Sayin West Coast , yaklasik 4-5 ay önce PSP 3004 almistim. PSP'yi fazla kullanmadim, sadece iki tane film seyrettim ve bir kac kere oyun oynadim. Almanya'da oturuyorum ve yakinda izine Izmir'e gidecegim. sormak istedigim Türkiye'de PSP'yi satmak istersem kaca satabilirim. PSP 3004 4 GB Sony pro duo kart hama tasima cantasi, 2 film (2012 ve Michael jackson) 1 oyun (Gran Trismo) kaliteli Compatible kablo makina sifir sayilir, hic bir cizigi yok, zaten cok az kullandim. Bütün bunlarla beraber kaca satabilirim. Cevabin icin simdiden cok tesekkürler.
Hepsini 140 Euroya verdim. Türkiye'de de fiatlar düsmüs.:)
Merhaba,
Dubai'den geçen hafta satın alınmış, sıfır, hiç kullanılmamış, kutusu içerisinde herşeyi tamam PSP 3004 Piano Black satıyorum..Pilini bile takmadım poşetinin içerisinde duruyor...İlk kullanan siz olacaksınız..İstanbul içi ürünü görmek isteyene seve seve gösterebilirim içiniz rahat eder...Fiyat: 350 TL....İlgilenenler için adım Burçin numaram: 0555 555 524 17 47
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme