Şimdi Ara

3000-4000 ARASI 200 KM YE ÇIKAN MOTOR ÖNERİSİ (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Motosiklet hakkında fiyat bilgisi bile olmadığına göre muhtemelen tecrübe eksiği de olan birinin kendini öldürme çabasına benziyor yaptığın.
    Motor konusunda yorum yapmıyorum. Eski model SüperSportlar bulabilirsin ama parça sıkıntısı nedeniyle yurt dışından sipariş vs derken hem uğraşlı hem de daha masraflı olur.
  • yıllardır motor kullanırım, her zaman korkarak sürdüm. şu an f800s im var bir kere denemek için 225 yaptım, motorum yola yapışıyor ve sallanmıyor bile ama tavsiye etmem. o paraya 90 yıllardan 600-1000 cc civarı motor alırsınız, o süratlere çıkarsınız, yalnız lastiği yarılır mı şase kırılır mı bilemem. memleket motorsiklet ve araba çöplüğü çünkü, hondanın 88 model 1100 lükleri falan vardır onlar da olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SACRED REICH

o paralara alacağın motor eski nesil race makinalardır. Eski nesil bir race makinayla da o hızlara ulaşmak sana risk getirecektir.

+1
  • 4000e intihar şekli soruyorsun yani
    4000lik bişey bakıyosan henüz yeni başlıyosun ve başlangıçta 200km/s ne demek ya
    Hadi diyelim ustasın 4000 liralık motorla 200e çıktığın zaman nasıl durmayı düşünüyosun
  • Yaşanmış bir örnektir;

Yakın arkadaşım benim gibi racing düşkünüdür elden düşme 90 lı yıllara damgasını vuran bir ninja zzr 600 aldı geçenlerde büyük bir hevesle ve kıt kanaat biriktirdiği 4-5 bin tl ile ...motoru aldığı hafta ben gtr arkadaşım ninja ile gazlamaya çıktık ve yolun birkaç km ötesinde ninjanın iç organlarının döküldüğünü gördüm malumunuz yatak sardı hatta yaklaşık 160 kmh civarıydı sonrasında makineyi servise verdik fakat bu tür eski makinelerin parçasını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi kaldı ki bulunsada motorun kendi fiyatı kadar tamirine vermek nasıl bir acıdır..Uzun lafın kısası racingler hızlı yaşar genç ölür yüksek devirli makinelerdir otoritelerin görüşü bu piyasada 3-4 yaşını aşmış makineler dahi temkinli yaklaşılırken 10 yaşını devirmiş racinglerden medet ummak ...

Racing düşkünüyseniz bütçeniz kıstılıysa temiz bir cıbır alın varsın 140 yapsın ama temiz yapsın..

• Arkadaşın örneği gibi vaka çok ucuz alınacak makinadan hayır geldiğini pek görmedim bende alırken mutlaka bir servise gösterip alın
  • Cbr 125 de 180'e çıkıyorsa ne diyeyim artık . Bir insan ancak bu kadar sallayabilir. Ben onuda kullandığım yapacağı hız olsa olsa 130 dur o da rampa aşağı. 6 vites olması hız yapacağı anlamına gelmiyor . 110 dan sonra tıkanıyor makina . Dişi falan modifikasyonlarıda o motora hiçbir fayda sağlamaz. 125'lik makina ne bekliyorsunuz ki ? Sallayacaksak da destekli sallayalım insanları yanlış bilgilendirmeyelim. Zaten ülkemizde motosikletlere motorculuğa neden ön yargıyla yaklışıyor işte nedeni hep bu tip insanlar yüzünden....

200 km'e çıkabilecek motosiklet dediğin bütçelere olsa olsa pert motor alıp yaptırırsın öyle olabilir belki. CBF 250 demiş bazı arkadaşlar. CBF 250 120 ye zor çıkan bir motosiklet. Daha sonra da gitmiyor zaten. Nerde kaldı 200 yapması bırakın Allah aşkına.

Hyosung GT250'r 170 üzeri süratleri yapabiliyor. Biraz daha ekleyip onu düşünübilirsin. Ancak aklıma şöyle bir soru geliyor. Diyelim aldın motosikleti saatte 200 km'e ulaştın . Sonra ne olucak ? Lütfen motosikleti daha mantıklı bir şekilde kullanım. Ben performans motosikleti istiyorum şeklinde deseniz belkide çok daha fazla kişi size yardımcı olmaya çalışacak...

Vitesli tecrübesi edinin önce. Sonra ne yapmak istediğinize tarzınıza karar verirsiniz.

• Çok ucuza intihar ediyosun yaw
  • Bence git mobilet al, hani yatıyolar ya üstüne 160 km/h yapıyolar onlardan. 3 motor takarsın üstüne, senin alt sınırın olan 180km/h ye ulaşırsın belki üstüne yatarak birazda eğimde. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: batuhany

http://www.sahibinden.com/satilik_1993_honda_cbr_900_rr_motor_satiliktir_acil-56WQQaXQQ18324879WQQpXQQdisplayitem
    al sana 900 cc tam patlamalık racing.. :)

ohana tam patlatmalik bitik bir motor

yanliz bu gitmese bile
    lastik-jant-grenaj gidon vs sokup parca diye satsan daha fazla eder sanirim, ama alet eski oldugundan kime satican parcalari

kle500 sanirim 180 goruyor
    5bine saglamini alir arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klinik_Psikolog -- 4 Aralık 2009; 10:58:48 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/satilik_1993_honda_cbr_900_rr_motor_satiliktir_acil-56WQQaXQQ18324879WQQpXQQdisplayitem

Abow bırak patlamayı adamı da patlatır üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doobly -- 4 Aralık 2009; 22:24:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

Bir şey olmaz ya piston yerinden fırlar 150 ye geldiğinde, piston elinde dönersin eve..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Doobly

quote:

Bir şey olmaz ya piston yerinden fırlar 150 ye geldiğinde, piston elinde dönersin eve..

Piston fırlayınca yanlış yönlere yönelmesin

• Türkiyede o hızlar oldukça gereksiz, daha bugün ana caddede 80 km ile giderken hafif bir çukura girdim nerdeyse yatıyordum yere , tabi yinede kendin bilirsin.
    Asfaltta 20 metre kayan birisi olarak söylüyorum
  • neremle güleyim karar veremedim yüksek hcimli makinelerle motosiklete başlanır ama süpert sportlarla değil. oparaya alacağın 1995 model ss şayet sen kontrolünü kaybetmemiş (yada o kadar zaman bulamamışssan) isen, kilitlenir, kah piston fırlatır seni öldürür. yazdıklarından çok bilgisiz oldoğunu anlıyorum yada bir taş atmışssın kuyuya!
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanlystalker

neremle güleyim karar veremedim yüksek hcimli makinelerle motosiklete başlanır ama süpert sportlarla değil. oparaya alacağın 1995 model ss şayet sen kontrolünü kaybetmemiş (yada o kadar zaman bulamamışssan) isen, kilitlenir, kah piston fırlatır seni öldürür. yazdıklarından çok bilgisiz oldoğunu anlıyorum yada bir taş atmışssın kuyuya!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.