Bildirim
3000 liraya uzun ömürlü bir laptop
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
5 yıl sıkıntı çıkarmayacak pc varsa alırım bir dal.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Minemosyre
Arkadaşlar üniversiteye gidecek yakınım var laptop pc alıcak oyun odaklı değil 2.500-3000tl arası bir pc istiyo en az 5 yıl sıkıntı çıkarmıyacak önerilerini bekliyorum
oyun odaklı olsun
oyun odaklı olursa zaten gerisini hayli hayli yapar.
oyun oynamayacaksa zaten o kadar bütçelere gerek yok sen bunun kararını ver bana dön yardımcı olurum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Minemosyre
Arkadaşlar üniversiteye gidecek yakınım var laptop pc alıcak oyun odaklı değil 2.500-3000tl arası bir pc istiyo en az 5 yıl sıkıntı çıkarmıyacak önerilerini bekliyorum
Oyun odaklı değil sıkıntı çıkarmayacak bir cihaz arıyorsa asus n serisi ile lenovonun thinkpad serilerine bakın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mühendislik okuyacak autocad gibi programlar kullanacak sanırım aslında oyun oynamayı seven biriside oyun odaklı almak istemiyorum dedi aklımda n550jv var dual fan soğutmada iyi işler çıkarır sanırım. -
Minemosyre ninde dedi?i gibi n550jv iyi i?ler çykaryr. Öneririm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X