Şimdi Ara

Chery tiggo 7 vs bmw f30 320d rolling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İki aracın nasıl yürüdüğünü merak ediyorduk 4-5 kere denedik her seferinde Chery aldı. 200 e kadar 320d yetişemiyor ama sonrasında hacim avantajıyla arayı açıyor.

Chery tiggo 7 vs bmw f30 320d rollingYavuz34youtube
    2023 Chery tiggo 7 pro (183 hp) vs 2017 Bmw 320d (190hp) rolling İstanbul / Turkey
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=ctZ3tYudTcA

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Chery'ler bastın mı gidiyor gerçekten . Genellikle hep sol şeritte cheryler var . Motor da güçlü olunca insanın basası geliyor demek ki

• iyiymiş kg farkı varmı acaba

• Tünelde değil de açık havada olsa daha iyi olur. Chery için daha zor olur. Tünellerde sürtünme düşüyor galiba. Araba tünele girince rahatlıyor.

Bmw sağlıksız olabilir. 2.0d bmw yi geçmesi pek mümkün değil normalde.

• bu araç gerek fiyat, geren donanım, gerek malzeme kalitesi ile yılnı suv'u...

şu uygulama adaptif süspansiyon sistemi ile bu araçta standart bulunmasını beklerdim...

gls'ye selam göndermeli...

otoban sürüşlerinde yer olabildiğince yakın, ihtiyaç durumunda ise yerden yükselebilen yapısı ile çok tercih edilirdi..

özellikle tiggo 8 pro (2.0T) modeli vergiye takıldığıu için getirilmiyor ancak araçta bu potansiyel var esasında...

• commandx C kullanıcısına yanıt
    BMW ler hakkında bilgi sahibi değilim ama bahsi geçen aracın hem 0-100 ü, hem beygir gücü, hemde torku 7 pro ya göre daha iyi değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 116i vs VW Golf
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 520d olsa olabilir zaten çok seri bir araç değil ama 320d bastınmı iyi yürüyen bir araç biraz şüphelendim. Chery e yazılım falan atılmış olabilirmi diye.

• AO A kullanıcısına yanıt

Aracım henüz 3 bin kmde yazılım yok hocam. Hatta bırakın yazılımı daha aracın motorunu görmedim kapalı olduğu için. 320d ile 4-5 defa denedik her devirde, her hızda ben geçtim. 200 e kadar yakalayamıyor.

• O bmw bana ver bide beraber denyelim bmw ci oturmadiki gaza

• Bende bu yeni arabalara alışamadım bakıyorsun bildiğin SUV ama kilosu 1490 kg

Bizde 2010 Volvo S40 var kendi c segmentinde bile boyut olarak küçük ama 1487 kg

Formentor var oda aynı 1500 kilo civarında kocaman duruyorlar ilginç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.