Tv'de yayınlanmamalı bu film. Zaten 2 saatse 1 saat 15dk falan kalır gösterilebilecek. Kan, erotizm vs.
Onu bırak, o muhteşem sahnede BURASI SPARTAAA mı diyecek
filmi kese kese 50 dakkaya düşürürler 1 saatte reklam verirler işte tamamlarlar saati
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orijinalden alıntı: Celtic
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Tv'de yayınlanmamalı bu film. Zaten 2 saatse 1 saat 15dk falan kalır gösterilebilecek. Kan, erotizm vs.
Çoğu ısparta anlar İlk çıktıgı zaman arkadaşla izlediğimizde vay be ısparta neymiş dediydi bnde dedim ısparta degil sparta diye sonra dang etti kafası
Süper kupadan sonra fox ta bişey izlemem :D Hele bu film nasıl izlenir tv de merak konusu :D
dedikleri kadr olur tahmınım % sansur felan :) cogu yer kesılıcek :D 2 saatlık fılm 10dk ya ıner :P ya da gece 12 den sora yayınlarlar
Daya sansürü daya sansürü. Bir bakmısın 10 dk'lik bir film
Kısa Film demek daha dogru olacak gibi
quote:
Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
quote:
Orijinalden alıntı: Celtic
quote:
Orijinalden alıntı: radyasyo_N
Çoğu ısparta anlar İlk çıktıgı zaman arkadaşla izlediğimizde vay be ısparta neymiş dediydi bnde dedim ısparta degil sparta diye sonra dang etti kafası
ilk çıktığında ıspartada acemi birliğndeydik çarşıda afişi görmüştük.
Reklam gibi olacak ama film keyfi için ya DVD/DIVX ya da Digiturk.
Sağdan soldan zamanlı zamansız çıkan iğrenç reklamlar yok, makas yok (çok nadir abartı sahnelerde oluyor), saçma dublajlar yok (altyazı seçeneği var), 20 dk da bir 15 dk reklam arası yok, vs.vs.
Normal kanallarda film izlemek resmen işkence. Eskiden CNBC-E de iyiydi ama o da reklam sürelerini abartmaya başladı.
daha önce starda izledim gibi hatırlıyorum. tv de ilk olmasa gerek ?!?!
Vaayyy demek 300 tane Ispartalı FOX da çııkacak
Güzel film bakalım Fox ne kadarını nasıl yayınlayacak..Özellikle kan efektleri sansür yiyecek mi bakacağız.Bu arada pers imparatorlığunda da bi tane normal insan suretli adem havva soyundan kimse yokmuymuş merak ettim :D Adamların ordusunu komple yaratık,gulyabani karışımı :D