Şimdi Ara

Arzum Thermogusto alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arzum AR1181 Thermogusto akıllı mutfak robotu alınır mı? Şu anki fiyatı görseldeki gibi.

Arzum Thermogusto alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ettunc -- 5 Mayıs 2024; 22:50:23 >

• Arzum marka hiç bir şey almam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moueson kullanıcısına yanıt

Motor ısınma sorunu ve hatasından bahsetmişler kullanıcılar yorumlarda. Onun dışında cihaz iyi gibi ama bu sorun yüzünden uzak duruyorum şu anda.

• Dün bundan alacaktım kullanıcı yorumlarına bakınca daha ilk kullanımda bile aşırı ısınma hatası verdiğini yazmışlar gerçekten. Muhtemelen arzum ikinci seride bunları düzeltir.

Bir de thermomix tm6 diye bir ürün var saçma sapan saadet zinciri ile satıyorlar. Dört kişiye malı satmayı başarırsan sana bir tane bedava veriyorlarmış. Danışman yani aracı olmadan alırsan bazı aparatları vermiyorlarmış. İnstagram ağırlıklı, özendirme usülü (ben kakdırma usülü diyorum) bir pazarlama stratejisi var. Malı alan içinde oluşan enayi gibi hissetme duygusunu bastırmak için başlıyor övmeye anladığım kadarıyla.

Şöyle doğru düzgün hem yoğuran hem pişiren mağazada görüp alabileceğiniz bir ürün yok neredeyse.

Belki de beklwntimiz yanlıştır tabi. Hem offroad hem süperspor bir araba bakıyoruz belki.

Sadece yoğurma makinesi alayım diyorum, kenvood öne çıkıyor. Bu markanın yorumlarında 30 yıldır kullandığım ürün bozulunca tekrar aldım falan yazmışlar.

Ama şu çağda tencere başında beklemek de çok saçma. Hem yoğursun hem pişirsin diyorum o zaman da ya saadet zinciri ya da ilk pişirmede hata veren ürünler çıkıyor karşıma.

Hayır termomix denen alete o parayı vereceksem ömür boyu ücretsiz yazılım güncellemesi, beş yıl garanti falan isterim ki asla böyle birşey yok maalesef. Adamlar sadece 6 ay ücretsiz üyelik veriyorlarmış.

İyi bir kenwood yoğurma makinesi alıp evdeki bir tencereye de kendim otomatik çorba karıştırma aparatı yapsam mı diye düşünmüyor değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciog -- 26 Mayıs 2024; 13:12:1 >

• Evimde onlarca dönme hareketi sağlayan cihaz var.

Kırıcı delici
    Küçük matkap
    Şarjlı matkap
    Blender
    Vs vs.

Bosch ve diğer üreticiler son zamanlarda şarjlı aletlerin pillerini (marka içinde de olsa) birbirine uyumlu hale getirerek çok iyi bir iş yaptı. Ama yetersiz. Bemce olması gereken: şarjlı matkap da üretsen fişe takılabilen bir adaptör vereceksin. Şarjlı matkabın pili blender için de küçük elektrik süpürge için de uygun olacak.

Mesela blender satıyorsun. Tamam kablolu yaptın. Ama istediğim zaman pil takabileceğim bir seçenek de sunmalısın.

Sonra yap bir tencere, koy içine karıştırma aparatını, tepesine blenderi koyunca ister pil ile ister kablolu olsun karıştırsın dursun.

Tamam hamur yoğurma makinesinin torku ile blenderinki aynı olmaz. Ama bırak da çorbamızı karıştıralım kardeşim.

• Bunları şunun için yazıyorum, arzum olarak hem yoğurma hem pişirme makinesi yapıp ilk pişirmede hata verdireceğine taş gibi, plastik dişli falan kullanmadan yıllara meydan okuyacak bir yoğurma makinesi yap, ürettiğin blendere de tencere karıştıracak bir sistem ekle olsun bitsin.

• Ciog kullanıcısına yanıt

Evet bu olaya ben de anlam veremiyorum. Ürünü hâlen takip ediyorum. Fiyatı epeyi düştü.

https://www.epey.com/mutfak-robotu/arzum-ar1181-thermogusto.html

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çaycı öneri Arzum'mu Tefal'mi
    12 yıl önce açıldı
    LIEBHERR Buzdolabı alınır mı?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.