Bildirim
Efsane mi Gerçek Mi-Antik Uzaylılar Süper bir belgesel-Uzaylılarla ilgili(HD 720 P) Youtube)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
sürekli üstünde durulan ihtimal yerine o diğer ihtimale yoğunlaşan çok güzel bi belgesel -
Fantastik film tadında, bana göre zaman kaybı bir belgesel(demeye dilim varmıyor ama başlıkta belgesel denmiş ne yapalım). -
Omer Celakilin rakibini gordum o belgeselde , o resimdeki adam histroy channeldaki ancient aliensda da vardi adam uzaylilardan elektrigi almis -
Bu konu konuşuldu, tartışıldı ve bitti,
Lütfen forumda kirlilik yapmayalım, konu açmadan önce iyi araştıralım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: antonidas
Bu konu konuşuldu, tartışıldı ve bitti,
Lütfen forumda kirlilik yapmayalım, konu açmadan önce iyi araştıralım
Biten ney, neye karar verildi :) -
Ciddi ciddi videodaki hataları yazmaya niyetlenmiştim ama şu an vazgeçtim! En fazla film senaryosu olabilir bu iddialar ayrıca o oturuduğu yerden konuşan eleman da bildiğin ömer çelakılın kuzeni...saçlar da benziyor zaten -
quote:
Orijinalden alıntı: stevan
sürekli üstünde durulan ihtimal yerine o diğer ihtimale yoğunlaşan çok güzel bi belgesel
evet güzel tespit.
antik uzaylılar fikrini öne çıkarıyor gibi yapıp bunları öne sürenlere karşı bilim adamlarının birkaç cümlelik son derece mantıklı cevaplarını yapıştırıvermişler.
keyif aldım bu nedenle.
yalnız nazca çizgilerini çizmeye çalışan amcamız biraz bozuldu gibi. -
insanlar tarafından söylenilegelen uzaylı haberlerıne inanmıyorum 10 sanıye baktım kapattım. ha uzaylılar var mı dıye sorarsanız mutlaka varlar.bu kadar büyük bir evren sadece insanlar için yaratılmış olabilir mi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cattivo-gmr
insanlar tarafından söylenilegelen uzaylı haberlerıne inanmıyorum 10 sanıye baktım kapattım. ha uzaylılar var mı dıye sorarsanız mutlaka varlar.bu kadar büyük bir evren sadece insanlar için yaratılmış olabilir mi?
neden olmasın belkide sadece biz varız veyahut çok gelişmiş medeniyetler vardı bize ulaşamadan veya biz onlara ulaşamadan yok oldular net bir kanıt olmadan hiç bişey söylemek doğru değil bence -
yav bu antik zamanlarda uzaylılar Dünyada cirit atıyordu, insanlarla omuz omuza takılıyorlardı da noldu bunlar küstü mü bize gelmiyorlar artık -
quote:
Orijinalden alıntı: AxeII
yav bu antik zamanlarda uzaylılar Dünyada cirit atıyordu, insanlarla omuz omuza takılıyorlardı da noldu bunlar küstü mü bize gelmiyorlar artık
Küsmüşler bize -
dikkatli izleyince belgeselde zaten iddaların bir kısmı çürütülüyor. -
Ama bir gerçek var ki, o da sümer kayıtları.
Sümerler göklerden gelenlerin heykelini yapmışlardır ve onlarla ilgili yazılı kayıtları vardır.
Sümerler göklerden gelenlere anunaki demişlerdir, bu anlatılan gerçektir ve sümer kitabelerinde yazılı olarak bulunmaktadır.
Bu programın ortaya attığı iddiaların büyük çoğunluğu çürütülebilir şeyler, ama anlattığı bazı şeyler tarihte kayıtlıdır.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bu arada belirtmeden geçemeyeceğim
Belgeseli izleyince özellikle Stargate serisi ve Battlestar Galactica bariz bir şekilde hatırlanıyor. -
Sümerler gelmiş geçmiş en ileri ve ilk medeniyetlerden birisi olmakla beraber batı bunu pek kabullenmese de bunu değiştirmeleri imkansız. Dünya dışı varlıklar dünyayı ziyaret etmişler midir? Böyle bir olasılık var mıdır? Olabilir de olmayabilir de. Ama şu anda buna böyle bir olasılık yoktur demek ne kadar doğru olabilir? Bence bu Evren konusu çok ilginç ve bilinmeyenlerle dolu olan bir konu dur. Paralel evrenler var mıdır? Bunu bile kesin olarak bilemiyoruz. Paralel evren varsa evrenler arası geçiş mümkün müdür? Başka bir gerçek ise ışık hızına ulaşabilecek bir araç mümkün olsa bile insanlar bu hıza biyolojik olarak dayanmaları zaten mümkün olmadığını bilim adamları açıklamaktadır. Bu günkü teknoloji bir çok soruya tam cevap veremiyor. İnsanoğlunun bu konulara çözüm bulabilmeleri ne zaman mümkün olur? Bir çok soru ortada durmaktadır. Bu bilinmeyenler insanları birçok değişik yaklaşımlarla açıklamalarına neden olacaktır. Enteresan açıklamalardan bu anlaşılıyor. Konuyu ciddi ye alanda almayan da olabiliyor. Makul karşılamak gerekiyor. Bütün bunlar gizemini daha koruyacak gibi görünüyor.
-
uzaylı var tabi, aslında bizde uzaylıyız zaten. Kutsal kitaplardada hz adem ve havvanın cennetten kovulduğu açıkça yazılıdır. belkide yokolma eşiğine gelen güzel bir gezegenden kaçarak bir uzay mekiğiyle beraber dünyaya düştüler. ikiside birbirinden çok uzak meafelere düşmesine rağmen zamanla birbirlerini bulmuşlar. onlar dünyaya geldiğinde dünyadaki yerli halk belki de neanderthal denilen insan ırkıdır daha sonra bir şekilde dünyadan silinmişler. bizim atalarımız dünyayı mesken edinip yeniden uygarlıklar kurdular. onların torunları, atalarının uzaydan geldiğini hep hatırladılar(eski antik uzaylı efsaneleri) dolayısıyla başka gezegenlerde de insanlar vardır belkide dünyayla iletişimdedirler bile. neden olmasın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X