Şimdi Ara

300 DOLARA KADAR KULAKLIK TAVSİYESİ LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Metal müzik diyorsan grado en iyi ve uygun fiyatlı seçim olur. Ama bence sr225'e ekstra para verme. Bir sr80 de gayet yeterli olacaktır. Amfiyle desteklerim dersen sr125-225'i tercih et. Çünkü farkları amfiyle ortaya çıkıyor. K701-702 hakkında da şunu söyleyebilirim ki en az kulaklığa verdiğiniz para kadar amfiye ayırmanız bir o kadar da dac için bulundurmanız gerekir. Daha bu sabah k702 için amfi siparişi verdim 500tl ye. Üstelik onu sürebilecek ucuz amfilerden birisi ve ikinci el ve yurt dışından! Mediamarktta kulaklık standında bu seviye kulaklıkları test etmeniz biraz zor. Kaynak ve amfileri çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Metal müzik diyorsan grado en iyi ve uygun fiyatlı seçim olur. Ama bence sr225'e ekstra para verme. Bir sr80 de gayet yeterli olacaktır. Amfiyle desteklerim dersen sr125-225'i tercih et. Çünkü farkları amfiyle ortaya çıkıyor. K701-702 hakkında da şunu söyleyebilirim ki en az kulaklığa verdiğiniz para kadar amfiye ayırmanız bir o kadar da dac için bulundurmanız gerekir. Daha bu sabah k702 için amfi siparişi verdim 500tl ye. Üstelik onu sürebilecek ucuz amfilerden birisi ve ikinci el ve yurt dışından! Mediamarktta kulaklık standında bu seviye kulaklıkları test etmeniz biraz zor. Kaynak ve amfileri çok kötü.

ulyses LD ye ne oldu.... yeni amfi ss mi olacak..
  • Paranormal.Activity adlı üyeden yurt dışından alışveriş için bilgiler alıyorum. Kafama yatarsa amfi + kulaklık olayını düşüneceğim. Amfi olayına ayrıca girecek bir bütçem yok şimdilik. Onun için üst model bir kulaklık almak mantıksiz diyorsunuz yani. Peki amfisiz alınabilecek en iyi kulaklık nedir? Senhheiser HD280 ya da AKG K-272 amfisiz nasıl olurlar?
  • Bence halen şu limangodaki kulaklığı alabilirsin kaldıysa... Limangodan daha önce alışveriş yaptım ben de, çoğu kişi de...
  • Peki bu adamlar niye ürünü hemen değil de bir hafta sonra göndermeye başlarız diyorlar? Soru işaret oldu bu konu.
  • Üstadlar, acil yardımınızı bekliyorum. Konu şu: sahibinden.com'da pioneer kulaklığı satın almıştım bu sabah. Daha sonra ürün sahtedir diyerek almaktan vazgeçtim. Satıcı arkadaşla da telefonda defalarca konuştum. Almam konusunda bayağı ısrar etti ama ben kesinlikle almıyorum dedim. Tamam iptal edelim satışı dedi. Ben de sahibinden'i kontrol ediyordum satış iptal edildi mi diye. Az önce baktım ki satıcı arkadaş ürünü kargolamış. Ben siteden paramı alabilmek için yarın gelen kargoyu direkt geri mi göndereyim, yoksa ürünü kargo görevlisinin yanında açıp korsandır diye zabıt tutturarak geri mi iade edeyim? Sitenin paramı yatırması için bu durumda ne yapmam gerekli? Acil yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurixY

quote:

Metal müzik diyorsan grado en iyi ve uygun fiyatlı seçim olur. Ama bence sr225'e ekstra para verme. Bir sr80 de gayet yeterli olacaktır. Amfiyle desteklerim dersen sr125-225'i tercih et. Çünkü farkları amfiyle ortaya çıkıyor. K701-702 hakkında da şunu söyleyebilirim ki en az kulaklığa verdiğiniz para kadar amfiye ayırmanız bir o kadar da dac için bulundurmanız gerekir. Daha bu sabah k702 için amfi siparişi verdim 500tl ye. Üstelik onu sürebilecek ucuz amfilerden birisi ve ikinci el ve yurt dışından! Mediamarktta kulaklık standında bu seviye kulaklıkları test etmeniz biraz zor. Kaynak ve amfileri çok kötü.

ulyses LD ye ne oldu.... yeni amfi ss mi olacak..

LD yi Beyer'i sattığım arkadaşa sattım yine. Yeni amfi Heed Canamp, yani ss. Pek övmüşler k70x serisiyle uyumunu. Bakalım göreceğiz artık gelince.
    Bu arada bu Limangodan nasıl alışveriş yapıyorsunuz. Ben ürünlere bile bakamadım, üye olmak gerekiyormuş ve biri davet etmeliymiş peh peh...

