Şimdi Ara

Bmw f30 318i yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar selam 318i f30 3 silindir 136bg aracım var performanstan pek memnun değilim yazılım attırmayi düsünüyorum ama bi iki arkadasimdan turboyu indirirsin gibi yorumlar aldim yazılım attıran veya bilgisi olan varmı simdiden tesekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gereksizce sormussunuz buraya. Google da binlerce makale kullanıcı yorumu var. Yazılım yaptırıp 200.000 km. Hic sorunsuz kullanan da var 10 km. sonra motor şanzıman eline alanda var. Aracınızın modelini yazıp sonuna chiptuning diye ekleyip yaptıranların yorumlarına bakın. Bende iki adet araç var 1.9. Tdi Caddy 2011 model dsg 150.000 km oldu yazılım yapılali tık yok. 2016 model Astra 1.6 dizel 136 lik aracıma yaptıracaktım yaptığım araştırmalara göre volant çok zayıf ve torq a dayanamıyor kısa sürede eline alırsın dediler. Yani yazılım yapan kişiye göre, yapılan araca göre, yapılan yazılıma göre,.kullanan kişiye göre,. bakımını yapan ustaya göre değişen birşey. İyi geceler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 silindirli bmw alan varmış demek.

320 ied alaymışsınız keşke, ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey olmaz yaptır gitsin performans için her şey müstehaktır

• GuitarxtanbuL kullanıcısına yanıt
    Araştırdım biraz ama sürekli 320i ile 316 i yorumlatını buluyorum onlara benzer olmayabilir cünkü bu farklı 1.5 bi motor 2015 de çıktıgı için cok yaygınlaşmamış olabilir bu arada bakımlarını hep borusan da yaptirdim
    Dediginiz gibi de volanttır şudur budur pek dayanıyormu dayanmiyormu kimsenin yorumunu bulamadim

• trust06 T kullanıcısına yanıt
    Neden kardeşim o araba değilmi?
    320 i tabikide performans açısından daha istekli ve daha iyi ama hem yakıttan tasarruf için aynı zamanda fark ettiysen bmw 3 silindire döndü artık ben motordan memnunum sadece cekişte problem yasadim

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Evet sek yazılım iyi değil ama şu yanlış anlasılmasın ben arabayı yüklemek istemiyorum yapmak istedigim yazılım soft stg 1 remaps 165 bg yapiyor arabayı sadece çekişi ve yanlamalarda arkaları biraz daha hızlı sarmasini istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oldman21 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yazılım yaptırdınız mı acaba? Aynı araçtan bende de var ancak hiç biryerde net bilgi bulamadım?

• darkinlight D kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gocaman52 -- 7 Şubat 2020; 21:14:43 >

• 3 silindir değil ama 4 silindirli n13 f20 116i kullandım bir süre bir kere bana uf be gitmiyor yürümüyor tırmanmıyor dedirtmemişti , şimdi 320ied var bu daha canavar o ayrı. Soruma gelecek olursak 318i den önce ne kullandınız ki sizi bu araç tatmin etmiyor gerçekten merak ettim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veni60 -- 7 Şubat 2020; 22:0:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.