Şimdi Ara

300 liraya kırılabilen PSP?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 300 liram var, piyano için para biriktiriyordum sonra tanıdıktan kullanmadığı piyano geldi 2. el.Bu kalan paraylada PSP alasım geldi.300 liraya alınırmı diye sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 10 Eylül 2010; 9:13:01 >

• 2. el Daha uygun fiyata Psp Alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

2. el Daha uygun fiyata Psp Alabilirsin

2. el düşünmüyorum.
  • Aynı zamanda kırılabilen bir versiyon söylermisiniz.
  • Psp ler versiyonunu Kırıldın mı Garanti dişi kalır. yeni Üretim Psp lerin Çoğunun versiyonu 6.10 Kırılmayan versiyona sahip 2.el daha mantıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mogolo

Psp ler versiyonunu Kırıldın mı Garanti dişi kalır. yeni Üretim Psp lerin Çoğunun versiyonu 6.10 Kırılmayan versiyona sahip 2.el daha mantıklı

Garanti gerekmez dikkatli kullanırım, 2. el sevmiyorum dediğim gibi, kırılmayan olursada oyunlara para yetiştiremem.
  • Piyasadaki psp lerin çoğu kırılamayan versiyon bu yüzden kırılabilir sıfır bulman çok zor, ya 2. el alacaksın, yada kırılamayan alıp orj. oyuna para yetiştiremeyeceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox 360 500 GB JTAG Bol Oyunlu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlıyorum, peki 2. el kırılmış bir PSP 2000 yada 3000 versiyonlarını 300 liraya bulabilirmiyim.
  • İnternet üzerinden rahatlıkla bulabilirsin. Eğer istanbuldaysan doğubankta playstation ürünleri satan yerlerde de rahatlıkla bulman mümkün. (Fiyatlar 200 liradan başlar-350(max. bundan fazlaysa alma) liraya kadar çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impala_vs_Tiger

İnternet üzerinden rahatlıkla bulabilirsin. Eğer istanbuldaysan doğubankta playstation ürünleri satan yerlerde de rahatlıkla bulman mümkün. (Fiyatlar 200 liradan başlar-350(max. bundan fazlaysa alma) liraya kadar çıkabilir.

en mantıklısı 2.el psp den korkma psp leri bozulduğu için değil paraya ihtiyaç duyunca satıyor miilet istediğin tarzda psp yi internette çok rahat bulursun
  • quote:

İnternet üzerinden rahatlıkla bulabilirsin. Eğer istanbuldaysan doğubankta playstation ürünleri satan yerlerde de rahatlıkla bulman mümkün. (Fiyatlar 200 liradan başlar-350(max. bundan fazlaysa alma) liraya kadar çıkabilir.

Bu 200-350 fiyat aralığında 3000 varmıdır? versiyon 5.50 den düşük halinde.Veya kırılabilen 2000.Gezen birisiyimde sürekli yanımda olacak o yüzden fat istemiyorum ağır gelir, sadece oyun için almıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter 

quote:

Bu 200-350 fiyat aralığında 3000 varmıdır? versiyon 5.50 den düşük halinde.Veya kırılabilen 2000.Gezen birisiyimde sürekli yanımda olacak o yüzden fat istemiyorum ağır gelir, sadece oyun için almıyorum.

Aslında FAT o kadar ağır değil aralarında gr. farkı var ve fiyat olarak daha uygun. Bu 200-350 fiyat aralığında 3000 varmıdır? 2.el olarak bulmanız mümkün ama çok dikkatli aramalısınız çünkü arızalı pspleri satabiliyorlar. Veya kırılabilen 2000 2.el bu modeli rahatlıkla bulabilirsiniz bu fiyat aralığında.

• İnternet üzerinden 2. el nereden bulabilirim biliyormusunuz? Gittigidiyor a bakıyorum, başka sitelerde varsa söylermisiniz.
  • quote:

İnternet üzerinden 2. el nereden bulabilirim biliyormusunuz? Gittigidiyor a bakıyorum, başka sitelerde varsa söylermisiniz.

alalimsatalim.com var ona alternatif birde dh'nin kendi bünyesinde 2.el alanı var oraya da bakmanı tavsiye ederim.
  • Şuanda hiç kullanılmamış kırılabilen PSP fiyatları şöyledir piyasada ; Not : Bu yazdığım fiyatlar teknoloji marketlerinde geçerli fiyatlar değildir bunu unutmayın.

PSP 3000 Serisi = 450~500 TL arası
    PSP 2000 Serisi = 350~400 TL arası
    PSP 1000 Serisi = Piyasada 2.el dışında kaldı mı bilmiyorum

Diyeceğim şu ki 3000 serisi almak istersen en ucuza sıfır ürünü nerden alabilirim diye sıkı bir araştırma yapmalısın. Uzak doğu menşeili PSP ler ( piyasada 3006 diye geçer ) 450 liraya bulabilirsin. Avrupa menşeili ürünler ( bilirsin 3004 olarak geçer ) onlarda 480 ile 500 TL arasında bir fiyatla bulabilirsin.
    Piyasa 2000 serisi kaynıyor. Eğer 2000 serisi almak istersen kesinlikle 350 liradan fazla para verme. Bunun içinde iyi bir araştırma yapman gerekebilir. Taban ve tavan fiyatı 2000 serisi için yukarıda belirttim. Eğer bu fiyatlar dışında bir fiyata görürsen bilgi almak için tekrar danışabilirsin. Ayrıca 3000 serisini yazdığım fiyatlardan çok daha uygun bir fiyata bulursan almanı kesinlikle tavsiye ederim

• Tamam karşıma çok uygun fiyatlı kırılabilen 3000 çıkmadıkça galiba 2000 alıyorum, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dexter  -- 13 Eylül 2010; 17:33:30 >
  • Sayin West Coast , yaklasik 4-5 ay önce PSP 3004 almistim. PSP'yi fazla kullanmadim, sadece iki tane film seyrettim ve bir kac kere oyun oynadim. Almanya'da oturuyorum ve yakinda izine Izmir'e gidecegim. sormak istedigim Türkiye'de PSP'yi satmak istersem kaca satabilirim.
    PSP 3004
    4 GB Sony pro duo kart
    hama tasima cantasi,
    2 film (2012 ve Michael jackson)
    1 oyun (Gran Trismo)
    kaliteli Compatible kablo
    makina sifir sayilir, hic bir cizigi yok, zaten cok az kullandim.
    Bütün bunlarla beraber kaca satabilirim. Cevabin icin simdiden cok tesekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altaylardan -- 12 Ekim 2010; 10:40:56 >
  • quote:

fat istemiyorum ağır gelir, sadece oyun için almıyorum.

Nasıl bir abartmadır bu arkadaş, daha PSP'si olmayan adam fat ile slim arasında 5 kilo fark var sanıyor. Gerçekten ikisini de kullandım, hiç de abartılacak bir fark yok aralarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

fat istemiyorum ağır gelir, sadece oyun için almıyorum.

Nasıl bir abartmadır bu arkadaş, daha PSP'si olmayan adam fat ile slim arasında 5 kilo fark var sanıyor. Gerçekten ikisini de kullandım, hiç de abartılacak bir fark yok aralarında.

bende kullandım ekran kalitesinden baska bir fark yok
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.