Şimdi Ara

3000-3500 TL DELL Mİ/ HP Mİ/ MONSTER Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
4.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben ürünü n11 den almayı planlıyorum kupon da var önümüzdeki ay baya indirim olucak ayın 11 inde onu bekliyorum zaten siz bana PM den de kullanim sonucunda oluşan durumları aktarirsaniz sevinirim , tabiki burdan da yazarsanız olur 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rebelsavior kullanıcısına yanıt
    Sorun degil:) bugün tomb raider'da saç modellemesi açıkken ultrada ortalama 50 fps aldi kerata :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • snorlax55 kullanıcısına yanıt
    Oo baya güzel FPS almış hocam ama hangi ayarlarda ;) bide fan sesi çok rahatsız eder mi motor gibi çıkmasın sesi ;) moonster da da birtane fanı yana koymuşlar yandan fare kullanım için hiç uygun değil ?

• Rebelsavior kullanıcısına yanıt
    Dedigim gibi fan sesinin masallahi var :D dell seki sogutma fan sesi artiyorsa=sicaklik dusuyor dengesinde :). Oyunlarda ucusa geciyor fena ama ses sistemi saglam oldugu icin acarsan duyulmuyor :) monsterdaki fanda fare cok yakindaysa oyun oynarken rahatsiz ediyor yoksa bi karis ötede oynasan çok hissetmiyorsun bile :) sen bi vatana git dell'i gör canlı canlı olmadı sana video çekerim musait oldugumda

hocam testler için teşekkürler bende monster dell arasında kalmıştım bir çok kişi gibi baya fikir sahibi olduk haftaya dell inspiron 7567 i5 alıcam büyük ihtimal

Hocam vatana gittim baktım canlı olarak gördüm inceledim ama böyle test yapamadım tam olarak sadece kasaya baktım özelliklere baktım o kadar yani 😁 video hiç fena olmaz hocam buradaki Arkadaşlar da yararlanır hem 😉

• Dell için pil ömrü hakkında ne diyebilirsiniz googlada takılırken ortalama bi saat acaba?

Bu arada dell 7567 i5 alıcak arkadaşlar varsa yarına kesin bana yazsınlar ortak alalım fiyat indiririz belki. Ben yarın iki tane alcam.

• mfc3 kullanıcısına yanıt
    Kesin bişe diyemicem batarya ömrü için fakat gece 12 de indirmeye bırakıyorum steamdan oyun için, sabaha (6.30) hala şarzı %25 civarında oluuyor :) video için müsait olduğum da atarım artık:) kesin zaman veremicem:)

• mfc3 kullanıcısına yanıt
    hocam ben haftaya almayı düşünüyorum

• n11deki modelin sürekli fiyat artışı sinirlerimi bozuyor . 3600TL ve üzeri alısverislerde 320TL indirim kuponu aldım bugun 11 kasımda geçerli olmak üzere ama Dell i5 modeli 3289TL şuanki tarihte (19.10.2017) 2999TL idi bundan 1 ay önce, kur farkı da öyle ahım şahım 289tl artacak kadar değişmedi saçmalık yani yaptıkları. 11 Kasıma kadar düşerse fiyatı 3000-3100 arası olursa + samsung evo 250gb ssd alıcam yanında indirimle beraber 3200 civarı gelecek uygun olacak benim icin eğer bu fiyatlarda 3300lerde kalırsa veya artarsa lenovunun bu modelini alacağım ama pahalıya patlayacak biraz daha.http://www.hepsiburada.com/lenovo-y520-intel-core-i5-7300hq-16gb-1tb-128gb-ssd-gtx-1050-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-80wk00y0tx-p-HBV000007UDKN

• zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    7567 yi hangi siteden aldınız tavaiye edebileceğiniz bir yer var mı?

• Echoés kullanıcısına yanıt
    Hocam monster ips ekran kullanıyorsa özelikler kısmına direk yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rebelsavior

Hocam ben ürünü n11 den almayı planlıyorum kupon da var önümüzdeki ay baya indirim olucak ayın 11 inde onu bekliyorum zaten siz bana PM den de kullanim sonucunda oluşan durumları aktarirsaniz sevinirim , tabiki burdan da yazarsanız olur 😁

Sizdemi 11 kasımı bekliyorsunuz hocam ;) umarım beklediğimize değer ve güzel indirimler yaparlar. 7567 mi düşünüyorsunuz sizde ?
  • Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Evet bende 11 kasimi bekliyorum hocam 😁 umarım değer bekledigimize 😉 7567 en iyi seçenek gibi duruyor artık 😊

• Hayırlısı bakalım hocam haberleşiriz o halde ;) esasen ben oyun için almıyorum, konsol oyuncusu olduğum için hayatta pc de oyun oynamam ama takılıp kaldım bu modele niyeyse !! almışken biraz bütçeyi zorlayıp iyisini alayım diyorum işte.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Haberlesiriz

• Tamamdır

• Şuanda sinerji bilgisayara gidiyorum 7567 i5 li olanı almak için.

Bence fiyatı artıcak daha sonra bu makinenin sinerjide nakit 3070tl iken alıcam.

Üstadlar n11 beklemek bana mantıklı gelmedi n11 satıcının kendi mağazasından daha ucuza satmaz diye düşündüm. Ordada en ucuz ebrar bilgisayar var onuda gidin yerinden alın üsküdarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: greeny16

7567 yi hangi siteden aldınız tavaiye edebileceğiniz bir yer var mı?

Ben ebrar'dn almıştım. Ama şu an hangisinde fiyatlar uygun araştırmak lazım.
  • Tek fan olayına takılma bence. Asus kullandım x550jk meşhur modelden aldım o zaman cidden süper bir fiyattaymış millet pahali dolar düşer bilgisayar alınmaz diyorlardı Tek fanı vardı sadece fanın üstü biraz ısınıyordu. Asuslar serin bilgisayardır sorun çıkarmazlar.

Bunların içinde ise Ben Dell i tercih ederdim ne kadar ucuzsa o kadar iyi görüntüsüde fena değil. 2 tercihim omen olurdu. Monster övende çok yerende çok ama su çizgi filmlerin arasında çıkan amatör reklamlarına ayar olduğum için nedense bir giciklik var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.