Şimdi Ara

Opel Insignia OPC|BMW 335i|VW Passat CC|Audi S4 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
9.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2-BMW 335i
    3-Opel İnsignia OPC
    4-Passat CC

bana göre...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uselessness

cidden hiç biri cok çekici gelmiyo nedense.. gözler arkadaşın dedigi gibi yıldızı arıyo. ama bi sıralama olsa audiyle bmw ilk sırada 2. ise çok az farkla insignia olurdu passata pek dönüp bakacagımı düşünmüyorum bu 4 lü arasında..

ayrıca audi nin kırmızısı ne oyle valla midem bulandı cok çirkin duruo 3 serisinide o renk acmamıs passat desen sönük gozler yıldızı arıyor fakat aralarında en şıkı buyuk ihtimalle renk seciminden dolayı opel..
  • tasarım açısından bence passat cc hepsinden şık güzel duruyor...
    ama performansa dinamikliğe gelince biraz karışır gibi

1.s4 2.bmw ...
  • sadece sportiflik düşünülürse bence s4 seçilmeli. ikinci seçenek bmw.
    ama ben olsam passat cc yi alırdım.
    opel e nedense güvenim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Olaya bir de şu açıdan bakmak lazım Almanlar yapmış bi kenara koymuş makineleri.Gerçi yıldızı eksik bu filmin ama

haklısınız ama mercedesin 300 ps ve üstü amg haricinde bir modeli yok en yakın c350 var o da 272 ps
  • Audi S4 yada Passat CC bana göre..
  • BMW.
    adı BMW olduğu için.
  • Fotoğraflardan pek anlaşılmasada Passat CC cadde'de kendini çok farkettirebilen bir otomobil.
  • bana göre BMW
  • en ilgi çekici duran insignia olmuş bence

fakat yinede bmw almayı tercih ederdim

"ultimate driving machines"

sonrasında

2.insignia
    3.s5
    4.cc
  • opc ile cc nin bu karsıalstırmada yeri yok bence.

diger ikisi arasından da tabiki 3.35.
  • 335
    Insignia OPC
    S4
    P. CC

...diye bir sıralama yapardım alacak olsam.

S4 çok kuvvetli ve rekabetçi bir otomobil. Fakat Audi' nin hepsi birbirine benzeyen otomobillerinden bıktım,
    a3 a4 a5 a6 a8 ...
    karşısına geçip baktığınızda birbirinden farklı değiller bunlar. bir noktadan sonra gerçekten çok can sıkıcı..

bmw bana göre diğerlerinden çok farklı. elit, çok şık bir tasarımı var bu kasanın. ben çok beğeniyorum her ne kadar genel kanı çok beğenilmediği yönünde olsa da.

2. edit: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 30 Ağustos 2009; 3:22:05 >
  • 3 serisinin arkası makyajdan önce kötüydü ama makyajla baya düzelttiler
    önü zaten gayet güzeldi bence....
    geçen ikeanın park yerinde gördüm daha çok yeniydi herlade ben demeden abim dedi ulan ne manyak görünüyo makina diye
    ama iç mekanda navi yoksa çok sade oluyor

bende tip olarak passat cc yada bmw derim...
    audide güzel olsada özgün olmamasından kaybediyor...
    insignia biraz büyük kaçmış daha bir aile aracı gibi...

arka tasarım olarak insignia göze çarpıyor...

sonuç bmw

• quote:

Orijinalden alıntı: forbest

Fotoğraflardan pek anlaşılmasada Passat CC cadde'de kendini çok farkettirebilen bir otomobil.

kesinlikle katılıyorum fotolarda çok geri planda kalmış ancak gerçekte çok dikkat çekici bir otomobil....
    tasarım çok iyi

Opel Insignia OPC|BMW 335i|VW Passat CC|Audi S4

Opel Insignia OPC|BMW 335i|VW Passat CC|Audi S4

• passat cc' ye ben bakınca çok başarılı bir tasarım görüyorum. yolda gördüğümde de hemen dikkatimi çekiyor.

fakat şöyle de bir durum var, otomobilleri takip etmeyen birçok kimsenin passat sedan ile ayırt edemediği oluyor.

geçen gün akşam geç vakitte sabiha gökçen' e giderken solladı bir tane 2.0 TDI motorlu gri passat cc.

yanımda da bir arkadaşım vardı,
    "her yerde de bunlardan var kızılay dağıtıyor sanki"
    diye tepki verince ben biraz şaşırdım biraz da dank etti.

acaba meraklı gözler olmayınca bu araç bu kadar dikkat çekmiyor mu gerçekte diye düşündüm...
    umarım anlatabilmişimdir.
  • bir çok insanın audileri birbirine karıştırmasına benziyor
    adı passat cc olduğu için aslında normal ama alacak insanlarda daha özgün birşey isteyebilirler.....

fotolardan şunu farkettim... passat cc ye aşağıdan bakmamak gerekiyor....
    ne kadar yukardan bir açıyla çekilirse resim araç o kadar güzel oluyor
  • bence insignia ve cc nin dier premium iki araca gore farkı resimlerden dahi belli oluyor.

audı ve bmw nın yanında yapboz gıbı duruyolar işçilik, parca bırlesme yerleri, plastık aksamdaki malzemeler, basitlik, dusuk maliyet yansımalari vs...

Audi ve bmw daha TOK dururken dier iki aracın orta sınıf oldugu bellı oluyor kısacası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 30 Ağustos 2009; 3:59:29 >
  • ben seçemedim,hepsi birbirinden güzel..
  • Mercedes C 320 CDI 4 MATIC aklima geldi motor gücü yetersiz belki ama idare eder.
  • bunların içine passat cc gibi saçma bir segmenti sokmaları ilginç....diyecem ama a5 sportback hoşuma gidiyor!....
    bence tereddütsüz s4...düşük vergi...şık detaylar...sülün gibi tasarım...bmw ihtiyarladı...insignia ne alaka...performans verileri daha iyi bile olsa...s4 ve 335 in yanından geçemez Bence
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.