• quote:

Orijinalden alıntı: kutsaltoprak

Üstadlar, acil yardımınızı bekliyorum. Konu şu: sahibinden.com'da pioneer kulaklığı satın almıştım bu sabah. Daha sonra ürün sahtedir diyerek almaktan vazgeçtim. Satıcı arkadaşla da telefonda defalarca konuştum. Almam konusunda bayağı ısrar etti ama ben kesinlikle almıyorum dedim. Tamam iptal edelim satışı dedi. Ben de sahibinden'i kontrol ediyordum satış iptal edildi mi diye. Az önce baktım ki satıcı arkadaş ürünü kargolamış. Ben siteden paramı alabilmek için yarın gelen kargoyu direkt geri mi göndereyim, yoksa ürünü kargo görevlisinin yanında açıp korsandır diye zabıt tutturarak geri mi iade edeyim? Sitenin paramı yatırması için bu durumda ne yapmam gerekli? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Ürün korsan değil de orjinalse zabıt tutturmak yanlış olur. Ama geri gönderip kargo numrasıyla beraber sahibinden.com'a başvurabilirsin. 'Almaktan vazgeçtim ve satıcıyla anlaştık ama o yine de gönderdi' diyebilirsin. Site içinden yazışmalarınız olduysa kanıt olarak gösterebilirsin. Yine de sonuç alamayabilirsin, çünkü ürünü almak istemişsin ve ürün doğru bir şekilde gönderilmiş.

• Limango ve markafoninin olayı şu şekilde. Belli zamanlarda belli ürünler ucuz fiyatlarla satışa çıkıyor. Kampanya bittikten sonraki hafta içerisinde ürünleri alıcılara postalanıyor...

Ek olarak limango veya markafoni'ye üye olmak isteyen varsa PMden mesaj atsın, ben davetiye gönderirim..
  • quote:

quote:

Üstadlar, acil yardımınızı bekliyorum. Konu şu: sahibinden.com'da pioneer kulaklığı satın almıştım bu sabah. Daha sonra ürün sahtedir diyerek almaktan vazgeçtim. Satıcı arkadaşla da telefonda defalarca konuştum. Almam konusunda bayağı ısrar etti ama ben kesinlikle almıyorum dedim. Tamam iptal edelim satışı dedi. Ben de sahibinden'i kontrol ediyordum satış iptal edildi mi diye. Az önce baktım ki satıcı arkadaş ürünü kargolamış. Ben siteden paramı alabilmek için yarın gelen kargoyu direkt geri mi göndereyim, yoksa ürünü kargo görevlisinin yanında açıp korsandır diye zabıt tutturarak geri mi iade edeyim? Sitenin paramı yatırması için bu durumda ne yapmam gerekli? Acil yardımlarınızı bekliyorum.

Ürün korsan değil de orjinalse zabıt tutturmak yanlış olur. Ama geri gönderip kargo numrasıyla beraber sahibinden.com'a başvurabilirsin. 'Almaktan vazgeçtim ve satıcıyla anlaştık ama o yine de gönderdi' diyebilirsin. Site içinden yazışmalarınız olduysa kanıt olarak gösterebilirsin. Yine de sonuç alamayabilirsin, çünkü ürünü almak istemişsin ve ürün doğru bir şekilde gönderilmiş.

Dostum, doğru diyorsun da benim asıl sorunum ürünün orijinal olup olmadığını anlayabilecek durumda olmayışımdan kaynaklanıyor. Denilene göre ürünün sahteleri bile bayağı iyi yapılmış ve orijinalinden ayırmak güçmüş. Ben ürünü orijinal sanıp da alabilirim bu durumda. Böyle bir duruma hiç düşmemek için alışverişi iptal edip paramı almak istiyorum. Satıcı arkadaş telefonda tamam dedi ama sonra gördüm ki ürünü kargolamış. Bu hareketi bile ürünü zorla satma eğiliminde olduğunu ve ürünün büyük ihtimal korsan olabileceğini gösteriyor.

• Satıcıdan nereden ne zaman aldığını ve bunu kanıtlayacak bir belge göstermesini söyle veya iste..
  • Ben sahibinden alisveris yaptigim zaman alis-verisin iptal olmasini istemistim telefon acip. Ama soyle bi cevapla karsilasmistim, yaptigim alisverisin guvenli ticaret olmasina ragmen beyfendi malasef paraniz saticiya aktarilmistir, urunun kargoya verilmesini bekleyiniz diye. Nasil yani dedim para bi havuzda tutulmuyo mu dedim hayir dediler, yani para saticinin hesabina gecmisti o an adam kargoya vermese gitmisti yani param. Allah'tan kargoya verilmisti de basima kotu bi olay gelmedi. Bi daha sahibinden'den ne alis-veris yaptim ne bisey. Bende hep sana kotu haberlerle geliyorum kusura bakma ama keske onceden haberim olsaydi biraz gec okudum ilanini umarim kotu seylerle karsilasmazsin. Umarim satisi iptal edersin. Bana don tekrar.
  • Hâlâ satıcıdan cevap bekliyorum. Bir gelişme olursa bilgi yazacağım buraya. Teşekkürler.
  • Selam dostlar. Satıcıdan az önce küfür eder gibi bir mesaj aldım. Beni telefonla arayıp önce bana sahibinden'in telefonunu verdi ve siz siteyi arayıp satışı iptal ettirin, ben bunu kabul ediyorum dedi. Sonra her ne olduysa ürünü bana kargoladı ve attığım onca mesaja cevap vermedi. Şimdi bana uzunca ve saygısızca bir mesaj atmış. Almasaydın kardeşim, çocuk musuna getirmiş olayı. Adamın ilanının linkini aşağıya yazıyorum. Allah'ını seven bu adama (!) mesaj atıp insanları "kazıklamaya" çalışmanın ne demek olduğunu söylesin. Satıcının bu tavrından sonra ürünün de korsan olduğuna hiçbir şüphem kalmadı artık. Yarın da ürün gelince kargo görevlisinin yanında açıp ürün korsan çıkmıştır diye zabıt tutturup geri göndereceğim. Bundan sonrası artık sahibinden'in insafına kaldı. Çok sinirliyim. Bulaştım bir işe, çıkamıyorum.

