Aslına bakarsanız ekran kartı benim için çok da önemli değil pek oyun oynayan birisi değilim ,Ama bir taraftandan da o kadar para veriyoruz madem ekran kartıda iyi olsun demiyor değilim :) Önceliğim güçlü bir işlemci i7 4710hq -4700hq , SSD şart (sonradan ekleyebileceğim bir bilgisayarda garanti durumu nolur pek bilgim yok), İncelik (Ultra book mu alayım diye de düşünüyorum bir taraftan ) ,Tasarım , Freedos olursa daha makbule geçer.
Sizlerin bu modellerden önerdiğiniz var mı , ve yahutta önerebileceğiniz farklı bir model var ise yazarsanız sevinirim , işlemcisi iyi bir bu fiyat aralığında , SSD li bir ultrabook da olabilir.
Teşekkürler
monster donanım msi tasarım ve kalite olarak diğerlerinden önde
Monster t5 1.4.1 al o fiyata daha iyi bir donanım yok bence monster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
ASUS N550JK-CN090H 3500-3600 fiyatı vardı. bu modele indirim gelmiş, değerlendirebilirsin;
Bilgisayarları inceledim. lenovo z710 u göremedim.
asus n550jk-cn090h ile toshiba p50-b-117 yi detaylı inceledim. Kasa olarak toshiba çok daha guzel geldi bana. Asusun kasası daha dayanıksız gibi görünüyor. Asus toshibaya göre daha kaln ve ağır.
Ekran kalitelerinde; toshibanın ekranı çok daha güzel geldi fakat parlak ekran yansıma yapabilir. Asusun ekranı mat parlama yok. Şuan kullandığım notebook da parlak ekranlı. Bazen yansıma sıkıntı oluyor. Mat ekran kullanışlı olabilir. Ekranları 45 derece eğdiğimde toshibanın ekranı daha parlak görünüyor. Asusda biraz kararma oluyor. IPS panelleri var mı bilmiyorum ama toshibanınki daha ips gibi :)
Sonuç olarak toshibayı ben daha çok beğendim. hdd 8 gb ssd li hybrid model olduğu için belki açılışta az da olsa hız farkı olabilir. Toshiba ile ilgili internette hiçbir yorum inceleme vs bulamadım. O yüzden biraz tereddüt ediyorum. Her an asusa dönebilirim. Bir karar veremedim ya :D
:D teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , karar vermek gerçekten zor , bakalım artık benim almam ocak sonrası gibi olacak büyük ihtimalle , zam alırsak eğer :) , bir karara varıpta alırsan eğer haberleşiriz yine , kullanım detayları ile ilgili falan bilgi alırım senden . İyi günler :)
asus u aldım :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme