Şimdi Ara

Mercedes C180 Coupe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2012 model c180 coupe almayı düşünüyoruz.1.6 motor 7 ileri şanzımana sahip sanırım.Cam tavan,adaptif xenon,otomatik uzun far vs. gibi özellikleri var.Acaba bu araç amg mi yoksa başka bir paket mi nasıl anlayabilirim? Dış görünüş c63.

Teypte navigasyon tuşu var ama girdiğim zaman navigasyon yok gibisinden bir şey diyor.Bu nasıl yüklenebiliyor?

Ayrıca ne gibi kronik arızaları vardır? Triger kaç binde değişmesi gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josepth -- 28 Ağustos 2019; 0:41:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende ayni kasanın sedan versiyonu var.sorulariniza elimden geldiğince cevap vereyim.
    Öncelikle 2 tur amg var birisi fabrika çıkışı amg diğeri sonradan Parca takılarak yapılan amg.direksiyonda eger vites atma kulakçıkları varsa fabrika çıkışı amg dir(ben öyle biliyorum) c63 görünümünü zaten Mercedes orijinal olarak satmadı.sonradan yapılan işlemler onlar.ayrica orijinal amg de ruhsatta amg ibaresi yer alır.
    Navigasyon tuşu bende de var ve basınca ayni uyarı çıkıyor onun icin comand takmak lazım.en son 3500€ fiyat veriyorlardı şimdi durum nedir bilmem bence sırf navi icin değmez.
    Kronik arızası(benim basıma gelen) hava üfleme ızgaralarının yön aksamı kırılıyor.cok ince bi plastik kullanılmış zorlayınca veya araba biraz sıcak gördüğü anda tık kırılıyor.ben kırık haliyle kullanıyorum orjinalini bulamadım.ayrica tahliyelerini kontrol etmek lazım tıkanırsa araca su girebiliyor.
    Triger konusunda kimi 100.000 km de değişir diyor kimisi zincir sesi geldiğinde degismesi gerekir diyor.ama söyle birsey var bu zincirde 2 disli bağlı.ve bu dişlilerin tanesi 4.000 tl .ses gelmesini beklerseniz muhtemel dişliyi yiyecektir ve normal zincir fiyatına 10.000 tl dişli masrafı eklemeniz gerekir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Amosis kullanıcısına yanıt
    Zincir değişimi ve yağ bakımı ortalama ne kadar tutuyor? Yakıtı nasıl? Termostatla ilgili bir arıza yaşadınız mı kronik diyorlar.

• - Termostat sık görülen arızadır. 150 euro civarı bir fiyatı var.

- Devirdaim pompası için Mercedes servis bülteni yayınlamış, kronik arızalı parça olarak değerlendiriliyor. 7 yaşındaki ve bakımları yıllardır dışarıda yapılan aracım cam değişimi için servise gittiğinde ücretsiz olarak değişim yaptılar.

- Direksiyon açı sensörü arızası da görülen sorunlardan. Değişim için sinyal ve hız sabitleyicinin olduğu kolonu komple değiştiriyorlar. Fiyatı oldukça tuzlu. Ama tamiri mümkün, makul fiyatlara tamir yapan yerler var.

- Motor kodu m274'tür. Önceki motorlara kıyasla (M271 kompressor ve 1.8CGI) yedek parçası kendi içinde daha pahalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.