merhaba arkadaslar ben işlemcı olarak amd athlon 3000+alıcaktım fakat param arttı ve 3200+aldım alacagım 3000+i ben o.c yapcaktım ,,fakat 3200+ ü yapıcam sımdı o.c
bana bı artısı bı eksısı war mı 3200+ un 3000+e gore?hem default degerler hmde o.c acısından yane 3000+den daha yuksek hızlara cıkabıLırmıyım?anakart ım DFI LP NF4 SLI DR
evet cevap beklıyorum sız yazana kadar ben oc yaptım flan 2400 mhz den yukarı cıkamıyorum acaba neden?
kimse sana cevap yazmaz.forumda üst konu olarak o\c nedir nasıl yapılır var.ona bak yeterli bilgiler mevcut.artık millete "işlemcimin oc kapasitesi nasıldır","nereye kadar oc olur","nerede tıkandım" sorularından gına geldi.konuyu adam gibi okusanız bütün cevapları bulacaksınız ama konu açmak daha kolay ne gerek var uğraşıp okuyup öğrenmeye.armut piş ağzıma düş. http://forum.donanimhaber.com/m_1550398/tm.htm
3000 de 9 çarpan var 3200 de ise 10 çarpan var 3000 ile 2800mhz yi çok zor belki hiç göremezdin ancak 3200+ ilr iyi bir soğutma ve PSU ile çok rahat görürsün en az 2500mhz de rahat çalıştırırsın benim yaptığım gibi yukarısına çıkamıyorum ben çünkü benim Power supply yetersiz kalıyor.