Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inş. gerçek bi olaydır.videosunu bi izlesem varya.düşünsenize süper yaw....
  • herkes video isteyip duruyor ama o yıllarda böyle her evde pc yoktu 1, millet hugo gibi uyduruk bir seyi eski vhs kasetlere kaydetmiyordu 2, zaten o yıllarda internet varmıydı onu bile hatırlamıyorum ben kaldı ki bunun videosunu nasıl bulacaksınız bu imkansız..

anca kanal 6 arsivlerini acarda o program bulunursa anca öyle olabilir yoksa asla video filan bulunamaz.. ama sunu acık acık söylüyorum ortaokula giderken bizzat sahit oldugum bir olaydır ki o sırada eve yeni gelmis ve yemek yerken hugoyu seyrediyordum bu olay oldugunda..

böyle bir olay olmadı diyerek tolga yalan söylüyor ama türkiye tarihinde 60 milyonun önünde küfür yiyen tek sahsiyet olarak tarihe gecmekten korkması da cok normal tabi

• hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı

--------------------------------------------------------------------------------

hugo ve tolga abi nin küçük bi seyirciden küfür yemesi olayı
    Hani bi zamanlar Kanal 6’da canlı yayınlanan, çocuklar için Hugo diye bi yarışma programı vardı. Programa telefonla katılan çocuklar bi bilgisayar oyununu oynuyo, oyunun kahramanı Hugo’yu telefonun tuşlarıyla yönetiyolardı. Yarışmayı da Tolga Garipoğlu adında bi genç sunuyodu.
    Bi gün Hugo’ya katılan çocuklardan biri oyunu becerememiş. Telefonu kapatıp yeni bi yarışmacı almadan önce sunucu klasik bi’kaç avutma cümlesi söyler ya, bizim Tolga da, “Olsun canım zaten önemli olan katılmak di’mi? Eminim Hugo’da şimdi çok üzgün ama napalım” derken telefon hattının ucundaki başaramamanın utancını ve de hıncını taşıyan çocuk ağzının içinde homurdanmış: “Hugo’nun .mına koyiim”

Homurdanmış ama küfür bayağı bayağı anlaşılmış. Canlı yayın, Tolga panik olmuş taabi, “Aa çok ayıp. Bak şimdi Tolga abin de sana çok kızdı” demiş. Bunun üzerine çocuk final cümlesini patlatmış: “Tolga abinin de .mına koyim!”

kaynak : xturk.net Pe@ üyesi..

• quote:

Orjinalden alıntı: saatçi

--------------------------------------------------------------------------------

Hani bi zamanlar Kanal 6’da canlı yayınlanan, çocuklar için Hugo diye bi yarışma programı vardı. Programa telefonla katılan çocuklar bi bilgisayar oyununu oynuyo, oyunun kahramanı Hugo’yu telefonun tuşlarıyla yönetiyolardı. Yarışmayı da Tolga Garipoğlu adında bi genç sunuyodu.
    Bi gün Hugo’ya katılan çocuklardan biri oyunu becerememiş. Telefonu kapatıp yeni bi yarışmacı almadan önce sunucu klasik bi’kaç avutma cümlesi söyler ya, bizim Tolga da, “Olsun canım zaten önemli olan katılmak di’mi? Eminim Hugo’da şimdi çok üzgün ama napalım” derken telefon hattının ucundaki başaramamanın utancını ve de hıncını taşıyan çocuk ağzının içinde homurdanmış: “Hugo’nun .mına koyiim”

Homurdanmış ama küfür bayağı bayağı anlaşılmış. Canlı yayın, Tolga panik olmuş taabi, “Aa çok ayıp. Bak şimdi Tolga abin de sana çok kızdı” demiş. Bunun üzerine çocuk final cümlesini patlatmış: “Tolga abinin de .mına koyim!”

kaynak : xturk.net Pe@ üyesi..

tam oturtmuş
    o yıllarda küçüktüm tabi hiçbi bölümünü kaçırmazdım ama hatırlamıyorum

• Ya Aydın'ın A Takımı'nda dişinin düşmesi olayı, Mehmet Ali'nin kadının oğlu küfretmesi ve bu küfürlerin tüm seyirciler tarafından duyulabilmesi olayının videoları nette dolaşıyorsa bu Hugo olayı dolaşıyor olması lazım ya harbiden...

Ya bi de yıllar önce A Takımı'ndaydı galiba Tarkan, kendisine gelen bir soruya cevap veremeyince "çişim geldii" demişti

Keşke bu tip olayların videolarını toplu olarak izleyebilceğimiz bir site olsa...
  • işiniz gücünüz yok mu sizin yaaaaaaa......
  • İşte buldum arkadaşlar!Biraz kısa ve kalitesiz ama küfürü duyunca Tolga Abinin yüzündeki ifadeye %100 kopma garantisi veriyorumBir teşekkürü hakkettim artık(Emule sağolsun)
    http://rapid-share.de/files/26727209/hugo_kufur.rar.html
    Aradaki ''-'' işaretini kaldırmayı unutmayın

Diyebilmeyi çok isterdim,ama bu video hiçbir yerde yok arkadaşlar

• ya nasıl izliyecem onu bulamadım ama teşekkürler
  • bulan yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Marshal

İşte buldum arkadaşlar!Biraz kısa ve kalitesiz ama küfürü duyunca Tolga Abinin yüzündeki ifadeye %100 kopma garantisi veriyorumBir teşekkürü hakkettim artık(Emule sağolsun)
    http://rapid-share.de/files/26727209/hugo_kufur.rar.html
    Aradaki ''-'' işaretini kaldırmayı unutmayın

Diyebilmeyi çok isterdim,ama bu video hiçbir yerde yok arkadaşlar

baba link bozuk,- yi kaldırınca da böyle bir dosya yok diyor

• Ya arkadaşlar zaten öyle bir dosya yok,linki de salladım,en alta eklediğim yazıyı okumadınız mı?
  • yemin ederim aramızda normaş insan yok
    çok manyaksınız lan
    bende kafayı sıyırdım sizin yüzünüzden
  • quote:

Orjinalden alıntı: utku84
    baba link bozuk,- yi kaldırınca da böyle bir dosya yok diyor

• quote:

Orjinalden alıntı: compaq

yemin ederim aramızda normaş insan yok
    çok manyaksınız lan

alışırsın alışırsın
  • paso hügonun disketlerini alır alır oynardım, cadı şilayıda çok seksi bulurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: big_malibu

paso hügonun disketlerini alır alır oynardım, cadı şilayıda çok seksi bulurdum

• quote:

Orjinalden alıntı: sexyozzy

quote:

Orjinalden alıntı: compaq

yemin ederim aramızda normaş insan yok
    çok manyaksınız lan

alışırsın alışırsın

ahuhahahaha

• hugo's official topic olsun bu yaw
  • hugonunda ****
    evet arkadaşlar itiraf ediyorum o küfürü ben ettim :P... oldum olası canlı yayınları sevmem her canlı yayın programına bağlanmak için telefon açarım... bağlarlarsa küfür edicem... :PP
    yaa arkadaşlar özür dilerim can sıkıntısı... bende bişeyler yazayım dedim...

• olayın olduğuna dair bir kanıt var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.