Şu anda kullandığım laptop HP Pavilion DV6-3055ET modeli. Kronik anakart sorunu olan makinelerden yani. Geçen sene tamir ettirdim ancak geçtiğimiz günlerde tekrar kaybettim kendisini. Özellikleri kabaca şu şekilde:
Dediğim gibi oyun oynamaya çok merakım yok ama performans çok önemli benim için, durduk yere takılmalar, ağırlıklar yaşamak istemiyorum. Linkte verdiğim laptop önerilmiş zaten çokça ama "Son çıkan oyunları oynamayacaksan onu almana gerek yok, şunu al" diyebileceğiniz bir şey varsa sevinirim ki zaten 3500 aslında bütçemin üstünde kalıyor.
Çok teşekkürler şimdiden. :)
Valla arkadaşım geçende asus 171d aldı 2700 e+8 gb ram taktı bir de ssd taktı cihaz varya ateş ediyor şu anda 3000 tl civarına geldi ama 3 sn de açılıyor cihaz birde neredeyse kaldırmadığı oyun yok 4gb gtx 950m ekran kartı ve i7 işlemci bkz:http://www.istanbulbilisim.com.tr/asus-x-series-x550jx-xx171d-notebook-fiyati,173342.html Bu arada cihaz asus garantili iyi tarafı ram ve ssd takılabilmesi için bir bölme yapmışlar orayı açınca garanti dışı kalmıyor.