Şimdi Ara

BMW 316İ incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.youtube.com/watch?v=Jfuhvz8Mbg4
    İncelememe göz atarak yeni bmw 3 serisi ile ilgili sorulara cevap bulabilirsiniz ayrıca merakınızı gideremeyen noktalarda bana ulaşabilirsiniz.
    (çekim kalitesi berbat üzgünüm)

• 1:07-1:21

"5 serisi 7 serisi 8 serisi modellere hiç bakmayın, önemli olan şey bir arabayı araba yapan amiral gemisi dediğimiz en çok satan modeldir. BMW'nin de amiral gemisi diyebileceğimiz 3 serisi en çok satan modeller insanların kullandığı model."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrKemal17

1:07-1:21

"5 serisi 7 serisi 8 serisi modellere hiç bakmayın, önemli olan şey bir arabayı araba yapan amiral gemisi dediğimiz en çok satan modeldir. BMW'nin de amiral gemisi diyebileceğimiz 3 serisi en çok satan modeller insanların kullandığı model."

O değilde biz sabahtan akşama kadar ayakta koşturup,çalışalım elin adamları benzinli arabaya binip gezsin,tozsunlar.Adaletine tüküreyim böyle ülkenin

• Nanometre mi? Facepalm!
  • Aga bu nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1:07-1:21
    şurayı dinleyip kapatsanız yeter
    kulaklığın sağından ses çıkmıyor
  • Amiral gemisi F30 hee..?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amiral gemisinden kastım bir markanın imajını oluşturan modeldir
    çekimde hatalarım var kabul hatta fazla hata var ama amaç bilgi aktarmak acemilik için özür dilerim
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    hocam 12.5 lt tüketim gördüm o gün akşam vicdanım sizladı
  • eline sağlık kardeşim,teşekkürler ..
  • 5serşsş 7 serisini bitirmişsin be kardeşim azmin için tebrikler ama ilk video galiba olur o kdar
  • mfc3 kullanıcısına yanıt
    ya bu inceleme videoları ıcın ugrasıyosunuz falan eyvallahta hiçbir albenisi ve gerçekciliği olmuyor alım-satımda emin olun ee o zaman kım ıcın ne ıcın cekılıyor bu ınceleme vıdeosu ? ornegın adam expere yada ustaya goturuyo onlarda al veya alma dıyo ulkemızdekı satışların %90 ı boyle
  • Şu araç 89000TL olsa piyasayı acayip sallar ama Borusan yüzünden beklenen satışa ulaşamıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençleri yerden yere vurup heveslerini kırmaktansa, yanlışlarını düzeltmeleri ve daha başarılı olmaları için yol gösterebilirsiniz. Hiç değilse emeğe saygı göstermeyi bilmek lazım. Sağda solda it kopukluk yapacaklarına herkesin böyle uğraşları olsa keşke.

Elinize ve emeğinize sağlık.
  • sayın üstatlar hepinizin klavyesine sağlık aynen ilk videolar kötü ama ileriye doğru daha prof çekimlerde bulunmaya çalışıcağım
  • emeğinize sağlık fakat bmw nin amiral gemisi diyince aklıma 760 li geliyor aynı şekilde mercedestede s class
  • amiral gemisi diyince benim aklıma video heyecanından markanın imajını oluşturan model geldi tabi sizler haklısınız amiral gemisi konusunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.