http://www.sahibinden.com/pioneer_hdj-1000_orjinal-temiz_efsane_kulaklik_kacirmayin!!-04WQQaXQQ19009644WQQpXQQdisplayitem

Ürünün satış sayfası bu. Sinirden yazmayı unutmuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsaltoprak -- 8 Aralık 2009; 0:53:26 >

• Birkaç gün aradan sonra yeni gelişmelerle tekrar buradayım. sahibinden.com sitesinde birkaç gündür yorucu ve uzun yazışmalar sonucu satışı iptal etme aşamasına geldim. Satıcı ürününü yarın geri almış olacak. Site de paramı kredi kartıma geri yatırıyor. Ben de bu gelişme üzerine size danışmadan bugün kulaklık aldım. Size danışmadım, çünkü dünyanın en iyi kulaklıklarından birini aldığıma inanıyorum. Sıfır kutusunda olarak 530 liraya Pioneer HDJ-2000 siparişi verdim. Ürün bugün kargolandı. Yarın elime geçiyor. İzlenimlerimi size de yazarım. Bu kulaklığın korsanının piyasada olmaması nedeniyle rahat alışveriş yapabildim. Umarım sizler de bu seçimimi doğru bulursunuz. Bu arada, kaliteli bir kulaklık sahibi olmamda bana yardımcı olan sizlere de çok teşekkür ediyorum. Umarım böyle bir kulaklık sizlere de nasip olur.

• quote:

Birkaç gün aradan sonra yeni gelişmelerle tekrar buradayım. sahibinden.com sitesinde birkaç gündür yorucu ve uzun yazışmalar sonucu satışı iptal etme aşamasına geldim. Satıcı ürününü yarın geri almış olacak. Site de paramı kredi kartıma geri yatırıyor. Ben de bu gelişme üzerine size danışmadan bugün kulaklık aldım. Size danışmadım, çünkü dünyanın en iyi kulaklıklarından birini aldığıma inanıyorum. Sıfır kutusunda olarak 530 liraya Pioneer HDJ-2000 siparişi verdim. Ürün bugün kargolandı. Yarın elime geçiyor. İzlenimlerimi size de yazarım. Bu kulaklığın korsanının piyasada olmaması nedeniyle rahat alışveriş yapabildim. Umarım sizler de bu seçimimi doğru bulursunuz. Bu arada, kaliteli bir kulaklık sahibi olmamda bana yardımcı olan sizlere de çok teşekkür ediyorum. Umarım böyle bir kulaklık sizlere de nasip olur.

Keşke danışsaydın yada yazılanları dikkate alsaydın. Önceki iptal ettiğin de, bu da dj kulaklıkları. Her tür müziğe gitmez. Hele metal müziğe hiç gitmez. Bas ağırlıklı kulaklıklar bunlar. Sahnesi de dar olur. Ama madem almışsın artık hayırlı olsun, inşallah memnun kalırsın.

• Az önce HDJ2000'ime kavuştum. Yaklaşık yarım saat kadar değişik müzik türlerinde ve filmlerdeki performansını denedim. Önceki kulaklığım olan philipsten sonra bu kulaklığa geçmek kulaklarımı şoka uğrattı. Yüksek seslerde kulaklığı denedim ve hâlâ kendime gelebilmiş değilim. Kulaklığın olağanüstü bir sesi var. Özellikle tekno ve pop müzikte müthiş. İlk defa profesyonel bir kulaklık kullandığım için diğer kulaklıklarla karşılaştıramayacağım ama bu kulaklığın performansınan oldukça memnunum. Kulaklığın tüm eklem yerleri de metalden yapılmış. Yani ömürlük bir kulaklık olacaktır ve üzerine çıkıp tepinmediğiniz sürece kırılıp çatlamayacaktır. Önümüzdeki günlerde kulaklığı daha detaylı inceleme şansı bulacağım ama şu an için oldukça mutluyum. Kulaklığın bana göre tek eksi yönü benim gibi kulağı biraz büyük olanların kulağını kapatmakta zorlanması. Ama kulaklığın küçük olduğunu düşünmeyin. Belki de ben biraz koca kulaklıyım

• şu an kulaklık ne durumda ve daha ileri bir level atladınızmı?
  • Hocam üç senelik konuyu nereden buldunuz?
  • :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.