Şimdi Ara

OTO BUZDOLABI ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
9.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sıcak memlekette yaşıyoruz,tatilimizde çok dolayısyla çok geziyoruz.oto buzdolabı alayım diyorum,alanınız var mı,almaya değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla bir çok araçta soğutucu var. Onları kullanabilirsiniz

• Baya bilgi var hocam bi göz atın

http://ninkasi.com.tr/tr/blog/28-arac-buzdolabi-genel-bilgi-rehberi

• Şu çakmaklıkla çalışanlar tam bir çöp. Ancak ılık-soğuk arası koyduğum bir şeyi soğuk saklıyor, zaten tek yapabildiği de bu. Beklentinizi çok da yüksek tutmayın yani.

Bildiğim kadarıyla iki tip buzdolabı var, biri peltierli diye tabir ettikleri, piyasada çok fazla olan ucuz modeller. Dediğim gibi en fazla "soğuk tutarlar". Bir de kompresörlü diye tabir edilen evdeki ve otobüslerdeki buzdolabı ile aynı şekilde olan buzdolapları var fakat fiyatları pahalı ve hacimleri düşük oluyor genelde.

Ayrıca şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim, güzelce açıklamışlar

https://forum.donanimhaber.com/oto-buzdolabi-tavsiyesi--24229783-2

• Buzdolabı adı altında satılan ürünler kesinlikle buzdolabı değil. Gerçek buzdolabı gibi çalışanlarda var ama onlarda 1000 Liradan aşağı değil. Ucuz olanlar dışardaki hava sıcaklığından en fazla 10-15 derece aşağısına bir soğutma yapabilir. Yani dışarısı 35 derece ise, soğutucunun içi 15-20 derece civarı olur. Bunun yerine termos alın ve içine buz kalıpları koyun. İçecekleriniz daima soğuk olur.
  • Alma

• Bende termos var, buz kaseti koyuyorum. Bayaa iş görüyo. İçide geniş. Plajda bile soğuk tutuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Profilo klima alınır mı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla kardeş satılan bazı dolaplar nasıl koyarsan öyle tutuyor o sıcaklıkta bazı dolaplarda koyduğun şeyi soğutuyor ona dikkat et fiyat farkında oluyor bu yüzden

• Bi ara araştırmıştım , dolap içini soğuturken bagajı ısıtacağı için vazgeçtim. (araç hatchback, sedanlarda sorun olmayabilir ) Şuan soğuk tutucu içine dondurulmuş 500 ml su koyuyorum. Akşama kadar idare ediyo.
  • Peltierli buzluk kullandım; hem aküyü zorluyor hem de istenildiği gibi soğutmuyor, sadece soğuk bir şeyi soğuk tutmaya devam ediyor.

Termos veya buz kaseti ile kullanılan standart buzluk en kullanışlı olanı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Buzdolabı adı altında satılan ürünler kesinlikle buzdolabı değil. Gerçek buzdolabı gibi çalışanlarda var ama onlarda 1000 Liradan aşağı değil. Ucuz olanlar dışardaki hava sıcaklığından en fazla 10-15 derece aşağısına bir soğutma yapabilir. Yani dışarısı 35 derece ise, soğutucunun içi 15-20 derece civarı olur. Bunun yerine termos alın ve içine buz kalıpları koyun. İçecekleriniz daima soğuk olur.

Ben 0.5 lik petleri dondurup onları koyuyorum. Hem soğuk suyum hem de buzdolabım oluyor

• Sizin durumunuzda kişilere güzel olur gibi görünüyor ama hakkını veren bir ürün bulmak için iyi bir araştırma şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.