Şimdi Ara

3000 lira bütçe ile alınabilecek en iyi televizyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar dişimden tırnağımdan biriktirebildiğim 3bin lira ile güzel bir televizyon almak istiyorum, minimum 55 inch olursa ve amberlight özelligi de olursa çok hoş olur. Biraz araştırdım ama buraya bakana kadar philips 55pfk658912 alırım diyordum, yorumları görümce vazgeçtim.
    Ne önerebilirsiniz arkadaşlar, bi' el atın yardım edin, her zaman yaptıgım gibi pişman olacagım bir karar vermeyeyim.
    Şimdiden teşekkürler!

• selamlar ben LG aldım 55LB870V 2900 e geldi bana şimdi fiyatı nasıl pek bilmiyorum TV den kanal geçişleri biraz yavaş onun dışında memnun kaldık TV den birkaç olumsuz yorum yapan oldu ama ben sorun yaşamadım smart ve 3D kullanmam derseniz sharp 50LE752 tavsiye ederim görüntü kalitesi ve akıcılığı çok iyidir hem fiyat olarakta epey hesaplıdır onun dışında Samsung ları pek sevemedim herkesin zevki farklıdır tabi ama o demo belgesel görüntülerini hiç beyenmedim çizgi film gibi renkler doğallıktan çok uzak diğer vestellerinde akılcılık sorunu var gibi geldi bana kolay gelsin arkadaşım zor iş TV almak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanclskn S kullanıcısına yanıt
    philips kesinlikle önermem. 3d ve smart özelliğini hiç kullanmıcam diyosanız (görüntü kalitesi için) alın derim
  • Çok teşekkür ederim önerileriniz için. Philips ve Sharp düşünmüyorum, LG hakkında çok güzel yorumlar okudum ancak bahsettiğiniz model 3,800 lira olarak görünüyor şu anda. Araştırmaya devam ediyorum.
  • Ambilight gerçekten güzel birşey fakat philipsin 2014 tvleri rezalet en iyisi 5500 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EVO64 -- 29 Ekim 2014; 11:22:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sercanclskn S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım Ambilight görselde muhteşem gibi görünse'de (bizde öyle diye aldık sonra iade ettik) 2. gün kapattık. Görsel şölen güzeldir insanı büyüler ama TV'de biz bu zevki alamadık. Tabi kişiden kişiye kullanımına göre değişir ama ben film izlerken çok rahatsız olum. Hele gece gündüz dizi haber yaşırma programları Ambilight ile izleniyorsa süper.

2012 yılında Philips TV'lerin bazı modelleri rezaletti (kendi kendine kapanmalar menü yavaşlığı Smart sorunları kumandanın 3 metreden sonra çekmemesi kitlenme vs.) hala aynı istikrarını sürdürüyor.

Tavsiye ile ürün alma derim çünkü her kullanıcının TV'ye bakış açısı farklıdır. Ben Amblight sevmem başkası müptelasıdır, ben smart üzerinden kesinlikle internet sörfü yapmam başkasına çok eğlenceli gelir ve bunun gibi bir sürü kıstaslar var.

Ama ben görüntü kalitesine önem veririm TV zırt pırt sorun çıkartmasın diye düşünüyorsan (herkes sorunsuz ürün ister) o zaman ya diğer isteklerinden feragat edeceksin yada herkesin yaptığı gibi dişinle tırnağınla topladığın bütçeyi yükselteceksin.

Senin en güzel yapacağın iş acele etme model başlıklarını incele takip et, sorun oranı az olan resim kalitesi başarılı olan modellere odaklan.

Ben tavsiyede bulunmam çünkü elektronik işi şansa dönmüş durumda, ben 55ES8000 aldım çok memnun kaldım (hatta garantimin bitmesine son 4 gün kala çok büyük bir sorun yaşadım şipşak hallettiler inanılmaz memnun kaldım) başkası alıyor sorun üstüne sorun yaşıyor servise'de markaya'da modele'de lanet olsun diye başlık açıyor!.

2012'de TV arayışındayken Sony Sony diye anlata anlata bitilemiyordu servis kalite sorunsuzluk, şu anki duruma bakıyorum "al birine vur ötekine" vaziyette artık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.