Son durum nedir? Ben de m51 almayı düşünenlerden birisiyim. |
3000-4000 tl arası alınabilecek en iyi telefon nedir ? (2. sayfa)
-
-
up
Aldınız mı? Ben de m31 ve m51 arasındayım
-
Maddi durumdan dolayı alamadım henüz ama forum takip ediyorum cıhazda bildiğim kadarıyla tek sorun var gerçi sorun demek yanlış olur sıkıntı şu sebeke az cekiyo gibi 2 diş gözukuyo ama aslında diğer cihazlar ile aynı cekim gücünde sadece az cekiyo gibi gozukuyo. Kendi fikrimce arayuzde takılma ve garanti sıkıntısı cekmek istemiyosanız kesinlikle öneririm sizi düşündürecek tek sey belki kasasının plastik olmasıdır başka sıkıntı yaşayacağınızı sanmam. Güncelleme konusunda samsung klasmanındaki rakiplerinden daha fazla guncelleme alır gibime geliyor ama tamamen kendi düşüncelerim nerden biliyosun derseniz gecen sene cıkan çinli telefonlara android 11 gelmiyomuş bazı modellerde. Hala telefon alacak olsam kesinlikle m 51 olur ya da yeni cıkacak olan a 71 bekleyin derim
-
Oppo reno 4 mü ıphone se 2020 mi tavsiye edersiniz arkadaşlar ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
bu fiyat bandında en iyisi oppo reno4 tür
-
quote:
Orijinalden alıntı: Covannii
Oppo reno 4 mü ıphone se 2020 mi tavsiye edersiniz arkadaşlar ?Açık ara oppo reno4 daha iyi bir cihaz yeni aldım iphone 7 den geçtim. Bir iphone 7 nin ekrana ve kamerasına bakıyorum birde oppo reno4 ünküne iphone resmen gülünç duruma düşüyor.
Oppo reno4 ekranı parlaklığı kamerası canavar bir cihaz bu fiyata en iyisi tasarım olarakta en iyisi poco realme7 m51 gibi çöp cihazlara bakma bile
-
Aldım, yillarca ios kullanan biri olarak çok memnunum, sadece ekran çok büyük (5-5,5 inc tercihim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Covannii -- 16 Kasım 2020; 19:43:15 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Covannii
Aldım, yillarca ios kullanan biri olarak çok memnunum, sadece ekran çok büyük (5-5,5 inc tercihim)Bende yıllarca ios kullandım her işlem için yok itunes indir yok onu yap bunu yap bunaldım şuan android o kadar rahatki telefonu yöneten benim ama iosta telefon snei yönetiyor onun istekleri oluyor.
Reno4 ise ekran kalitesi parlaklığı kamerası süper bir telefon Sony lens var diyafram 1.7 bu fiyata daha düşük diyagramlı cihaz yok.
-
hocam ben de aynı fiyat arasına bakıyordum m51 alacaktım pembe ekran fotoğraflar pembe çıkıyor vs şeklinde şikayet var ana konusunda
2300 civarına poco x3 satılıyor yurtdışı cihazlar , ben de ondan almayı düşünüyorum ama play store çalışmıyor bankacılık uygulamaları çalışmıyor vs deniyor yurtdışı fake imei li olunca o düşündürüyor
-
A71 aldim nedenine gelirsem uzun guncelleme destegi var telefonun, 3 ana guncellemeyi alacak samsung kendisi acikladi memnun musun dersen memnunum ekrani iphone 5 s ten gectigim icin cok buyuk geldi oyun oynarken tutmakta biraz zorlanoyorum sarj konusu 1 gunu cikariyor cok dikkat edersen 1,5 olur ekran kalitesi baya iyi kasma donma gormedim ekran yesilligi sorunu yok parmak izi cok kotu degil ama cok iyode degil bence bu fiyat arasinda guvenebilecegim en iyi marka buydu o yizden tercih ettim bu arada cok ince bi telefon kamerasi m51 ile yakin ama sari veya mavi cekme gibi bisey gormedim yurtdisi cihaz ben tercih etmiyorum bi kere aldim sonra imeisine biseyler oldu telefon aramaya kapandi ugrasmadim biraktim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X