Bildirim
3000 TL LİK SİSTEM HAKKINDA TAVSİYE LAZIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Sistem güzel ama ramleri 2X4 alın. -
quote:
Orijinalden alıntı: bugter
Sistem güzel ama ramleri 2X4 alın.
hmm peki işlemciden falan kıssam? 4460 falan alsam sizce nasıl olur? yada kasadan falan kıssam nasıl olur? -
Hocam ben biraz yeni yeni araştırıyorum sistemi de tek 8 gb kullanmakla 2x4 kullanmak arasında ne fark var ? -
Daha verimli çalışır. Yani birinin üstüne yük binmez. yük 2'ye ayrılır. -
Aynı sistemi bende düşünüyorum ancak;
-İşlemciyi i5 4690 yerine i5 4590 veya i5 4460 kullansak yeterli olur mu? (not: overlock veya ileride güncelleme düşünmüyorum)
edit: Overlock düşünmüyorum o yüzden stok soğutucu yeter mi?
-Ayrıca anakart yeterli gelir mi yoksa onun yerine msi h97 pc mate kullanılabilir mi?
-Psu zalman zm 600lx yerine corsair builder 550w 80 plus olsa iyi olur mu? (Dipnot: Usbye mouse klavye haricinde, 7.1 kulaklık ve joystick takacağım)
-Gskill ve Kingston arasında bir fark var mı (Bildiğim kadarıyla fiyat olarak çok bir fark yok ancak kalite yönünden)
- Fiyattan kısmak için ekran kartı yerine (eğer temin etme imkanı varsa) gtx 770 yada gtx 960a yönelinebilir mi. Bu kartlar ileride çıkacak oyunlarda (özellikle multiplayer fps) f/p açısından bir değer gösterir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spectrium -- 12 Temmuz 2015; 19:44:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X