Şimdi Ara

3000-5000 tl araba önerisi öğrenci için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem kısıtlı 3000-5000 tl arası araç arıyorum.

• lada bak derim
  • 1453burak 1 kullanıcısına yanıt
    Lada heralde önden çekişliydi bana arkadan itişli araba lazım dostum ya bulamazsak 3000-5000 tl arası temiz masrafsız güzel araba tek çare lada veya uno kalıyor
  • çevremde 3 kişi var lada kullanan o kadar çok memnunlar ki , aracın saci uno ya göre daha kalin, daha sorunsuz araçlar ,şöyle düşün bir araba ne kadar el değiştirirse o kadar çok bakımsız olur ,bir uno mu yoksa bir lada mi daha çok el değiştirmiştr .ayrıca karbüratör lada 'nin 3.viteste 110 u gördüğüne şahit oldum çekişi muazzam ,hiç düşünmez lada alırdım yerinde olsam
    3.950 istemiş adam şu antika'ya :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-acil-satilik-90-model-temiz-237706137/detay

Başka ile gidipte alabilirim aslında ama ilk araba alma heyecan'ı var araştırıyorum gece gündüz :)
  • fiyatı yüksek arkadaşımda 94 vardı kaporta motor yeni ydı 4 bine verdi
    İyiymiş aslında öyle bir araba bulsam kaçırmamda keşke kelepir 3.16 bulsam :D
  • parçası üzer ... öğrenci adama gelmez ...güven bana ,benimde kisa süre bitti öğrenciliğim ,bu zamana kadar 2005 corsa,2001 306,kullandım şu an da 2003 fiestam var ,sorunsuz masrafsiz araba yok hepsinde masraflarım oldu ,senin de alacağın arabada olacak masraflar... parçası ucuz olursa koymaz ,öteki türlü cebinde para yoksa kapıda yatırirsn , al bir lada bak rahatına :) ya da 91,92 suzuki swift ler var onlara da bakabilirsn
    Lada alacağım koydum kafaya ama bayır çıkarken yolda kalacağım kesin :)
  • aksine keçi gibi tırmanıyor ,arkadaş lada yla kalkışta patinaj çekiyordu ,motorunu sıfırlamsti ,o an şaşırıp kalmıştım ,ivmelenmesi oldukça iyiydi
    Valla bir yanım diyor git sahibinden.com a gir tüm araba modellerini aç 3000-5000 TL arası güzel görünümlü bir araba al gitsin diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mccashturk

Valla bir yanım diyor git sahibinden.com a gir tüm araba modellerini aç 3000-5000 TL arası güzel görünümlü bir araba al gitsin diyor.
    Daha önce arabanız oldu mu bilmiyorum ancak öğrenci için o bütçede araba ancak bela olur.Toplanması sağı solu,bakım yapılması,lastiği,kılı,tüyü en az aldıktan sonra 2.000-2500 tl harcarsınız.Sigortası,muayenesi,yakıtı vs derken altından kalkamazsınız.Eğer bunlar benim için çerez parası diyorsanız borca girip daha modelli düzgün bir araba bakın.
    Yada motosiklet güzel bir alternatif olur.Hızlı trafiğe takılmayan bir ulaşım aracı
  • Benimde ayni sey kafamda var, ama bilemiyorum acaba masrafinin altindan kalkabilirmiyim. Bende uzun sure arastirdim uno o fiyata bulmak zor, o fiyat bandinda en iyi araba taunus bence hem konforlu hem saglam temiz bulunursa kacirilmamasi gerek ustelik turkiyede uretildigi icin parcasida ucuz. Ondan baska reno flash, mazda323 filan bulunabilir ama o paraya aldigim arabadan ne kadar hayir gelir bilmiyorum. Cok kararsizim bende, hevesliyim ama iste konustugumuz arabalar 90 model civari
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Quid

Benimde ayni sey kafamda var, ama bilemiyorum acaba masrafinin altindan kalkabilirmiyim. Bende uzun sure arastirdim uno o fiyata bulmak zor, o fiyat bandinda en iyi araba taunus bence hem konforlu hem saglam temiz bulunursa kacirilmamasi gerek ustelik turkiyede uretildigi icin parcasida ucuz. Ondan baska reno flash, mazda323 filan bulunabilir ama o paraya aldigim arabadan ne kadar hayir gelir bilmiyorum. Cok kararsizim bende, hevesliyim ama iste konustugumuz arabalar 90 model civari
    @Johhny

Yerinde oluyum giderim 4500-6000 TL Ruhsatı devir alma parası dahil bir şahin alırım temiz binerim ama lada larda iyi bayırı tırmanıyor arkadaşın dediği gibi lada samarra ile denedim.

@Mrcan

Valla o kadar param olsa 3000-5000 tl arası araba aramam We Will Rock You

Ama kafaya koydum bir şahin veya lada alıyım diyorum görünüş olarak çünkü Taunus lar gence gitmez :)

Edit : Motorsiklet ehliyetim yok .) Birde onamı uğraşalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccashturk -- 22 Ekim 2015; 9:13:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mccashturk

@Johhny

Yerinde oluyum giderim 4500-6000 TL Ruhsatı devir alma parası dahil bir şahin alırım temiz binerim ama lada larda iyi bayırı tırmanıyor arkadaşın dediği gibi lada samarra ile denedim.

@Mrcan

Valla o kadar param olsa 3000-5000 tl arası araba aramam We Will Rock You

Ama kafaya koydum bir şahin veya lada alıyım diyorum görünüş olarak çünkü Taunus lar gence gitmez :)

Edit : Motorsiklet ehliyetim yok .) Birde onamı uğraşalım
    al baba tam öğrenciye göre.

http://www.sahibinden.com/renault-twingo?sorting=price_asc&viewType=Gallery

sunroofta var klimada, at karıyı kızı dolaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanyeter -- 23 Ekim 2015; 19:43:59 >

• gokhanyeter G kullanıcısına yanıt
    Aslında iyi ama 3.000 TL ye kelepir bir tane şahin buldum onu alacağım.
  • mccashturk M kullanıcısına yanıt
    o zaman kardeşim sana hediyem olsun. güle güle kullan

https://youtu.be/MjHRHiP3LdI

• gokhanyeter G kullanıcısına yanıt
    Şahin'e baktım bugünde şahin değil 131 miş yanlış yazmış arabayı çalıştırmak için 4 kişilik ekip ile gezmek şartmış :) Vurdurmadan çalışmıyor kömür yeni değişmiş sonra sente attı bugün ölü araba yani :)
  • Pejo 205 1.4 LPG li 4 kapı işini gorurmu
  • astroblack A kullanıcısına yanıt
    Baktım dostumda iş görmüyor pazartesiye kadar araştırırım olmazsa 5.500 e 90 doğan var onu alırım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.