Şimdi Ara

Audi a3 vs bmw 118i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir süredir audi a3 1.0tfsi kulanıyorum ama bugün bir arkadaşım 118i ile kıyaslama yaptı ve performans ve sürüş zevki daha iyi gibisinden konutşu anca geri kalan herşeyde a3 daha iyi gibi sizce hangi araba daha iyi ? İkiside 2018 model.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Şanzıman yüzünden BMW

Ayrıca arkadan itiş farkıyla sürüş zevkinde yine BMW
  • Her konuda BMW :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • BMW sadece sürüş olarak önde. 116D kullandım bir süre , tek özelliği sürüşü. O da bazıları için yeterli. Bir bütün olarak A3 net olarak daha iyi bir araba ama ben aracı sürerken keyif almak istiyorum gerisi önemli değil diyorsanız 1 serisi. Mesela kullandığım 1 serisinin ses sistemi rezalet ötesiydi. Audi'nin ses sistemi çok çok iyi anlatmaya gerek yok. Yalıtımda da A3 daha iyi.
  • Ben 2015 1.18i kullaniyorum arkadasım sıfır 1.0 a3 aldı malzeme kalitesi yalıtım ses sistemi yaşam alanı vs a3 kesinlikle
    Çok iyi ama sürüş zevki ve tutunma konusunda BMW gerisinde. Ben s tronic ten çekindiğim için a3 bulaşmıyorum. Sorunsuz olsun diyorsan zf sasma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audi kullanırken düz yolda gidişi viraja göre başarılı olan, daha hissiz bir araba kullanırsınız. Tasarım göreceli zaten.

Bmw ise Audiye göre bir araba olarak daha başarılı, arkadan itisi, yol tutuşu şanzımanı vs daha bir araba hissiz değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantık Audi der ama BMW nin koltuğuna oturunca BMW olsun ya dersin. Işıklarda arkadan itiş in seni itmesi bile çok farklı zdf şanzımanın takir takir 50 ye gelmeden vites atması çok farkli. Kendimde Insignia abimde 1.16i var . Yol tutuşu insignianin altında diyebilirim. Üst hızlarda hızı hissetmeme konusunda insignianin yanında çok zayıf. Ama sürüş kalitesi 1 bile olsa daha önde işte. Uzun yolda da 3 serisini bile insigniaya değişmem,benim araçta flexride var konforu 3 serisinin bile içinden geçer tour modda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    audi a3
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mantık Audi der ama BMW nin koltuğuna oturunca BMW olsun ya dersin. Işıklarda arkadan itiş in seni itmesi bile çok farklı zdf şanzımanın takir takir 50 ye gelmeden vites atması çok farkli. Kendimde Insignia abimde 1.16i var . Yol tutuşu insignianin altında diyebilirim. Üst hızlarda hızı hissetmeme konusunda insignianin yanında çok zayıf. Ama sürüş kalitesi 1 bile olsa daha önde işte. Uzun yolda da 3 serisini bile insigniaya değişmem,benim araçta flexride var konforu 3 serisinin bile içinden geçer tour modda.

• Bence dış ve iç tasarım,motor ve şanzıman farkı artı sürüş keyfi eşittir bi em double vA1 de çok tok bi araba ama işte zevk meselesi.Bir serisinin malzeme kalitesini de küçümsemeyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.