öncelikle açılan başlıkların çoğunu okudum okumadan bir başlık açmıyorum ama yine de kusura bakmayın
başlıkda da belirttiğim gibi 3000 tl-3500 tl civarında bir tv almak istiyorum aklımda sony hx705 800 fln tarzı bir tv var fakat sizlerin görüşlerini almak istedim öncelikle pek tecrübeli olduğum söylenemez sadece ara ara gider teknoloji marketlerinde kendimce görüntülerini karşılaştırırım.
neyse çok uzatıp başınızı ağrıtmayayım yardımlarınızı bekliyorum
tv'yi PC'ye bağlayıp HD film ve oyun oynayacağım digiturk + kullanacağım ilaveten dsmart hd de alabilirim
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
hala bir cevap yok enteresan fakat yine de teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: Jiraiya Sannin
öncelikle açılan başlıkların çoğunu okudum okumadan bir başlık açmıyorum ama yine de kusura bakmayın
başlıkda da belirttiğim gibi 3000 tl-3500 tl civarında bir tv almak istiyorum aklımda sony hx705 800 fln tarzı bir tv var fakat sizlerin görüşlerini almak istedim öncelikle pek tecrübeli olduğum söylenemez sadece ara ara gider teknoloji marketlerinde kendimce görüntülerini karşılaştırırım.
neyse çok uzatıp başınızı ağrıtmayayım yardımlarınızı bekliyorum
tv'yi PC'ye bağlayıp HD film ve oyun oynayacağım digiturk + kullanacağım ilaveten dsmart hd de alabilirim
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
Aşağıdaki modelleri inceleyebilirsiniz. Tercih konusunda kararsız kalıyorsanız özel mesaj ile telefon numaranızı göndermeniz halinde Call Center ekibinden bir personele aratabilirim veya 444 0 912 den siz arayabilirsiniz.
Merhaba,
3 Hafta önce Philips 46pfl7655h 42'' lcd led tv aldım, Teknoloji ürünleriyle içli dışlıyım ve özellikle film vs. görüntü kalitesine dikkat ederim.
Cihazın en beğendiğim özelliği patentli Amblight özelliği ayrıca usb ve ethernet girişi olması, görüntü kalitesi için zaten söyleyecek fazla birşeyim yok.. Full HD 1080p çözünürlük 2 ms tepkime gayet yeterli, media markt'tan yanında philips blue-ray hediyeli 2.969 tl'ye aldım.. Sony'nin aynı ürününe de baktım Philips daha iyiydi, önerdiğim modeli gidip görmen daha iyi bir fikir sağlayacaktır...