Şimdi Ara

3000-3500 tl arası led tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. bir aydır buradaki tüm konuları takip ediyorum ama kafam çok karıştı. teledünya hd yayın ve film (1080p gibi) için en az 47 inç tv önerir misiniz? 4k ve smart özellikleri çok önemli değil ama 3d izlemeyi seviyoruz eşimle. asıl önceliğimiz harici diskten film oynatmak.

lg 49ub850v
    sony 55w815b
    samsung 50hu6900
    lg 55lb670v

özellikle bu modelleri inceliyorum ama bir türlü karar veremedim. yardımcı olursanız çok sevinirim.

ek: bütçeyi en fazla 4000 tl'ye çıkarabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenersan1 -- 4 Şubat 2015; 14:44:18 >

• 55PFS8109 o saydığın bütün TV leri görüntü kalitesinde gömder de harici diskten film oynatma olayını bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neuro -- 4 Şubat 2015; 15:10:32 >
  • samsung 50hu6900 bu tv cidden iyi dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony 55w815b'yi bende almayı düşünüyorum Philips dahil en iyi görüntü kalitesi Sony'de. 3d ise lg'de en iyi ama ayda yılda bir izleyeceğimiz 3d film için lg alma riskine girilmez bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumda lg alanların çoğu dalgalanmalar, ışık sızması vs'den şikayetçi. videolar indirdim, samsung ve sony'ye takıp hangisini beğenirsem onu alacağım galiba. araştırdıkça kafası karışıyor insanın.
  • araştıranlara yardımcı olur belki. bugün gidip bütün teknoloji mağazalarını dolaştım. 1 tb harddiskimi vga'dan 4k'ya kadar çeşitli uzantıda ve çözünürlükte videolar, banding testleri vs ile doldurmuştum. sony, lg, samsung ve phillips'in 2500-3500 tl aralığındaki neredeyse tüm tv'lerinde denedim. tüm video türlerini oynatan tek tv lg 498b850v oldu. görüntü kalitesi de özellikle banding testlerde en iyisiydi. ben de alıp eve getirdim. kendim kurdum teledünya'nın hd kanalları mükemmel, sd kanallar ise beklentimin çok üstünde. tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.