Merhaba arkadaşlar elektrik süpürgemiz hakkın rahmetini kavuştu Acımız büyük... 300 tl bütçeyle alabileceğim en iyi elektrik süpürgesi nedir yardım ederseniz Sevinirim İyi forumlar...
Geçmiş olsun...Konunuza yancı olacağım ama aynı mevzu bizim başımızda da var. Ben de aynı tavsiyeden faydalanabilirim sanırım. Rakam aralığı 600TL ye kadar olan bir tavsiye de ben isterim. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...
Rakam aralığı 600 tl ye kadar olana PHILIPS 9205 Rakam aralığı 300 tl ye kadar olana ise Samsung 8830,Philips 8475
Ben de neden pahalısını alayım diye düşünüyordum ki uzunca okumalarımdan sonra Samsung 8830'a denk geldim. Gidip yerinde inceledikten sonra son kararımı vereceğim. Çok teşekkürler...
Teşekkürler hocam sağolun.
quote:
Orijinalden alıntı: serkan2468
Ben de neden pahalısını alayım diye düşünüyordum ki uzunca okumalarımdan sonra Samsung 8830'a denk geldim. Gidip yerinde inceledikten sonra son kararımı vereceğim. Çok teşekkürler...
Rakam olarak 400 tl üzerine cıkıyorsan MİELE öneririm senelerce kullanırsın alman malı enplus magazalarında bulabilirsin samsung alırsan atacak çöplük ararsın parana yazık olur miele alıp orjinal filitresi ile kullanırsan en az 15 sene kullanırsın.
Samsung alırsa neden atacak çöplük arayacak..Forumda samsungun 88 serisi süpürgelerini kullanan oldukça kullanıcı ve yorum var araştırırsan kafandaki soru işaretleri yanıt bulabilir.
Emiş gücü filtreleme ve fiyat olarak oldukça cazip yedek parçaları da internette dahi kolaylıkla bulunabiliyor..Miele aldığı zaman da 15 sene kullanamaz o filtre hiç mi tıkanmayacak..
Samsung da Hepa 13 filtre var yılda bir kez değiştirirsen maksimum performansla kullanmaya devam edersin..Süpürgeye iyi bakarsan 430 watt lık emiş gücünü sana devamlı verir..Fiyat ve özellikler bakımından 500 600 tl süpürgeye vermek istemeyenler için ideal ürün..
Philips in farkı ise siklon teknolojisi olduğundan emiş gücü azalmıyor size devamlı 400 watt lık emiş gücünü verecek ayrıca hepa 13 filtresini 3 kez yıkama hakkınız var bu da 3 yıllık bi filtre ömrü sağlayabilir...ortalama filtre 30 tl olsa 90-100 tl filtre parası vermeyeceksiniz..
Filitre olayı yanlış anlaşıldı herhalde mielede torba dolunca atılır yenisi takılır yıkanmaz bu 1 ayda da dolar 2 ayda da kullanmaya baglı yıkanır diyenlere katılmıyorum yıkanırsa özelligini kaybeder torbasızlarda gördügüm kadarı ile dyson kalitesini bulan 1 veya 2 süpürge var onlarda zamanla koku yapıyor miele üst modellerde aktifkarbon filitre kullanarak kokunun önüne geçti siklon teknolojisi motor ile ilgilidir kaliteli aktifkarbon filitre kullanmıyorsa er geç koku olacaktır.
bencede Samsung 8830,Philips 8475
cangalip
kullanıcısına yanıt
Sulu istiyorsanız Arnica Bora 5000'e bakabilirsiniz. anneannem aldı ürün güzel, çok aksesuarı var sesi de diğer sulu süpürgeler gibi fazla değil, motor devri ayarlanabiliyor.
HealerH
kullanıcısına yanıt
8475 toz torbası kullanılmıyor..ayrıca sitedeki fiyatların uçuk olduğunu düşünüyorum..
martinist
kullanıcısına yanıt
Bilgilendirme için teşekkür ederiz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme