inş. gerçek bi olaydır.videosunu bi izlesem varya.düşünsenize süper yaw....
herkes video isteyip duruyor ama o yıllarda böyle her evde pc yoktu 1, millet hugo gibi uyduruk bir seyi eski vhs kasetlere kaydetmiyordu 2, zaten o yıllarda internet varmıydı onu bile hatırlamıyorum ben kaldı ki bunun videosunu nasıl bulacaksınız bu imkansız..
anca kanal 6 arsivlerini acarda o program bulunursa anca öyle olabilir yoksa asla video filan bulunamaz.. ama sunu acık acık söylüyorum ortaokula giderken bizzat sahit oldugum bir olaydır ki o sırada eve yeni gelmis ve yemek yerken hugoyu seyrediyordum bu olay oldugunda..
böyle bir olay olmadı diyerek tolga yalan söylüyor ama türkiye tarihinde 60 milyonun önünde küfür yiyen tek sahsiyet olarak tarihe gecmekten korkması da cok normal tabi
hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı
hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı Hani bi zamanlar Kanal 6’da canlı yayınlanan, çocuklar için Hugo diye bi yarışma programı vardı. Programa telefonla katılan çocuklar bi bilgisayar oyununu oynuyo, oyunun kahramanı Hugo’yu telefonun tuşlarıyla yönetiyolardı. Yarışmayı da Tolga Garipoğlu adında bi genç sunuyodu. Bi gün Hugo’ya katılan çocuklardan biri oyunu becerememiş. Telefonu kapatıp yeni bi yarışmacı almadan önce sunucu klasik bi’kaç avutma cümlesi söyler ya, bizim Tolga da, “Olsun canım zaten önemli olan katılmak di’mi? Eminim Hugo’da şimdi çok üzgün ama napalım” derken telefon hattının ucundaki başaramamanın utancını ve de hıncını taşıyan çocuk ağzının içinde homurdanmış: “Hugo’nun .mına koyiim”
Homurdanmış ama küfür bayağı bayağı anlaşılmış. Canlı yayın, Tolga panik olmuş taabi, “Aa çok ayıp. Bak şimdi Tolga abin de sana çok kızdı” demiş. Bunun üzerine çocuk final cümlesini patlatmış: “Tolga abinin de .mına koyim!”
kaynak : xturk.net Pe@ üyesi..
quote:
Orjinalden alıntı: saatçi
hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı
hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı Hani bi zamanlar Kanal 6’da canlı yayınlanan, çocuklar için Hugo diye bi yarışma programı vardı. Programa telefonla katılan çocuklar bi bilgisayar oyununu oynuyo, oyunun kahramanı Hugo’yu telefonun tuşlarıyla yönetiyolardı. Yarışmayı da Tolga Garipoğlu adında bi genç sunuyodu. Bi gün Hugo’ya katılan çocuklardan biri oyunu becerememiş. Telefonu kapatıp yeni bi yarışmacı almadan önce sunucu klasik bi’kaç avutma cümlesi söyler ya, bizim Tolga da, “Olsun canım zaten önemli olan katılmak di’mi? Eminim Hugo’da şimdi çok üzgün ama napalım” derken telefon hattının ucundaki başaramamanın utancını ve de hıncını taşıyan çocuk ağzının içinde homurdanmış: “Hugo’nun .mına koyiim”
Homurdanmış ama küfür bayağı bayağı anlaşılmış. Canlı yayın, Tolga panik olmuş taabi, “Aa çok ayıp. Bak şimdi Tolga abin de sana çok kızdı” demiş. Bunun üzerine çocuk final cümlesini patlatmış: “Tolga abinin de .mına koyim!”
kaynak : xturk.net Pe@ üyesi..
tam oturtmuş o yıllarda küçüktüm tabi hiçbi bölümünü kaçırmazdım ama hatırlamıyorum
Ya Aydın'ın A Takımı'nda dişinin düşmesi olayı, Mehmet Ali'nin kadının oğlu küfretmesi ve bu küfürlerin tüm seyirciler tarafından duyulabilmesi olayının videoları nette dolaşıyorsa bu Hugo olayı dolaşıyor olması lazım ya harbiden...
Ya bi de yıllar önce A Takımı'ndaydı galiba Tarkan, kendisine gelen bir soruya cevap veremeyince "çişim geldii" demişti
Keşke bu tip olayların videolarını toplu olarak izleyebilceğimiz bir site olsa...
işiniz gücünüz yok mu sizin yaaaaaaa......
İşte buldum arkadaşlar!Biraz kısa ve kalitesiz ama küfürü duyunca Tolga Abinin yüzündeki ifadeye %100 kopma garantisi veriyorumBir teşekkürü hakkettim artık(Emule sağolsun) http://rapid-share.de/files/26727209/hugo_kufur.rar.html Aradaki ''-'' işaretini kaldırmayı unutmayın Diyebilmeyi çok isterdim,ama bu video hiçbir yerde yok arkadaşlar
ya nasıl izliyecem onu bulamadım ama teşekkürler
bulan yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: Marshal
İşte buldum arkadaşlar!Biraz kısa ve kalitesiz ama küfürü duyunca Tolga Abinin yüzündeki ifadeye %100 kopma garantisi veriyorumBir teşekkürü hakkettim artık(Emule sağolsun) http://rapid-share.de/files/26727209/hugo_kufur.rar.html Aradaki ''-'' işaretini kaldırmayı unutmayın Diyebilmeyi çok isterdim,ama bu video hiçbir yerde yok arkadaşlar
baba link bozuk,- yi kaldırınca da böyle bir dosya yok diyor
Ya arkadaşlar zaten öyle bir dosya yok,linki de salladım,en alta eklediğim yazıyı okumadınız mı?
yemin ederim aramızda normaş insan yok çok manyaksınız lan bende kafayı sıyırdım sizin yüzünüzden
quote:
Orjinalden alıntı: utku84 baba link bozuk,- yi kaldırınca da böyle bir dosya yok diyor
quote:
Orjinalden alıntı: compaq
yemin ederim aramızda normaş insan yok çok manyaksınız lan bende kafayı sıyırdım sizin yüzünüzden
alışırsın alışırsın
paso hügonun disketlerini alır alır oynardım, cadı şilayıda çok seksi bulurdum
quote:
Orjinalden alıntı: big_malibu
paso hügonun disketlerini alır alır oynardım, cadı şilayıda çok seksi bulurdum
quote:
Orjinalden alıntı: sexyozzy
quote:
Orjinalden alıntı: compaq
alışırsın alışırsın
ahuhahahaha
hugo's official topic olsun bu yaw
hugonunda **** evet arkadaşlar itiraf ediyorum o küfürü ben ettim :P... oldum olası canlı yayınları sevmem her canlı yayın programına bağlanmak için telefon açarım... bağlarlarsa küfür edicem... :PP yaa arkadaşlar özür dilerim can sıkıntısı... bende bişeyler yazayım dedim...