedim
-
Sarı sitede mi vardı? Nereden bulunur en uygun arsalar?
-
Aynen sarı sitede
Yalnız cidden önce insanlar çevresine falan soruyo
Yabancıya gitmesin görüşü var
O yüzden daha buyuk gerekliyse
Cevrenle ilgili alabileceklerin
-
300 binim olsa neden 600üm yok diye söylenirdim. -
kadınlarla yerdim full -
kredi kartlarını temizlerdim.
altın alırdım.
veya yurtdışı tatili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X