Bildirim
300 tl'ye alınabililecek en iyi telefon
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tiliman
Merhaba arkadaşlar.
300 tl civarında wi-fi desteği olan iyi bir dokunmatik ekran telefon önerebilir misiniz?
Bkz. Nokia c5-03 -----> teknosa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ali_0017
quote:
Merhaba arkadaşlar.
300 tl civarında wi-fi desteği olan iyi bir dokunmatik ekran telefon önerebilir misiniz?
Kardeş, bir de bu "ego otobüs nerede" uygulaması için android, iphone, veya windows 8 phone işletim sistemi gerekiyormuş.Bu telefonda var mıdır bu özelliklerden biri? -
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar.
Kardeş, bir de bu "ego otobüs nerede" uygulaması için android, iphone, veya windows 8 phone işletim sistemi gerekiyormuş.Bu telefonda var mıdır bu özelliklerden biri?
300 liraya bildigim en iyi telefonu soyledim dedigin uygulamayi sis dosyasi olarak aratvistersen googleda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Merhaba arkadaşlar.
Kardeş, bir de bu "ego otobüs nerede" uygulaması için android, iphone, veya windows 8 phone işletim sistemi gerekiyormuş.Bu telefonda var mıdır bu özelliklerden biri?
300 liraya bildigim en iyi telefonu soyledim dedigin uygulamayi sis dosyasi olarak aratvistersen googleda
Samsung s5360 da fena değil gibi.İşletim sistemi de android.Sizce iyi midir bu telefon?Bunu alayım mı?
-
Galaxy young degilde young 2 var o daha mantikli
Cevaplar için sağolun beyler.Başka önerisi olan varsa dinlerim. -
300 tl ye android alinmaz alinsada uzun omurlu olmaz
kamera önemli değilse htc explorer. her işimi görüyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X