Şimdi Ara

3000 TL civarı telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim harçlıklardan biraz para biriktirdim. Konu başlığında da dediğim gibi yeni telefon almak istiyorum ve teknolojiden hiç anlamam. İstediğim en önemli 3 özellik 1-Dayanıklı olsun 2- Şarj konusu 3 ve en önemlisi ön ve arka kamerasının iyi olması benim için bunlar kafii. Sanırım ablamın faturalı hattı üzerinden taksitle vodafonedan alabilirim avantajı ve dezavantajı nedir ve ne önerirsiniz bu kardeşinize model marka olarak şimdiden çok çok sağolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up yok mu tavsiye

• Yazdığınız özelliklere göre dayanıklılık hariç en alınası cihaz s7 edge,onuda iyi bir kap veya kılıf ile halledersiniz.Ben 40 tl'lik bir kap ile kullanıyorum daha başına bir şey gelmedi

Çok gerekmedikçe operatör firmalardan cihaz almayın,hem sizi kendilerine bağlamaya çalışıyorlar hemde cihaza değerinin üstünde bir fiyat ödemiş oluyorsunuz.
  • Öğrencisin ve 3000bin tllik telefon arıyorsun.

En azından alanı darlaştırıp 2000bin tl lik telefonlara bak derim.Hem 1bintl de cebinde kalır.Sana tavsiyem Mate 8 ya (32gb) yada (64gb)(Yükleyeceğiniz uygulamalara göre).32gb alırsanız 1400tlye yakın kâr yaparsınız.Hemde 2bin 3bintl arası telefonlara yakın özellikler olur.Elbet 2bin 3bintl lik telefonlar daha iyi ama mate8 onlara kafa tutabilecek özellikleri barındırıyor(Kirin hariç)

Birde Tr garantili Lenovo moto z tek eksisi bana göre 2600mahlık bataryaya sahip olması.Diğer özellikleri gayet iyi.1900tl den başlıyor.(32gb) modeli.

Saygılar.

• Çok teşekkür ediyorum. Haklısınız operatörlerden almak mantıklı değil ama şuan nakit 1000 verebilirim geri kalan kısmını taksit yaptırmak istiyorum ancak kredi kartımda yok o yüzden böyle bir yol geldi aklıma. (Hoş artık karta taksit yapılıyor mu telefonlar bilmiyorum)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefon konusunda çok şanssızım ya da sakar. Kendim part-time çalışıyorum bir de kyk kredim artı bir bursum daha var allaha şükür elime para geçiyor :) LG-3 vardı suya düşürdüm pert reeder aldım almaz olaydım bozulmaktan bi hal oldu beni çileden çıkardı. Bu sefer pek sorun yaratmayacak en azından rahat 3 yıl kullanacağım piyasa ismi olan bir telefon almak istiyorum sanırım. Teşekkürler yine de :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPalpitations

Çok teşekkür ediyorum. Haklısınız operatörlerden almak mantıklı değil ama şuan nakit 1000 verebilirim geri kalan kısmını taksit yaptırmak istiyorum ancak kredi kartımda yok o yüzden böyle bir yol geldi aklıma. (Hoş artık karta taksit yapılıyor mu telefonlar bilmiyorum)

Kredi şeklinde oluyor,kaç aya böldüyseniz o şekilde ödüyorsunuz bankaya.internet üzerinden alınacaksa da, yanlış hatırlamıyorsam para, karta tahsis ediliyor, oradan çektırıyorsunuz.

• xperia xz asus zenfone 3 yada zenfone 3 deluxe benim onereceklerim

• MrPalpitations kullanıcısına yanıt
    3000 in biraz üzerinde lg g6 var güzel ve kaliteli bir telefon veya diğer arkadaşın dediği gibi s7 veya s7 edge alabilirsin o fiyatlara ayrıca biraz param kalsın diyorsanda istanbul bilişim tarzı sitelerden xiaomi mi 5, 5s i 1200 1300 e alabilirsin yaklaşık olarak s7 performansında ve telefona bir şey olursada s7 kadar üzülmezsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.