Şimdi Ara

300 Binde Mazda alıp proje arabası yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam benim kişisel fikrim 199x mercedes toplaman. mazda sıkıntılı araç parça konusunda. ama merdeces atıyorum 200E ya da 190 E toparlayın. en azından parça sıkıntısı çekmezsiniz... ilanla alakam yok. örnek olsun diye paylaştım. şöyle bir araç toplasanız daha mantıklı olur düşüncesindeyim..

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-mercedes-200-e-5-vites-1990-919235514/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 23 Nisan 2021; 1:46:23 >
  • canocan_07 kullanıcısına yanıt

Anlatılabilecek herşeyi kitap gibi anlatmışsınız. Herkese faydalı olabilecek bir paylaşım olmuş. Teşekkürler

• canocan_07 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkürler düşüneceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tavsiyem parçaları bulunabilen bir araçla bunu yapmanız mercedes olabilir mesela..

• Hocam öncelikle merhabalar ilk olarak o arabanın motoruna 20.000 tl den önce iyi değil çok iyi bir usta bulmamızı tavsiye ederim.Motor temizliğinden kastetiğinizi anlayamadım.Motor sıfırlandıktan sonra kilometre 0’lanması yasal olarak bir problem taşımaz ama o aracın motorunun revizyonlu olması o aracın yeni olduğu anlamına gelmez 700.000 kilometre taksi çıkması bir linea düşün motoru yeni ama şehir içinde çukurlarda kasislerde 700.000 kilometre yol yapmış kapısı defalarca açılıp kapanmış o arabaya 0 muamelesi yapamayız o aracında yasallık konusunda aracı alan kişi aracın 0 kilometre olmadığını bilerek alacağı için bir problem yok ben yerinizde olsam ama kilometreye dokunmazdım ilana açıklamaya araca yaptırdığım işlemleri yazardım yoksa trafikte 100.000 kilometrede bir sıfırlanan araçlar var kilometre başa sarar ekstra kilometre daha düşük olduğu için önceki muayeneden hafif kusur olarak geçer.Ama hocam yanlış anlamaz iseniz tabiki keyif meselesi hayalinizdir ama araç tercihiniz biraz macera olmuş hangi şehirde yaşıyosunuz bilmem ama küçük bi anadolu şehrindeyseniz.Değil bu aracın ıvırı zıvırı en temel parçalarını bile bulamazsınız.Büyük şehirde olsanız bile parçaların her birini başka bir şehirden bulursunuz.bi tane plastik parçasına 1 hafta kargo beklersin.Hayır ben aracı toplarken hevesiniz kırılmasın arabadan soğumayın diye söylüyorum.Tabi tercih sizin kazasız belasız sürüşler dilerim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.