|
Bildirim
|
Liebherr Avusturyada üretim yapıyor. Miele için buzdolabı üreten firmadır. AEG almadan önce araştırdığımda bu konudaki en iyi markanın Miele ve Liebherr olduğuna kannat getirmiştim. Eskiden GE, Hoover, AEG gibi kaliteli markalar vardı. Battılar ve el değiştirdiler. Örnek Alman devi AEG şimdi İsveçli Electrolux'ün markasıdır. Kaliteleri ortalama ama hala fiyatları yüksek. Amana, Kelvinator vb. eski markalarda rahmetlik oldu maalesef.
Elde kalan son kale Liebherr. Benim bütçemi aştığı için alamamıştım. Ama durumu olana kesinlikle tavsiye ederim. Servis mevzusu bence malum. Türkiye'de servis yok. Yetkili yada özel farketmez. İçinde Türkler'in çalıştığı ve yöneticilik yaptığı bir servis ne kadar iyi olabilir? Bu sebepten sizi servisle en az muhattap edecek ürünü almanızı tavsiye ederim. Gerisi hikaye. Not: Türkler'i küçümsedin gibi yorum yapmaya kalkışan olursa diye belirtiyorum: Türklüğüme laf söyletmem. Ama kendimi ve milletimi bilirim. 4 vida söktüğü yeri 2 vidayla tekrar monte eden maalesef biz Türkleriz. Yani herşeyi herkesden iyi biliriz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan s40 -- 16 Aralık 2011; 16:30:57 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|