Şimdi Ara

Opel Insignia OPC|BMW 335i|VW Passat CC|Audi S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Keşke bu testteki tüm araçlar beyaz olsaymış.

Daha iyi bir karşılaştırma olabilirdi.

Şu durumda en güçlüsü ve güzeli insignia gibi görünüyor.
  • güçlerinide ben yazayım

335i 306 ps
    s4 333 ps
    insignia 325 ps
    cc 300 ps
  • Arden Mavisi Opc'yi alayım ben.
  • Passat CC arkadan ne kadar melül saf duruyor ya.Kırmızı S4 fena duruyor.
  • Hepsi 4 çekerse S4 ü alırdım.Quattrodan sonra Xdrive'i tercih ederim.Ama bmw arkadan itişse işler karışabilir.
  • İçlerinden görüntüsü ve çizgisi eskimeyecek tek araç 335i diye düşünüyorum.
    Aracın ağırbaşlılığı karizması ile sportifliği birleşinde 10-15 beygirin pek önemi kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    BMW
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım Almanlar yapmış bi kenara koymuş makineleri.Gerçi yıldızı eksik bu filmin ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianconera -- 29 Ağustos 2009; 20:19:57 >
  • en babası s4 ama göz alıştı sıradan duruyor artık.insignia daha iddalı duruyor.CC de çok yakışıklı ama motor biraz sönük bunlara göre.

'06 rs4 ü hepsine tercih ederdim orası ayrı.konuyla alakasız oldu ama
  • bence goruntu olarak en çekıcı passat cc sonrasında auid bmw ve opel ama bmw kalıtesı ayrı tabi burda auid ve bmw bı yana passat ve opel bı yana
  • s4 yada 335i diyorum
  • tepki alacağım hepsi çok çirkin, ama illa bir seçim olacaksa audi ile bmw arasında kalınır, s4 ün önü, bmw'nin arkası daha iyi...
  • Vallahi benim gözüme hiç biri çekiici gelmedi. Heralde resimlerden kaynaklanıyo. Normalde 335i çok begenirim dizayn olarak.

En farklı dizayn insignia'da. Tamponlar egzozlar vs.

Alcak olsam S4 de almazdım S5 alırdım. Çok daha kaslı duruyo o.

Bu arada Passat CC resimlerden birinde ön burundan çok haşin ve şık geldi gözüme
  • 1. bmw 335i

2. audi s4

3. insignia

4. passat cc
  • quote:

Orijinalden alıntı: over and under

1. bmw 335i

2. audi s4

3. insignia

4. passat cc

Bu neye göre bir sıralama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım Almanlar yapmış bi kenara koymuş makineleri.Gerçi yıldızı eksik bu filmin ama

gözüm "O" nu aradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaTiP_SoSe

quote:

Orijinalden alıntı: over and under

1. bmw 335i

2. audi s4

3. insignia

4. passat cc

Bu neye göre bir sıralama.

bana göre

s4 performans, yol tutuş, konfor ve kabin sessizliği açısından daha iyi olsa da ben 335i tercih ederim

daha güzel ve alınası duruyor vishnu performance ile çok iyi sonuçlar elde ediyorlar

s4 ve s5 hiç hoşuma gitmiyor artık bana basmakalıp geliyor

s3'deki 4 çeker deneyimim gibiyse bu s4'de işe yaramaz zira gerçek 4 çeker değildi virajlara girerken aynı önden çeker gibi davranıyor limitlerin üzerinde 4 çeker devreye giriyor

insignia opc'ye gelince tamam dizaynı çok güzel ama kasa diğerlerine göre daha ağır ve performans verisi bazında s4 ve 335i'den bariz geride

passat cc'ye gelince bence bu sınıfta yeri yok

• opelin bu sahnede olması bile çok büyük bir adım bunu düşünerek ayrıca aracın müthiş teknik verileri eşliğinde benim birincim insigniadır
  • bmw audi ve opel çok şık duruyor bence
  • cidden hiç biri cok çekici gelmiyo nedense.. gözler arkadaşın dedigi gibi yıldızı arıyo. ama bi sıralama olsa audiyle bmw ilk sırada 2. ise çok az farkla insignia olurdu passata pek dönüp bakacagımı düşünmüyorum bu 4 lü arasında..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.