Şimdi Ara

3000 civarı mimar için dizüstü tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/msi-ge60-apache-2pc-299tr-intel-core-i7-4710hq-25ghz-35-ghz-16gb-1tb-128gb-ssd-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd601080&categoryId=98&SKU=BD601080#ileri

http://www.teknosa.com/urunler/125032669/asus-n550jv-cn240h-notebook

Üstteki iki ürün arasında kaldım, MSI fiyatı ne kadar aşşağı iner bilmem fakat, ASUS modeli teknosada 2800'e kadar düsmüstü, yakın arkadaşım da 3000'e geçen hafta aldı.
    Eğer MSI'ın fiyatı 3000 civarına iner diyorsanız bekleyeceğim.

(Lenovo Y510P önerenler olmuştu daha önce ama SLI teknolojisi CAD programlarını desteklemiyormuş, ve ayrıca kasa 2 tane ekran kartını soğutabilecek şekilde tasarlanmamış olduğu için yüksek ısınma problemi var dendi, ve ben de vazgeçtim.)

Kullanacağım programlar: AutoCAD, AutoDesk Revit, AutoDesk 3Ds Max, ArchiCAD, Sketchup, Photoshop, Illustrator, Premiere vs...

Bu iki modeli f/p, ısınma, malzeme kaliteleri, teknik servis kaliteleri, ses kalitesi, yoğun yük altında çıkardığı ses, vs gibi parametreler üzerinden kıyaslarsanız çok memnun olurum.

(FreeDOS modellerden genellikle uzak durmaya çalışıyorum, ama beni ikna edebilirseniz FreeDOS modellere de yönelebilirim belki..)

Ayrıca ihtiyaçlarımı da göz alarak bu modellerin dışında her türlü tavsiyenize açığım. Max Fiyatım 3000 civarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popokio -- 10 Temmuz 2014; 9:34:52 >

• up!
  • up!
  • Onların yerine şu laptop daha iyidir (ben bu laptopu kullanıyorum)

http://www.ebrarbilgisayar.com/asus-n550jk-cn090h-notebook-pmu308498

Windows 8 var
    16 GB RAM
    4 GB NVIDIA GeForce GTX 850m
    4. Nesil İntel Core i7 4700HQ işlemci

Fiyatı en ucuz Ebrarda şu an 3.099 kredi kartı tek çekim
    3.146 taksitli var incele bi bak

fazlasıyla işini görecektir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 11 Temmuz 2014; 16:28:22 >
  • Bu iki modeli bilmiyorum ancak ASUS N550JK-CN090H 'nin

Ses kalitesi süper (Genelde ses seviyesini %30 da tutuyorum %50 de masa titriyo )
    %100 yapmaya cesaret edemiyorum yani o kadar

Isınma durumu ortanın iyisi (günlük kullanımda ısınmıyor ancak bugün 1920*1080 çözünürlükte tüm detaylar en yüksekteyken Assassin's Creed III oynadım. 1 gram kasma yok ancak ekranla kasanın birleştiği yer baya ısınıyo ama işlemci ve ekran kartının olduğu yerler soğuk... nedeni de sızak havanın laptopu arka kısmından atılması... çift fan olduğu için fan sesi normal kullanımda duyulmuyor.. oyundayken de oyunun sesinden dolayı farkedilmiyor)

Kasa kalitesi Müthiş alüminyum kasa parmak izi bırakmıyor touchpad ve klavye kaliteli

bu laptopun en hoşuma giden yanı ses ve kasa kalitesi + açılış süresi (power tuşuna bastıktan 10 saniye sonra başlangıca geliyor ki 5400rpm HDD )

Yani DÖRT DÖRTLÜK bi laptop benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matolimehmet -- 11 Temmuz 2014; 16:56:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: matolimehmet

Bu iki modeli bilmiyorum ancak ASUS N550JK-CN090H 'nin

Ses kalitesi süper (Genelde ses seviyesini %30 da tutuyorum %50 de masa titriyo )
    %100 yapmaya cesaret edemiyorum yani o kadar

Isınma durumu ortanın iyisi (günlük kullanımda ısınmıyor ancak bugün 1920*1080 çözünürlükte tüm detaylar en yüksekteyken Assassin's Creed III oynadım. 1 gram kasma yok ancak ekranla kasanın birleştiği yer baya ısınıyo ama işlemci ve ekran kartının olduğu yerler soğuk... nedeni de sızak havanın laptopu arka kısmından atılması... çift fan olduğu için fan sesi normal kullanımda duyulmuyor.. oyundayken de oyunun sesinden dolayı farkedilmiyor)

Kasa kalitesi Müthiş alüminyum kasa parmak izi bırakmıyor touchpad ve klavye kaliteli

bu laptopun en hoşuma giden yanı ses ve kasa kalitesi + açılış süresi (power tuşuna bastıktan 10 saniye sonra başlangıca geliyor ki 5400rpm HDD )

Yani DÖRT DÖRTLÜK bi laptop benim için

Hocam rica etsem bf3, bf4 veya crysis 3 oyununuz varsa 10dk oynadıktan sonra sıcaklık degerlerini test edip paylaşabilirmisiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Onların yerine şu laptop daha iyidir (ben bu laptopu kullanıyorum)

Windows 8 var
    16 GB RAM

Hocam bu çok iyiymiş, teşekkürler, fakat bunda da SSD eksiği var, ve işlemci bi tık aşşağı (4710 değil) ama o çok büyük bir sorun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: popokio

quote:

Onların yerine şu laptop daha iyidir (ben bu laptopu kullanıyorum)

Windows 8 var
    16 GB RAM

Hocam bu çok iyiymiş, teşekkürler, fakat bunda da SSD eksiği var, ve işlemci bi tık aşşağı (4710 değil) ama o çok büyük bir sorun değil

İşlemci sorun olmamalı ama ssd'yi sonradan çok kolay takılabiliyor,ayrıca ben şahsen tüm HDD'nin,küçük boyutlu da olsa bir SSD ile değiştirilmesi taraftarıyım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.