Şimdi Ara

300 DOLARA KADAR KULAKLIK TAVSİYESİ LÜTFEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/akg-k-272-hd-studyo-tipi-kulaklik/productDetails.aspx?categoryid=17414&productid=evakgk272hd
    Bu kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.
  • mediamartkta dinlemiştim bu kulaklığı.akg lerden k701 i beyenmemiştim en üst model olmasına rağmen.k530 ltd ve k272 hd nin sesleri hoşuma gitmişti.özellikle k272 de basslar ve tizler çok belirgin duyuluyordu.sennheiser hd650 ise beni resmen uçurdu.
  • Öyleyse siz orada tahminen Sennheiser HD280'i de dinlemişsinizdir. Dinlediyseniz yorumlarınız nelerdir? En fazla 500 liraya alınabilecek neler çarptı gözünüze?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsaltoprak

Öyleyse siz orada tahminen Sennheiser HD280'i de dinlemişsinizdir. Dinlediyseniz yorumlarınız nelerdir? En fazla 500 liraya alınabilecek neler çarptı gözünüze?

valla sennheiser standında hd650 den başkasını görmedi gözüm.diğer kulaklıkları takıp çıkardım hemen.siyah kafaüstü modelleri vardı hd280 olup olmadığını bilmiyorum.ama sesleri güzeldi.bence alınabilecek kulaklıklardı.k272 hd yi baya beyendim.genelde onu ve hd 650 yi takmıştım kulağıma.
  • Ben de şu an sennheiser hd280 ve akg k-272 arasında kaldım. İnsan bu kadar para verince çok düşünüyo tabii
  • Benim Akg k702 almadan onceki kullandigim akg k271 mkII gayet tatmin ediciydi. Bu kulakligi oneririm. Ama amfiyle tadi bi baska onuda soylemeden gecmiyim. Elindeki butceyle yanina amfi de alirsin tabi Usa'dan alirsan uygun alabilirsin.
  • Yurt dışından güvenli olarak nasıl ürün alınacağı konusunda hiçbir fikrim olmadığı için öyle bir şeye yanaşamıyorum. Şu an AKG K-272'ye daha yakınım. Araştırmaya devam
  • Grado veya AKG K7** serisi yalıtım için düşünüyorsan uygun olmayacağı gibi, amfisiz de kullanım için almanın bir maksatı yok. İleride çok iyi bir amfi almayacağım der isen ve boyut olarak senin için bir sorun teşkil etmeyecekse amfisiz kullanım için Audio-Technica ATH-A900 direkt nokta atışı seçim olabilir. Bahsi geçen ES7'de çok iyi bir kulaklıktır bu mana da A900'e göre portatiflik özelliği mevcut. Eğer ileride amfi için güzel bir bütçe ayırırım der isen çok daha iyi alternatifler sunulabilir.
  • Sanırım amfiyi uzun bir zaman düşünemeyeceğim. Kulaklık, amfi derken bir milyarı vuracak fiyat. Ben amfisiz de sağlam ses verecek, fakat ileride (çok ileride) bir amfi aldığımda da şenlenecek bir kulaklık arıyorum. AKG K-7xx değil, K-272 benim söylediğim kulaklık. Sanırım K-700 kadar amfi ihtiyacı duymayacaktır. Grado'dan ise dışarı çok ses vermesi nedeniyle vazgeçtim. Sennheiser HD280 ya da AKG K-272 olacak büyük ihtimalle. Audio Technica'yı ise Türkiye'de direkt olarak alamadığım için düşünmüyorum.
  • http://www.sahibinden.com/pioneer_hdj-1000_orjinal-temiz_efsane_kulaklik_kacirmayin!!-64WQQaXQQ19009644WQQpXQQdisplayitem
    Bu kulaklık için 300 lira demiş arkadaş. Orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim? Bu tip ikinci el satışlarına güveniyor musunuz? Fiyat bana uygun geldi. Ürün de temiz gibi.
  • AKG K-271 limango.com'da 265 lira. Normal fiyatı 525 liraymış yazılana göre. Bu kulaklığın AKG K-272 ile ne gibi bir farkı var acaba? Son sorum ise: limango.com sitesini yeni duydum. Güvenilir bir site midir? Site güvenilir, kulaklık da kaliteliyse bu ürünü alabilirim. Acil destek lütfen
  • Limango güvenilir bir sitedir.
  • Peki AKG K-271 ile K-272 arasında ne farklar vardır ve K-271 260liraya iyi midir?
  • Site güvenilir.

