arkadaşlar merhaba, bilgili arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim, ilgili ürün ev işlerinde nasıldır kullanılır mı? alınır mı? www.hepsiburada.com Bosch Gsb 600 Darbeli Matkap + 100 Parça Aksesuar Fiyatı https://app.hb.biz/kDRyIO7hlIRN< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 4 Kasım 2024; 10:14:34 > |
bosch matkap ve aksesuarları 2700 tl alınır mı?
-
-
Ünlü markaların çok sahteleri var.
Orijinal ürün almak gerekli dir.
Katarmarket Bosch bayii dir.
Webden arayın, sorun böyle bir ürün Bosch un ürünü müdür?
Mavi seri profesyonel kullanımlar içindir yeşil seri hobi kullanıcıları için.
Üründe fiyat çok iyi önemli olan orijinal ürün olması dir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhsin kamer -- 4 Kasım 2024; 15:45:42 > -
www.bauhaus.com.trBosch GSB 600 Profesyonel Darbeli Matkap(100 Parça Aksesuar Hediyeli)https://www.bauhaus.com.tr/makine-ve-el-aletleri-matkaplar-ve-akulu-cihazlar-matkaplar/bosch-bosch-gsb-600-profesyonel-darbeli-matkap-100-parca-aksesuar-hediyeli-61507793
Ürünü satın alacaksanız bilinen satıcılardan alın.
Orijinal ürün satarlar.
-
Bosch almadan önce bir daha düşünün derim ;
Tamam, farklı bir matkap ama benzer hileler olabilir.
-
kesinlikle alınır, atölyeme hep Bosch ve Makita aldım.
çünkü ilk aldığım vidalama matkabını 12 yıldır falan kullanıyorum. şarj cihazını nerde hatırlamıyorum bile,
ev işlerinde kullandığımdan yılda bir kere falan şarj ediyorum:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtanhu -- 7 Aralık 2024; 13:56:31 > -
sds uç takılabilen pnömatik darbeli matkap almanızı öneririm 3 joule bile yeterlidir , konuda bahsedilen darbeli matkap dişli çarkla darbe üretmeye çalışan sisteme sahip olmalı dbk 613p marka matkabımı 15 sene önce bimden 20tl ye almıştım hala çalışıyor yeni kömürleri bitti değiştirdim kalaslara zımpara yapmak için zımpara aparatını kullanıyordum onlar yedi büyük ihtimal kömürleri ,aşağıdaki fotosunu attığım matkap einhel marka 9 joule gücünde sds max uçları kullanıyor klasik sds uçları kullanabilmek için dönüştürücü şart , fotoda bahçemdeki kayayı 13mm çapında 20cm uzunluğunda delikler açtım bir elimde telefona vidyo çektim diğer elimde matkabı düşmesindiye tuttum (aslında çok tehlikeli bir işlem tek elle tutmak ) 1 dk da yarım devir hızla çok kolay delebildi uçta öyle kaliteli bir uç değil sgs marka 50tl lik uç ama makina öyle güçlü ki klasik darbeli markaplarla çok yormuşum kendimi duvarda delik delcem diye arada kolana krişe delik açmak gerektiğinde çok yoruyordu çoğu zaman yarım dübel girecek kadar delik açabiliyordum , einhell marka birkaç parça makinam var darbeli somun sıkma , dekopaj gibi aletlerim var hepsinden çok memnun kaldım , geçen evimize pvc takmaya gelen ustalarda da gördüm akülü darbeli matkabınını einhelin buldex vidalarını attı ve mermer için tuğla kenarlarını kırdı çok hoşuma gitti
-
Alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X