Bildirim
300 mbps hızı görebilmek için ne yapmalı ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Muhtemel notebookunuzun adaptoru 150mbps maks desteklidir, yani maks goreceginiz 150mbs olur. Bunu gormek icinse modeminizin ayarlarina goz atabilirsiniz 20/40mhz ayarini 40mhz yapin ve 802.11n secip deneyebilirsiniz, modeme olan mesafeniz de etkiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hey
Muhtemel notebookunuzun adaptoru 150mbps maks desteklidir, yani maks goreceginiz 150mbs olur. Bunu gormek icinse modeminizin ayarlarina goz atabilirsiniz 20/40mhz ayarini 40mhz yapin ve 802.11n secip deneyebilirsiniz, modeme olan mesafeniz de etkiler
11n desteki ağ adaptörüm var ralink rt 3090 b/g/n modem ayarlarından yalnızca 11n i seçtim 40 mhz i direk seçtirmiyor 20/40 auto seçeneği var denedim ama sonuç aynı
benim anlamadığım 11n destekli adaptörler farklı hızlardamı çalışıyor ne biçim standart bu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X