Şimdi Ara

300 liraya kadar mouse önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben en uygun hyperx pulsefire surge buldum. Önerilerini varsa yazar mısınız. Bu mouse bu fiyata alsam değer mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Seçtiğin mouse'un sensörü gerçekten iyi Pixart 3389 16k dpi benim önerdiğimde ise logitech'in oldukça yeni HERO 16k dpi sensörü var. Kağıt üzerinde pixart 3389 az farkla önde gözüküyor ama bir hero sensör mouse kullanıcısı olarak çok başarılı olduğunu ve problem olmayacağını yazabilirim. Önerdiğim mouse ise şekil olarak logitech'in çok tutmuş bir mouse'unun yenisi. Sağ el mouse'u ve açıkçası önerdiğim mouse ele daha iyi oturur. (Tabi büyük el küçük el problemi yoksa.)

MX518:
    www.hepsiburada.com
    Logitech MX518 Oyuncu Mouse 910-005545 Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/logitech-mx518-oyuncu-mouse-910-005545-pm-HB00000L996G

HERO sensörünün en büyük özelliği çok az güç harcaması ve bu yönüyle kablosuz mouslarda pil ömrünü fazlasıyla arttırması. Kendim g603 kullanıyorum ve kablosuz olduğu için hiçbir lag problemi v.s. yaşamadım bundada logitechin lightspeed teknolojisinin payı var. Kablo baskısından kurtulup özgür olmak istersen şunu önerebilirim.

G305:
    www.epttavm.com
    ePttAVM - Logitech G305 Lihgtspeed WiFi Gaming Ms 910-005283
    https://www.epttavm.com/item/77982153_logitech-g305-lihgtspeed-wifi-gaming-ms-910-005283

• Zowie za13 var düşünürsen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Mx518 düşünebilirim özellikleri güzel gözüküyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne için kullanacaksınız hocam?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.