Arkadaşlar geriye dönük taradım bir çok başlığa baktım genellikle herkes oyun bilgisayarı için tavsiye istemiş.
Konu hakkında pek bilgili değilim, ürünler arasındaki uyum konusunda ise hiç bilgim yok diyebilirim.
İşlemci: İ5 8-9.nesil veya buna denk olcak şekilde i7 işlemci Ram : 8 GB DDR SSD : 240 GB Anakart: Üsttekilerle uyumlu olacak birşey Ekran Kartı : Bilgisayarda oyun oynanmıyor yani işlemcisinde ekran kartı bulunanlar bile yeterli olur ya da düşük bir ekran kartı Kasa / Güç Kaynağı: Yine yukarıdakilerle uyumlu bir kasa olsun, içindeki fan/fanlar yeteri kadar soğutsun yeter :)
Bu özelliklerde stabil bir sistem arıyorum, yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
Araştırmalarım sonucu bulduğum sistemlerde aşağıda, ek önerilere açığım...
Bu ürünü alıyorsunuz +800 TL yi de diğer harcamalarınızda kullanıyorsunuz duruma göre bellekleri 8gb daha yükseltebilirsiniz
jac0B0
kullanıcısına yanıt
Yani bilgim olmadığı için belki de en güçlüsü gerekli gibi düşündüm :)
Eczacıyım eczanede 4 bilgisayar var, terminallerden birisinin emekliye ayrılma vakti geldi gerçekten diğer 3 pc aynı özellikte i3 işlemcili.
Ben de ana bilgisayarı terminal yapıp, hızlı stabil bir ana bilgisayar oluşturmak istiyorum. Kullanırken eczane otomasyon sistemi, 2 tane yardımcı program ve 5-6 internet sitesi açık oluyor günlük rutin hep bu şekilde.
Sadece aldığım bilgisayarı 4-5 sene kullanabilmek istiyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme