karakter bastakı yazıldıgı haldedır raptor yerıne undef baal alınmıstır
fiyat uygunmuş baya aslında bende düşünebilirim tabi 1 haftaya satılmazsa
507 466 31 52 bana güvence sagla para hesabında... Düzgün bi site aracılıgıylada olablir..
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalmean
507 466 31 52 bana güvence sagla para hesabında... Düzgün bi site aracılıgıylada olablir..
arkadaslar bilgisayarimda sorun var tamirciye gitmesi gerek mesajlara bakamiyrum karakter duruyo 200 tl ankara kirikkale yuzyuze verilir diger turlu hesaba parayi yatirin karakteri alin guven guvence gibi laflarla ne siz ugrsin nede beni ugrastirin guvenmiyorsan aracini bul yada kendin gel karakteri al
quote:
Orijinalden alıntı: kenxx
fiyat uygunmuş baya aslında bende düşünebilirim tabi 1 haftaya satılmazsa
+2 sash of sarrows satılmıstır uzerınde 9 gb nakıt var karakter 200 tl Kırıkkale-Ankara yuzyuze teslım edılır.
quote:
Orijinalden alıntı: nacreous
quote:
+2 sash of sarrows satılmıstır uzerınde 9 gb nakıt var karakter 200 tl Kırıkkale-Ankara yuzyuze teslım edılır.
Bize bi garanti göstermen gerek direk hesap numaram bu parayı yatır diyorsun ben seni tanımam etmem madem öyle temizim diyorsun ver kimlik numaranı bakalım bi kimsin nesin nereden gelir nereye gidersin.Onada yok diyorsun ister istemez soru işareti oluyor insanda.Ben seni araştırmadan nerden bilebilirimki doğru söylediğini yada bilgilerin doğru olduğunu?He güvenmiyosan alma diyebilirsin ama öyle birşey demeye hakkın yok müşteri her zaman haklıdır.
quote:
Orijinalden alıntı: UsainBolt
quote:
quote:
Bize bi garanti göstermen gerek direk hesap numaram bu parayı yatır diyorsun ben seni tanımam etmem madem öyle temizim diyorsun ver kimlik numaranı bakalım bi kimsin nesin nereden gelir nereye gidersin.Onada yok diyorsun ister istemez soru işareti oluyor insanda.Ben seni araştırmadan nerden bilebilirimki doğru söylediğini yada bilgilerin doğru olduğunu?He güvenmiyosan alma diyebilirsin ama öyle birşey demeye hakkın yok müşteri her zaman haklıdır.
canım kardesım gel al o zman yada bak aracı yazmısım demı
Çok çok uygun para olucak direk alırım hayırlı satışlar
quote:
Orijinalden alıntı: cumalı69
eyw kardesm ama bi satmak nasip olmadı :) oynamaya dewam edyrm ama satcam kararlıyım musterı aramıcam numaram var ciddi alıcı zaten ulasır... 0541 421 08 75
quote:
carnac east serverında 80 lwl warrıor oyunu bırakmak ıstyorm bır gece ıtem basmak ıstedım şansım yoktu öyle soyleyım
220 TL
+7 krowaz set +7 chaos wirinom +2 white dragon neck old platınıum ve old rıng of caurge old ske belt 70 k np olup bütün bilgileri mevcuttur.
yan karakterleri asas (61 lwl) ve mage (52 lwl) dir. mage reb +1 chitin setlidir.
kasada gem ıvır zıvır öldü fiyatına satılsa 5 gb ederınde item vardır. Ankara-Kırıkkale yüzyüze tercihimdir bu saydıklarımı gormestermem ıcın.oyunu bırakmak ıstıyrm ve ısteyecegım fıyat cazıp gelecektır buyrun yazın konusalım ciddi alıcılar telefon numarası bıraksınlar ararım...
ben bu anvilin yolunu yine buz gıbı oldum oyundan sogudum ben artık item basmadan duramam bunu gordum satıyorum kesınlıkle
fiyat 220 tl arkadaslar 200 tl ki hali bu degil bazı mesajlarda 200 gecıyo chaos wirinom +7 yoktu onda
quote:
220 tl ramazan ayı gelıyo nıce knıght lı ıftarlara
quote:
quote:
220 tl ramazan ayı gelıyo nıce knıght lı ıftarlara
yokmu 220 tl si olan :)
bedava satıyomusum arkadas adamlar 300 tl ye kro setsız itemli satıyo ıyı satılmamıs benıum kı :)
200 e satamadın bakalım 300 e satabilecekmisin. Hayırlı satışlar
hayırlı satışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme