Bildirim
3000-4000 ARASI 200 KM YE ÇIKAN MOTOR ÖNERİSİ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ya valla bu işden çok fazla anlayan biri değilim ama bilidğim kadarı ile o km lere ulaşıcak motoru o fiyata bulabiliceğini sanmıyorum
2. eli 4000 den fazla olan cbr veya cbf 250 ler bile senin altsınırına ulaşamıyor
belki 2 zamanlı bir motor olabilir sennın aradığın şey ama piyasayı tam bilmiyorum suanda -
Arkadaşım senin motosiklet tecrüben nedir?Saatte 180-240 km hız demişsin,sana şunu söyliyim sadece o hızı yapan makina alıp bindiğinde bulduğun ilk duvara çarpıp sakatlanırsın.O hıza ulaşacak bir makine 600 cc'den asağı olmaz.Başlangıç içinde 600cc ölüm demektir genellikle.Eğer sürat istiyorum diyorsan cbr125r al alışmaya başla yavaş yavaş,sonra 250-600-1000 devam edersin.quote:
Orijinalden alıntı: grejuva6
ya valla bu işden çok fazla anlayan biri değilim ama bilidğim kadarı ile o km lere ulaşıcak motoru o fiyata bulabiliceğini sanmıyorum
2. eli 4000 den fazla olan cbr veya cbf 250 ler bile senin altsınırına ulaşamıyor
belki 2 zamanlı bir motor olabilir sennın aradığın şey ama piyasayı tam bilmiyorum suanda -
Tjedria sen benim tecrübemi boşver ben burda (sözüm meclisden dışarı) herhangi birinden ders almaya gelmedim bende biliyorum cbr 125 r almasını ama 125 lik bir makinaya o parayı vereceğime eski kasa da olsa en azından 600 cc falan almak daha mantıklıdır ben hız motoru olsun istiyorum var mı yok mu bitti. motor sürdün mü dersen EVET SÜRDÜMMMM.quote:
Orijinalden alıntı: Tjedrea
Arkadaşım senin motosiklet tecrüben nedir?Saatte 180-240 km hız demişsin,sana şunu söyliyim sadece o hızı yapan makina alıp bindiğinde bulduğun ilk duvara çarpıp sakatlanırsın.O hıza ulaşacak bir makine 600 cc'den asağı olmaz.Başlangıç içinde 600cc ölüm demektir genellikle.Eğer sürat istiyorum diyorsan cbr125r al alışmaya başla yavaş yavaş,sonra 250-600-1000 devam edersin.
Alıntıları Göster
-
o paralara alacağın motor eski nesil race makinalardır. Eski nesil bir race makinayla da o hızlara ulaşmak sana risk getirecektir.quote:
Orijinalden alıntı: ahmet mundar
Tjedria sen benim tecrübemi boşver ben burda (sözüm meclisden dışarı) herhangi birinden ders almaya gelmedim bende biliyorum cbr 125 r almasını ama 125 lik bir makinaya o parayı vereceğime eski kasa da olsa en azından 600 cc falan almak daha mantıklıdır ben hız motoru olsun istiyorum var mı yok mu bitti. motor sürdün mü dersen EVET SÜRDÜMMMM.
Alıntıları Göster
-
o paraya cbr 125 r öneririm her ne kadar zorlanarak 180 e çıksada iyi makinadırquote:
Orijinalden alıntı: SACRED REICH
o paralara alacağın motor eski nesil race makinalardır. Eski nesil bir race makinayla da o hızlara ulaşmak sana risk getirecektir.
Alıntıları Göster -
Cbr'ın 180e çıktığını ilk defa duyuyorum . Cok fazla araştırırm ama ilk defa böyle bir yorum beni şaşırttı doğrusu . 140 , 150Max diye duymuşdum ama 180 yapabiliyorsa o ufacık alet süper yani diycek birşey bulamıyorum .quote:
Orijinalden alıntı: SAİM.
o paraya cbr 125 r öneririm her ne kadar zorlanarak 180 e çıksada iyi makinadır
Alıntıları Göster -
o paraya aalacağın motor seni öldürür. aman ha. o alacağın yaşlı supertsport çıkaracağı ilk teknik aksaklıkta aldığın fiyattan 2000 tl fazla masraf çıkaracak ve sende kafanı motora vura vura kendini öldüreceksin. ama anladığım kadarıyla sürdüğün makine 125 cc üzeri değil. zira bilen adam bu şekilde km/h bazlı yaklaşmaz. ilk teknik aksaklığa kalmadan, trafikte, karşı şeritten seni hiçe sayarak sollama yapan kamyon ve seni sallamayan otomobilin arasında kalarak yapacağın panik yüzünden gazı açıp hakimiyetini kaybetip öleceksin. her halukarda öleceksin ama hepimiz ölcez dimi sunu hatırlatayım motosiklette durduğun yerde yada kalkışta düşmemişssen %85 ölürsün ki bu hız 130 km üzerine dayanırsa %99 ölürsün, anladınquote:
Orijinalden alıntı: sikendal
Cbr'ın 180e çıktığını ilk defa duyuyorum . Cok fazla araştırırm ama ilk defa böyle bir yorum beni şaşırttı doğrusu . 140 , 150Max diye duymuşdum ama 180 yapabiliyorsa o ufacık alet süper yani diycek birşey bulamıyorum .
Alıntıları Göster
bu arada kimse , ne başkasını nede kendini kandırmasın. cbr125 max 130 görüğyor oda eğimli yolda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReBeR -- 2 Kasım 2009; 0:34:51 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: ReBeR
o paraya aalacağın motor seni öldürür. aman ha. o alacağın yaşlı supertsport çıkaracağı ilk teknik aksaklıkta aldığın fiyattan 2000 tl fazla masraf çıkaracak ve sende kafanı motora vura vura kendini öldüreceksin. ama anladığım kadarıyla sürdüğün makine 125 cc üzeri değil. zira bilen adam bu şekilde km/h bazlı yaklaşmaz. ilk teknik aksaklığa kalmadan, trafikte, karşı şeritten seni hiçe sayarak sollama yapan kamyon ve seni sallamayan otomobilin arasında kalarak yapacağın panik yüzünden gazı açıp hakimiyetini kaybetip öleceksin. her halukarda öleceksin ama hepimiz ölcez dimi sunu hatırlatayım motosiklette durduğun yerde yada kalkışta düşmemişssen %85 ölürsün ki bu hız 130 km üzerine dayanırsa %99 ölürsün, anladın
bu arada kimse , ne başkasını nede kendini kandırmasın. cbr125 max 130 görüğyor oda eğimli yolda.
Cbr konusunda bende öyle şeyler duydum kimileri abartıp 150 falan demişler ama herkes kendi malını övücek sonuçda o yüzden burayada öyle bir belirtmede bulundum . Şu yüksek cc motorlar konusunda da bu kadar korkak olmayalım ya , motoru gayet güzel olması gerekdiği gibi sürerseniz eğer hiçde birşey olucağını düşünmüyorum .
-
Yahu ne adamlar var bu dünyada!!!quote:
Orijinalden alıntı: sikendalquote:
o paraya aalacağın motor seni öldürür. aman ha. o alacağın yaşlı supertsport çıkaracağı ilk teknik aksaklıkta aldığın fiyattan 2000 tl fazla masraf çıkaracak ve sende kafanı motora vura vura kendini öldüreceksin. ama anladığım kadarıyla sürdüğün makine 125 cc üzeri değil. zira bilen adam bu şekilde km/h bazlı yaklaşmaz. ilk teknik aksaklığa kalmadan, trafikte, karşı şeritten seni hiçe sayarak sollama yapan kamyon ve seni sallamayan otomobilin arasında kalarak yapacağın panik yüzünden gazı açıp hakimiyetini kaybetip öleceksin. her halukarda öleceksin ama hepimiz ölcez dimi sunu hatırlatayım motosiklette durduğun yerde yada kalkışta düşmemişssen %85 ölürsün ki bu hız 130 km üzerine dayanırsa %99 ölürsün, anladın
Cbr konusunda bende öyle şeyler duydum kimileri abartıp 150 falan demişler ama herkes kendi malını övücek sonuçda o yüzden burayada öyle bir belirtmede bulundum . Şu yüksek cc motorlar konusunda da bu kadar korkak olmayalım ya , motoru gayet güzel olması gerekdiği gibi sürerseniz eğer hiçde birşey olucağını düşünmüyorum .
Alıntıları Göster
Sahibinden.com'da detaylı arat; kendine uygun bir tabut bulursun!!!!
-
quote:
Orijinalden alıntı: tyndare0s
quote:
büyük ccler motorlarda korkmayalım. ama hangileriyle? mt03 tamam, xt 650 tamam, er5/er6, cbf 500 tamam, en500de tamam ama bir süpersport değil. tepkileri, vites oranları, dengesi ile çok farklı. gerçek anlamda tecrübesi olmadan sürülecek motorlar değil. bunda tecrübe kazanmaya kalkarsanız, eğer kişisel başarınız en üst limitlerde değilse, sonucun hüsranla sonuclanması çok yüksek, hatta çok çok yüksek.
biraz gerçekçi olmak lazım. birde o fiyata o hızlara çıkacak bir motosiklet muhtemelen ss olacak ve oda leş konumda olacak. ne fayda bulacan 50000de 1999 bir ss den?
ahmet arkadaşım acayip parlak zekaya sahipsin! senin en azından 600cc olsun dediğin makinaların sıfırı 27000tl. neden 125 cc tek silindirli motosikletin sıfırı ile 4silindir 16valf 10 yıllık makina ile aynı fiyatta? millet salak olduğu için değil mi?
-
Cbr125 düz 125cc bir motora sahip motosiklet ince lastikleri ve hafif yapısı ile 140km anca çıkar oda kaç dakikada olur bilmem.quote:
Orijinalden alıntı: ReBeRquote:
Orijinalden alıntı: tyndare0s
quote:
büyük ccler motorlarda korkmayalım. ama hangileriyle? mt03 tamam, xt 650 tamam, er5/er6, cbf 500 tamam, en500de tamam ama bir süpersport değil. tepkileri, vites oranları, dengesi ile çok farklı. gerçek anlamda tecrübesi olmadan sürülecek motorlar değil. bunda tecrübe kazanmaya kalkarsanız, eğer kişisel başarınız en üst limitlerde değilse, sonucun hüsranla sonuclanması çok yüksek, hatta çok çok yüksek.
biraz gerçekçi olmak lazım. birde o fiyata o hızlara çıkacak bir motosiklet muhtemelen ss olacak ve oda leş konumda olacak. ne fayda bulacan 50000de 1999 bir ss den?
ahmet arkadaşım acayip parlak zekaya sahipsin! senin en azından 600cc olsun dediğin makinaların sıfırı 27000tl. neden 125 cc tek silindirli motosikletin sıfırı ile 4silindir 16valf 10 yıllık makina ile aynı fiyatta? millet salak olduğu için değil mi?
Alıntıları Göster
O paraya eski 600cc yada 900cc bulabilirsin ama o kadar yaşlı motorun heleki racing motorun durumu nedir bilinmez motoru 4000liraya alırsın üstüne 4000lirada harcarsın belki adam etmek için.Bir örnek vermek gerekirse dakikada 15000 devir çeviren racing motosiklet saniyede 250devir çevirir yani krank saniyede 250 kere döner böyle bir motor ne kadar uzun ömürlü olur kaç bin km gider?
Ve motosikletin 200 240km hızla gider ama sen üstünde iken yolda giderken senin yaşayacağın şeyleri hiç düşündün mü?Atari oyunu gibi dümdüz sorunsuz gideceğini sanma.Ve daha yazamacağımız bi çok şeyi bilmek gerek motosikletle bu süratlere çıkmak için ha ama sen genede al bizden bu kadar
-
@ReBeRquote:
Orijinalden alıntı: Zayber
Cbr125 düz 125cc bir motora sahip motosiklet ince lastikleri ve hafif yapısı ile 140km anca çıkar oda kaç dakikada olur bilmem.
O paraya eski 600cc yada 900cc bulabilirsin ama o kadar yaşlı motorun heleki racing motorun durumu nedir bilinmez motoru 4000liraya alırsın üstüne 4000lirada harcarsın belki adam etmek için.Bir örnek vermek gerekirse dakikada 15000 devir çeviren racing motosiklet saniyede 250devir çevirir yani krank saniyede 250 kere döner böyle bir motor ne kadar uzun ömürlü olur kaç bin km gider?
Ve motosikletin 200 240km hızla gider ama sen üstünde iken yolda giderken senin yaşayacağın şeyleri hiç düşündün mü?Atari oyunu gibi dümdüz sorunsuz gideceğini sanma.Ve daha yazamacağımız bi çok şeyi bilmek gerek motosikletle bu süratlere çıkmak için ha ama sen genede al bizden bu kadar
Alıntıları Göster
Sözüm ona meclisten dışarı ;
Benimde anlatmak isteyip birtürlü anlatamadığım olay bu işte . Millete 600 cc dediğin zaman ''OOo abi nabıyorsun onlar ölüm makinesi onu alıcağına al bir 150 tamamdır nabıcaksın sanki Türkiye şartlarında 200 250 mi basıcaksın ? ''gibisinden laflar ediyor sanıyorlar ki 600CC motorların tamamı supersport racing tarzı motorlar . Bknz. cbf 500 biraz deneyiminiz varsa eğer motor üstünde gayet güzel sürebiliceğiniz mükemmel bir makine . Demem o ki her 600cc ölüm makinesi değildir .
-
-
200 üstü hız için 600 cc olmalı en az buda 4000 tl ye sorunsuzu malesef bulunmaz... 50-60 bin km yapmış bir ss artık miladını doldurmuştur metal yorgunluğu vardır ve 00 modelden öncedir ...ayrıca hayal dünyasında yaşıyorsun biraz eski ss lar daha bi agresiftir kullanan bilir ... ilk kez kullanılan 600 cc ölüm makinasıdır felan diye laf salatası yapmıyacağım...kullanan gayet güzel kullanıyor sınırını bilince ama sen kadranı sonuna dayıyacağım diyosun tek kelime ölürsün ..quote:
Orijinalden alıntı: Ayı Baba
Mantık olarak 4000 liraya eski bir supersport alabilir ve 1-2 seferliğine 230-240km/s hızlara ulaşabilirsin. Sonra muhtemelen problem çıkaracaktır, eğer şanslıysan ve hala yaşıyorsan o makinanın problemide 1500 liradan aşağı çıkmaz!
Ben sana derimki; madem marka model farketmez diyorsun, tavsiyem cebine 4000 lirayı koy. Havaların biraz düzelmesini bekle. Hatta bu arada paranı faize falan koy. Sonra yazın atla uçağa, Amerika'ya git. Orada RollerCoaster'lara bin. 220km/s hıza çıkıyorlar! Hem hız duygunu tatmin etmiş olur, hem memleket görmüş olursun. Döndüğünde de bir scooter alır motosiklet hobini yaşarsın..
Alıntıları Göster
-
motosikleti 200 km den yukarıda süratlerde kullanmasını bilecek kadar tecrübesi olan birisi 4000 TL na bu işin olmayacağını çok iyi bilir. ekonomik durumu iyi olmayan birisi o motosikletin masraflarının altından kalkamaz, hatta benzin parası bile zor yetiştirir.quote:
Orijinalden alıntı: SmT #
200 üstü hız için 600 cc olmalı en az buda 4000 tl ye sorunsuzu malesef bulunmaz... 50-60 bin km yapmış bir ss artık miladını doldurmuştur metal yorgunluğu vardır ve 00 modelden öncedir ...ayrıca hayal dünyasında yaşıyorsun biraz eski ss lar daha bi agresiftir kullanan bilir ... ilk kez kullanılan 600 cc ölüm makinasıdır felan diye laf salatası yapmıyacağım...kullanan gayet güzel kullanıyor sınırını bilince ama sen kadranı sonuna dayıyacağım diyosun tek kelime ölürsün ..
Alıntıları Göster
-
Kısa ve öz konuşacağım. Ölürsün vs gibi nutuk atmıyacağım hocam sanaquote:
Orijinalden alıntı: cool111
motosikleti 200 km den yukarıda süratlerde kullanmasını bilecek kadar tecrübesi olan birisi 4000 TL na bu işin olmayacağını çok iyi bilir. ekonomik durumu iyi olmayan birisi o motosikletin masraflarının altından kalkamaz, hatta benzin parası bile zor yetiştirir.
Alıntıları Göster
4.000 tl'e bahsettiğin özelliklerde ss alet bulman neredeyse imkansız... Bulursun fakat kazalı olur
Piyasa adamıyız, bize sor
http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_super-57WQQaXQQ15675854WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/68000_km_de_1990_model_kawasaki_zx_10_satilik-40WQQaXQQ18048407WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdm_0_ayarinda_cigeri_cok_temiz_orj_makina_yzf_750-63WQQaXQQ12875097WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/bu_kadar_temizi_yok_orjinalllllll-02WQQaXQQ13209017WQQpXQQdisplayitem
Bu arada kendine iyi ve akraba çıkabileceğin bir veya daha fazla usta ayarlamaya bak... ZZR600--> Modellerine göre sağlam makinalar bulmak mevcut oluyor piyasada. İyi araştır acele etme
-
herzamanki gibi cbr ile ilgili şehir efsaneleri dolanmaya başlamış hakkında en fazla atıp tutulan motor bu heraldequote:
Orijinalden alıntı: Baba Naber
Kısa ve öz konuşacağım. Ölürsün vs gibi nutuk atmıyacağım hocam sana
4.000 tl'e bahsettiğin özelliklerde ss alet bulman neredeyse imkansız... Bulursun fakat kazalı olur
Piyasa adamıyız, bize sor
http://www.sahibinden.com/bakmadan_gecme_super-57WQQaXQQ15675854WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/68000_km_de_1990_model_kawasaki_zx_10_satilik-40WQQaXQQ18048407WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fiyati_dusurdm_0_ayarinda_cigeri_cok_temiz_orj_makina_yzf_750-63WQQaXQQ12875097WQQpXQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/bu_kadar_temizi_yok_orjinalllllll-02WQQaXQQ13209017WQQpXQQdisplayitem
Bu arada kendine iyi ve akraba çıkabileceğin bir veya daha fazla usta ayarlamaya bak... ZZR600--> Modellerine göre sağlam makinalar bulmak mevcut oluyor piyasada. İyi araştır acele etme
Alıntıları Göster
-
ya aslında 1980-89 arası cb 600 başta olmakj üzere eski supersport ve superbikelar çok hoşuma gidiyor. türkiyede yurtdışında gibi parçalar temin edilebilse sahip olmak isterdim. çok ssden bahsedilmiş araya gireyim.quote:
Orijinalden alıntı: olzii
herzamanki gibi cbr ile ilgili şehir efsaneleri dolanmaya başlamış hakkında en fazla atıp tutulan motor bu heralde
Alıntıları Göster
yakın arkadaşımın 2008 model 6700kmde cbr 600rr ı var satıyor. araç orijinal kilometresinde. babsı kaza yaptı sadece grenaj ve ön çatal bursada honda teknik servisinde değişti ve tüm tadilat raporu var. neyazıkki kazada tutanak usulüne göre olmadığı (resim eklemeden motoru taşıdıkları için) kanıtlayamadılar ve kasko prayı ödemedi 7800 servis parasını da ödeyemiyor. daha yeni düğün yaptı motoru 14500 e bırakacak. kesinlikle hatası yok. orijinal kmsinde. istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz. (buda sslerin ne kadar üst kullanıcı kitlesine hitap ettiğinin kanıtıdır)
-
o fiyata alacağın motor ile o hızı yaptığında kamikaze durumuna düşersin xD(Japon intihar uçakları...) bence sabret sınıı yükselt veya hız limitini azalt....quote:
ya aslında 1980-89 arası cb 600 başta olmakj üzere eski supersport ve superbikelar çok hoşuma gidiyor. türkiyede yurtdışında gibi parçalar temin edilebilse sahip olmak isterdim. çok ssden bahsedilmiş araya gireyim.
yakın arkadaşımın 2008 model 6700kmde cbr 600rr ı var satıyor. araç orijinal kilometresinde. babsı kaza yaptı sadece grenaj ve ön çatal bursada honda teknik servisinde değişti ve tüm tadilat raporu var. neyazıkki kazada tutanak usulüne göre olmadığı (resim eklemeden motoru taşıdıkları için) kanıtlayamadılar ve kasko prayı ödemedi 7800 servis parasını da ödeyemiyor. daha yeni düğün yaptı motoru 14500 e bırakacak. kesinlikle hatası yok. orijinal kmsinde. istediğiniz ustaya gösterebilirsiniz. (buda sslerin ne kadar üst kullanıcı kitlesine hitap ettiğinin kanıtıdır)
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- suzuki burgman 200 yorumlar
- mt 125 abs var mı
- sym orbit 50cc yorum
- yuki casper s 50cc yorum
- apec 150 cc motor yorum
- honda hornet 750 fiyat
- honda cb 125 f
- yamaha elektrikli bisiklet
- honda rebel 500 türkiye"ye gelecek mi
- aprilia rs 457
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X