Şimdi Ara

Oyuncu Klavye ve Mouse Önerisi - 3000 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun yıllar PS4 oynadıktan sonra yeni bir PC topladım. Televizyondan oynamaya alıştığım için monitör yerine TV'ye bağladım. Kasayı da TV'nin arkasına yerleştirdim. Oturduğum yer ile kasa arasında yaklaşık 2 metre mesafe var.

Gönlüm kablosuz bir mouse ve klavye almaktan yana olsa da bütçemi aşıyor. Rampage markasıyla ilgili forumlarda çok fazla olumsuz yorum olduğu için bu bütçeyle kablosuz bir ürün almak konusunda da tereddütlüyüm.

Şu an idareten Xiaomi marka bir klavye kullanıyorum.

Klavye ve mouse kablolarının en az 2 metre olması gerekiyor ki rahatça oynayabileyim. Alternatif olarak kasaya bir USB hub bağlayarak bağlantıyı uzatabilir ve mesafeyi kısaltabilirim. (Teknik olarak olurmu aydınlatabilirsiniz)

Önerilerinizi bekliyorum.

Not: Lütfen bizzat tecrübelerinizi yazın. Forumda mesaj sayınızı arttırmak adına araştırmalarınızı aktarmayın. Bu mesajı yazana kadar yeterince forum yazısı okudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastergood -- 5 Şubat 2025; 23:48:51 >

• Hocam tam bu senaryo ile pc kullanıyorum konsoldan geçiş yaptım benim xbox kolum vardı oyunları zaten gamepedle kullanıyordum pcyi yönetmek içinse mini klavye aldım üstünde touchpad olan .

Tavsiyem koskaca tvde klavye mouse ile oyun oynanmaz fps tarzı zaten oynanmaz oynanmıyor alın bir mini klavye gameped olsun bitsin.

Ben genelde single oyun oynuyorum kullanımım bu şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende hikaye tabanlı oyun severim ancak joystickten oyun oynamaktan sıkıldım. Ayrıca şuan elimdeki dandik mouse ve klavyeyle bile cs go da gayet oynayabiliyorum. Maksat eğlenmek.. Tavsiyelerinizi beklerim.

• Ben 2 metre usb uzatıcı kablo + hub ile 50 inç tvden klavye mouse ile 2-3 metre mesafeden oynuyorum rekabetçi oynamak biraz zor

https://www.pttavm.com/yukseklik-ayarli-laptop-sehpasi-ve-calisma-masasi-ceviz-70x40-tekerli-p-771415580

bu masadanda aldım ama baya sallanıyor warzoneda 27 inç monitörün karşısındaki kadar başarılı olamıyorum

• Samimi cevaplar için teşekkürler ancak klavye mouse hariç herşey konuşuyoruz 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.