Çok kararsız kaldım eskiden serviste yapardım hep artık fiyatlar uçtu. Gayet yumuşak kullanırım frene az basan biriyim.
Orjinal 3700
https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-fiesta-2018-on-fren-balata-takimi-ford-orjinal
Bosch 1700
Ferodo 1500
https://www.onlineyedekparca.com/urun/ford-fiesta-2018-on-fren-balata-takimi-ferodo-marka
yorumlarınıza açığım başka önerilerde olabilir
Msi Mag Coreliquid M240 Vs 240R V2
Arkadaşlar şuan için 5600x daha sonrası Ryzen 7 koyacağım mid tower kasam için soğutucu bakıyorum.
Kasanın üst tarafına konumlandırıcam sıvı soğutmayı 240mm maks yerim yani.
Sıvı soğutma düşündüm çünkü hava soğutma alırsam gene üst tarafa 2 fan takıcam fan sayısı artıcak. Fan sayısını azaltarak sesi azaltmayı hedefledim.
Amazonda güzel 2 tane indirim var MSI için ama modeller arasında ses ve perfomans farkını ayırt edemeyip kararsız kaldım.
bütçemde 3k civarı düşündüm
Merhabalar,
Yarın gidip 400tl verip iptal başvurumu yapıcam sonrada hakem heyetiyle paramı geri almaya çalışıcam.
Oturduğum binada 2 adet dairem var bunlardan biri yeni diğerine göre oraya direk 24mbps hat aldım 22 23 mbps alabiliyorum. Diğer dairemde eskiden 8 mbps vardı üstüne para verip 16 mbps yaptık ama 8 mbps i geçmiyor halen. Binanın altında fiber kutu var biliyorum yapıyı 24mbps i rahatlıkla kaldırır. Ama 3 aydır arıyorum arıza kaydı açıyom 5 dk sonra mesaj geliyor çözümlendi diye, bunlar orası fiber bizlik bi durum yoktur diyor ilgili tekinisyen 2snde sanırım. Ama evde kullandığım modem olsun kablo olsun yüksek seviye cihazlar. 3 aydır toplantılara telefon interneti ile giriyom. Yarın gidip kurtulcam bu lanetten. En çok koyanı alt yapım 50mbps i rahatlıkla kaldırcağını bilmeme rağmen bu sorunu yaşıyom rezalet. Bir backbone da falan eski tarifemin limitini tutuyor bu vatandaşlar.
Teşekkürler,
|
Diafon değiştirme
|
|
wordpress domain değişim sorunu
|
BMW 316İ incelemesi
|
YARIŞMA: MONSTER TULPAR T5 V4.1 İNCELEMESİ
|
Trakya'mı Kültür %50 mi
|
Meslek: bilgisayar mühendisi
lenovo y700, crea nw5-72m , wd mypassport 500gb , msı vr300 , canon mg-2150 , samsung r520 , samsung galaxy s3, iphone 4s |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 166
İkinci El Bölümü Mesajları: 30
Konularının görüntülenme sayısı: 5.392 (Bu ay: 206)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar