arkadaşlar ya acaba elinde şu tolga abiye küfür eden çocuğun videosu olan warmı aradım aradım bulamadım ama hatırladıkça gülesimm gelioo ya ne rezilliktii öylee warsaa buraya upload yapsanızaa yaww herkess gülsünn brzzz ....
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
ÇOK İSTEDİLER KONU AÇIP AMA BULAN OLMADI SANIRIM
elinde olan varsa atsın.çok iyi olur valla
valla aynen bende arıyorum başlığı görünce heycanlandım acaba video mu koydular diye ama sonu hüsranla bitti
Aydının dişinin düştüğü A Takımı programı, mehmet alinin arayan kadının oğluna küfür ettiği program ve daha niceleri internette geziyorsa bununda şimdiye kadar düşmesi gerekirdi.. Madem düşmedi bana göre uydurma bu benim görüşüm.. Ayrıca programı arayıp küfür edecek kadar aşağalık bir insan değilim kendine yakıştırıyosan sen aç küfür et bizzat ben capture yapıcam hemde ne kadar mukaddes bi iş yapmış olursun şehir efsanesini gerçeğe dönüştürerek..
@Beyazorkide komik olan ne?..
quote:
Orjinalden alıntı: Sandman
Aydının dişinin düştüğü A Takımı programı, mehmet alinin arayan kadının oğluna küfür ettiği program ve daha niceleri internette geziyorsa bununda şimdiye kadar düşmesi gerekirdi.. Madem düşmedi bana göre uydurma bu benim görüşüm.. Ayrıca programı arayıp küfür edecek kadar aşağalık bir insan değilim kendine yakıştırıyosan sen aç küfür et bizzat ben capture yapıcam hemde ne kadar mukaddes bi iş yapmış olursun şehir efsanesini gerçeğe dönüştürerek..
@Beyazorkide komik olan ne?..
çok merak ettiğin için söyliyim..
öncelikle üzerine alınman gereken birşey yok..raad ol sana gülsem senden alıntı yapardım..
arkadaşın espirisine güldüm..
ne güzel söylemiş:
quote:
"olması iimkansız bişey deil ki....izleyen cok kişi war