Burada da yorumları var:
    http://www.techno-fi.net/forum/index.php?topic=966.0

Bence al geç, kafan rahat olsun..
  • AKG K-271'i limango'dan almaya karar verdim ve tam iki saattir ürünü almaya uğraşıyorum. Sitede kredi kartıyla alışveriş yaparken 3d güvenlik sistemi ile alışveriş yapılıyormuş. Diğer sitelerdeki gibi kredi kartının üzerindeki bilgileri girince alışveriş yaptırmıyo. Hsbc kredi kartım var. İnternet bankacılığını karıştırdım ama bu 3d olayını bir türlü çözemedim. Siteden havale ile de ürün alınamıyo. Kafayı yemek üzereyim.
  • Tekrar selamlar. AKG kulaklığı limango.com sitesine güvenemeyişim nedeniyle almaktan vazgeçtim. İnternetten de uzunca bir süre araştırdım ve bu kanaate vardım. Bu siteden ürün alan birkaç kullanıcının yorumunu okudum. Yüzde 70 indirimle satıyorum dediği ürünü bir hafta sonra kargolamaya başlayacağını vaad etmiş ve zamanı geldiğinde de ürünleri birkaç insana "stokta yok" bahanesiyle vermemiş. Neyse, ben yukarıda bahsettiğim Pioneer HDJ-1000 kulaklığı bir saat içinde almak üzereyim. sahibinden.com'da ilan açan arkadaş İstanbul'da bir dj'ymiş. Telefonla da konuştum, satışlarına da baktım. Bana güven verdi. HDJ-1000'i 320 liraya alıyorum ondan. Bir saat sonra satış açacak benim adıma. Size sorum şu: Bu kulaklığı elime aldığımda çakma bir kulaklık olup olmadığı hemen anlaşılabilir mi?

http://www.sahibinden.com/pioneer_hdj-1000_orjinal-temiz_efsane_kulaklik_kacirmayin!!-47WQQaXQQ19009644WQQpXQQdisplayitem

Kulaklı bu arkadaşlar. Henüz ürünü almadım. Alacağım arkadaş get'e çevirmiş ve ilan aktif olunca (muhtemelen sabahleyin) ürünü alıyorum. Piyasada çok sahtesi olduğunu gördüğüm için içimde de bi korku yok değil. Sizlerin de görüşlerini acilen alabilirsem çok iyi olacak. O kadar para verip sahte ürün almak istemiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsaltoprak -- 7 Aralık 2009; 1:56:19 >

• Parana yazik edersin bir suru sahtesi var bunu alcagina technics technics rp dh1200 al en azindan onun sahtesi yok
  • Az önce ürünü aldım. Şimdi içime korku düşürdünüz. Hemen iptal mi edeyim alışverişi? Sitede baktınız mı ürünün fotolarına? Sahteye benzemiyor. Ayrıca arkadaşın diğer satışlarından dj olduğu da belli.
  • Bir an once iptal et bence alisverisini. Hic sahibinden gitti gidiyordan alinir mi. Bu sahte kulakliklar hakkinda kac defa konusuldu.
  • Satan arkadaşla konuştum. Bir iki saat süründürdü ama iptal edeceğim dedi. Umarım caymaz ve satışı iptal ettirir. İkinci el ürün almaya tövbe ettim sanırım. Şu satıştan bir an evvel kurtulursam "sıfır" olarak ya Sennheiser HD-280 ya da Grado SR225 alıyorum. Bir haftadır kafayı yedim kulaklık almak için. Ne zor işmiş. Çok fazla seçenek var ve her kafadan bir ses çıkıyo. Bu arada bu alışverişten dönmemi sağladığınız için çok teşekkür ederim. Umarım satış iptali yapılır da rahat ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.