Şimdi Ara

Hugo Efsanesini Bilmeyen Yok Heralde (Canlı Yayında Rezillik) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
12
Favori
95.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Plenus

anlat aga o zaman bu olayın gerçek yüzünü.. he bide nie cd ye çekmedin video yu yaw. ne güzel uplardın bi yere şimdikiler de izlerdi.

commodore 64 zamanında cdye mi cekecektik programı... o zamanlarda evlerde böyle pc bile yoktu tek kayıt cihazı VHS video oynatıcılarıydı ve kimse öyle bir programı VHS kasede kayıt etmezdi zaten o yüzden görüntü bulamazsınız...

bir daha anlatıyorum.. evde yemek yiyiyordum kanal 6da da hügo oynuyordu diyarbakırdan bir cocuk katıldı programa konustular filan ama ben onlara dikkat etmiyorum hatta tvye bakmıyorum bile karnımı doyurmakla mesgulüm.. neyse oyun basladı yanlıs hatırlamıyorsam cocuk cevirmeli telefon ile katılmıstı ilk tusa basması gereken yerde bunu anlamıstım tırrrrt tırrrt tıııırrrrrrt diye cıkan cevirme sesinden.. tabi tolgada anlamıstır kesin ama renk vermedi.. bende icimden bu telefonla olmazki akılsız cocuk filan diyorum..
    neyse cocuk hicbir tusa basamadan hemen pat pat pat diye yandı ve oyun bitti.. tolga bu sırada genel bitiris konusmasını yapıyor derken sinirlenmis olan cocuk birden "hügonun a.q" dedi... zaten bunu duyunca ben yemegi filan bıraktım kopmus durumdaydım.. iste tolga olayı kıvırmaya calısıyor filan iste önemli olan tanısmak yeni arkadaslar edinmek falan filan derken cocuk ikinci bombayı da patlattı "seninde a.q" diyerekten...

olay budur ve bizzat canlı olarak seyrettim.. tolga yok diyor ama yalan söylüyor küfürü yedi oturdu iste...

• Arkadaşlar ben Tolga Garipoğlu'yum.Böyle bir küfür olayı yaşanmadı.Yanımda Hugo da var ona sorun isterseniz
    Var diyen külliyen yalan söylüyordur.Daha ısrar ederseniz forumu da yok ederim o kasedi imha ettiğim gibi.Bu topik lütfen kapansın
    Yeter artık ya benimde ailem çoluğum çocuğum var.Siz hugo dostlarını gerçeklere davet ediyorum lütfen...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krushmut

Arkadaşlar ben Tolga Garipoğlu'yum.Böyle bir küfür olayı yaşanmadı.Yanımda Hugo da var ona sorun isterseniz
    Var diyen külliyen yalan söylüyordur.Daha ısrar ederseniz forumu da yok ederim o kasedi imha ettiğim gibi.Bu topik lütfen kapansın
    Yeter artık ya benimde ailem çoluğum çocuğum var.Siz hugo dostlarını gerçeklere davet ediyorum lütfen...

• Atma bu olayı hatırlıyomusun??

http://forum.donanimhaber.com/m_8381335/tm.htm
  • topicin de....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerazzuri -- 28 Temmuz 2006; 23:53:29 >
  • bu topic üst konu olmaya aday
  • billur kalkavanı unutunuz. onuda arayın ama yani arıyalım
  • up bulan yokmu hala ya
  • olaya kopmaktayım.. yorumlar züpperrr

sanırım daha çok kopacaz..

hepimiz oturma eylemi yapalım.. Tolga Abimiz gelsin itiraf etsin....
  • Sana sesleniyorum Tolga abi bi de insanlıktan bahsedersin yalan söylemek yakışıyormuKoskoca adam
    İnkar etmeye devam ederse açıp biz küfredelim teknoloji gelişti nasılsa
  • üst konu olmalı bu olay çözülmeli...
    gerekirse kanal 6 ya yada tolga abinin evine yürürüz ......

seneler sonra tecavüz kasetleri gibi kasalardan çıkıyomuş... ne manyak olur he
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibi

billur kalkavanı unutunuz. onuda arayın ama yani arıyalım

http://www.komedimerkezi.com/images/stories/BelaltiVideolar2/billur.wmv

alın size billur kalkavan
  • geçem gün pasoparolaya katılmıştı tolga abi gorunce gene beni gülmeler tuttu aklıma hugo geldi gene
  • ee bukadar kişi okumuş yokmu video
  • videoyu bulana 50 ytl vericem hadi bakayim
  • 12 yıl önceki muhabbeti hala yapıyorsunuz ya. Helal olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

12 yıl önceki muhabbeti hala yapıyorsunuz ya. Helal olsun.

Topic hortlatma neyse de tarih hortlatma bu olsa gerek
  • quote:

Niye bozuldunki
  • quote:

buraya 144 kere yazılıp 2873 kere görüntülendiyse muhabbeti yapılcak bir şey var
  • bn hugonun o bolumunu ızlemedım olaya da ınanmıorum ama sahıtler war ama cok merak edıorum ya ne wıdeoymus yanı kımsenın bulamaması da daha ılgınc we merak cekıcı yanı
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.