Bana 300 TL'ye kadar bir oyuncu kulaklığı önerebilir misiniz? Çoğunlukla CS:GO oynuyorum ve düşmanların nereden geldiklerini anlamakta sıkıntı yaşıyorum, Laptop kullanıyorum (Tek girişli) Aklımda Razer Kraken USB, HyperX Cloud Core, SteelSeries Siberia 200, Logitech G35 gibi markalar vardı şuana kadar, fakat aklım bayağı bi karıştı açıkçası. Oyun içi deneyim ön planda, rahatlık 2.planda benim için.
Yardım ederseniz çok sevinirim yeni önerilere açığım. Bu fiyatlarda daha iyisi mutlaka vardır benim gözüme bunlar çarptı sadece. Ayrıca 7.1 olanlar olmayanlar var arasında, pek anlamıyorum bu işlerden (Kulaklıkları deneyimlemiş arkadaşlar da yorum yaparsa sevinirim.)
Şu ürünleri almayın aldırmayın. Adamlar yurtdışından getirdikleri kulaklıklara kendi logolarını basıp 1 ay kullanmalık kulaklık yapıyorlar. Amazonda falan biraz araştırırsanız bu snopy'nin sattığı kulaklıkların çoğunu markasız olarak bulabilirsiniz.
Öneri olarak abime cloud stringer aldık. Gayet iyi bir kulaklık. cloud core sanırım ondan daha iyi fakat alternatif olarak g430'ada bir göz atabilirsiniz.
Razer'ı ergonomik sorunlardan dolayı eledim, Snopy düşünmüyorum olumlu yorumların yanında çok olumsuz yorum da var. SS 200'de Cloud Core varken seçme diyen çok oldu. G35 kırılıyormuş belli kullanımdan sonra onu da eledim :D Elimde Asus Vulcan Pro, G430 ve Cloud Core kaldı açıkçası. Bunlardan da ilk 2'si ses kartlı diye tercihim oldu çünkü laptopta standart kalitede bi ses kartım var ve aklımda yetersiz kalır düşüncesi var. Yok yeterli olur diyorsanız C.Core daha uygun fiyatlı diğerleri biraz tuzlu. Vulcan Pro aklımı karıştırdı fazla kullanıcı yorumu okumadığım için. Güvenebilir miyim bilemiyorum...