Şimdi Ara

3000-3500 arası televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar televizyonlar hakkında çok bir bilgim yok, yukarıdaki fiyat aralığında mümkünse full HD ve min 49 inch lik güzel bi tv önerebilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hyfk kullanıcısına yanıt
    philips 58puk6809 bu saatten sonra led tvlere bu kadar para kacırma derim arkadasım 58 inç 4k philips ben ps4 için almıstım dahili uydusu yavas sadece ama fiyat olarak süper 2570 tl civarında bi arastır derim memnun kalabilirsin
  • +1

• samsung ku7000 mu7000 birde sony xd7005 modeline bakın sony ips oldugundan siyahları diğerleri kadar iyi olmaz birde samsunglar biraz daha parlaktır ama motion konusundada sony daha önde mağazada inceleyin bu modelleri beğendiğinizi alın o fiyat aralığında alınacak tv ler bunlar lg ve philipslere bulaşmayın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

samsung ku7000 mu7000 birde sony xd7005 modeline bakın sony ips oldugundan siyahları diğerleri kadar iyi olmaz birde samsunglar biraz daha parlaktır ama motion konusundada sony daha önde mağazada inceleyin bu modelleri beğendiğinizi alın o fiyat aralığında alınacak tv ler bunlar lg ve philipslere bulaşmayın derim.

Ben de arkadaşın aradığı fiyat aralığında bir Tv arıyorum. sony xd 7005 modelini önermişsiniz. Bu televizyonun panel hızı 100 hz midir? Ben genel olarak Philips ve sony üzerinde duruyorum. Samsung ve LG yi eledim. Çünkü zamanında bu monitörleri tüplü iken PC için kullanmıştım. Garanti süreleri dolunca her iki monitör de devre dışı kaldı. Tv için farklı mıdır bilmiyorum. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Fikrinizi almak isterim. Özellikle LG nin 49" aralığında bir çok modeli var. Aralarında ne gibi özellik farklılıkları olduğunu bilmiyorum, incelemedim. İyi günler

• tgy355 T kullanıcısına yanıt
    hocam o fiyat aralığında 100hz tv yok zaten alınabilecek modelleri yazdım onların dışında benim önerebileceğim model yok elektronik işi şans işi kimi lg alır yıllarca kullanır kimi lg alır garantisi bittiği gibi cihaz bozulur tamamen şans..ayrıca philipsin bu seneki modellerini direk pas geçin çoğu sorunklu modeller ışık sızması banding vs ne ararsan var..
  • quote:

samsung ku7000 mu7000 birde sony xd7005 modeline bakın sony ips oldugundan siyahları diğerleri kadar iyi olmaz birde samsunglar biraz daha parlaktır ama motion konusundada sony daha önde mağazada inceleyin bu modelleri beğendiğinizi alın o fiyat aralığında alınacak tv ler bunlar lg ve philipslere bulaşmayın derim.

Peki hocam xe9005'in siyah performansı nasıldır.7005 modelinden farklı bir panel mi var.

• quote:

hocam o fiyat aralığında 100hz tv yok zaten alınabilecek modelleri yazdım onların dışında benim önerebileceğim model yok elektronik işi şans işi kimi lg alır yıllarca kullanır kimi lg alır garantisi bittiği gibi cihaz bozulur tamamen şans..ayrıca philipsin bu seneki modellerini direk pas geçin çoğu sorunklu modeller ışık sızması banding vs ne ararsan var..

Teşekkürler hocam. Bir mesajınızda yanılmıyorasm haziran ayı, siz de tv almak için araştırma yapıyordunuz. Peki siz aldınız mı? Aldıysanız ne de karar kıldınız? İyi günler
    sony alacaktım hocam ama evkurda peşin fiyatına 15 taksit samsung mu9000 denk gelince onu aldım
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    evet biri ips biri va sony nin siyah performansı iyi local dimming açıkken çok iyi
  • quote:

sony alacaktım hocam ama evkurda peşin fiyatına 15 taksit samsung mu9000 denk gelince onu aldım

Teşekkürler kardeşim. iyi günlerde kullan. Ben de philips den vazgeçtim. Önerin ile samsung a yöneldim.
  • quote:

Sayın RNNN . . .

Verdiğiniz tavsiyeler üzerine özellikle Samsung'un modellerini kendimce kıt bilgim çerçevesinde inceledim.

Samsung 55KU7000 Modeli 2016 yılı üretimi ve epey.com dan 78 puan almış
    Samsung 55MU7000 Modeli 2017 yılı üretimi ve epey.com dan 83 puan almış.

her iki televizyon fiyatları arasında 100 lira gibi bir fark var. 55KU7000 modeli hakkında bir çok yorum varken, 55MU7000 modeli hakkında bir yoruma pek rastlamadım. Ama sanki bir tık önde gözüküyor gibi. Bu arada 55KU7000 ni kullanıcılar hepsiburada' da bayağı övüyorlar. Ben işte bu noktada tıkandım. 55MU7000 hakkında hiçbir fikrim yok. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz. 55" büyüklüğündeki bir TV de görüntü dağınıklığı olur mu? Çünkü 50hz paneli var. Yoksa oyunlarda mı daha çok kendini belli eder? Benim oyun derdim yok, ben sadece tv, dizi ve maç izleyeceğim. Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.

hocam bencede mu7000 bi tık önde ikisi arasında zaten çok ufak farklar var ama mu7000 siyah performansı harici daha iyi artı 55 boyutunda uydu yayınları ister istemez dağılacak ama izleme mesafeniz çok yakın değilse fazla problem olmaz 50hz farkınıda oyunlarda ve maçlarda f1 tarzı yayınlarda anlarsınız normal tv yayınında çok farketmez sony xd7005 in motion performansı 50hz olmasına rağmen diğerlerinden daha iyi ama oda ips panel olduğundan kontrastı düşük ve siyahları kötü kısaca o fiyat aralığında bazı özelliklerden feragat etmeniz gerekiyor ya resim kalitesi kontrastı siyahları iyi olan tv yi alıp motion performansından feragat edeceksiniz yada sony yada lg alıp diğer özelliklerden feragat edeceksiniz hepsini bi arada isterseniz en az 5500tl limitine çıkmanız gerekiyor
  • quote:

hocam bencede mu7000 bi tık önde ikisi arasında zaten çok ufak farklar var ama mu7000 siyah performansı harici daha iyi artı 55 boyutunda uydu yayınları ister istemez dağılacak ama izleme mesafeniz çok yakın değilse fazla problem olmaz 50hz farkınıda oyunlarda ve maçlarda f1 tarzı yayınlarda anlarsınız normal tv yayınında çok farketmez sony xd7005 in motion performansı 50hz olmasına rağmen diğerlerinden daha iyi ama oda ips panel olduğundan kontrastı düşük ve siyahları kötü kısaca o fiyat aralığında bazı özelliklerden feragat etmeniz gerekiyor ya resim kalitesi kontrastı siyahları iyi olan tv yi alıp motion performansından feragat edeceksiniz yada sony yada lg alıp diğer özelliklerden feragat edeceksiniz hepsini bi arada isterseniz en az 5500tl limitine çıkmanız gerekiyor

Verdiğiniz emek ve bilgi için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.